Eve gelince bosanmak istedigimi soyleyecegim

Eve kadar gelmek ne kadar da iyi niyetli yüz vermeyen bir davranış stili olabilir ki Çeri?
Bunun kültürle de alakası yok, kadın her yerde kadın yani, evrensel bir şey bu. Eski sevgilin evliyse, karısı senden rahatsız olur bu çok net bir şeydir. Ama kız adamın evine geliyor, karısını görüyor ve hissetmiştir gerilimi ki konu sahibi de dedi, yanlarında bile duramadım diye.
Eğer adama niyeti yoksa bile konu sahibinin canını acıtmaktan zevk alıyor olmalı. Başka bir açıklaması yok. Var böyle kadınlar adamı istemese bile başkasıyla olmasını hazmedemezler. Ne benle ne bensiz durumları. Kız da hasta yani, egosu dağları devirir. Hayır yani çok kıymetli olsa sen evlenirdin, ne diye görüşüyorsun şu adamla daha? Olmazsa çok mu eksileceksin, bırak hangi kızla yıkacaksa yıksın yuvasını bu sen olma, biraz karakterli ol yani. O yüzden kız da suçsuz değil benim nazarımda. Koca elbet suçlu ama hırsızın da suçu var ev sahibin de bu defa.

Hele dur, bir önceki konuları oku.
Bu kız söylediğin karakterde bir insan değil. Adamka gerçekten ilgilenmiyor çünkü gel deseydi adam çoktan gitmişti.

Adam kız evde kalsın demiş de, kızın o evde kalmak gibi bir niyeti olduğunu sanmıyorum. Adam aklı sıra plan yapmış işte. Kız artık evli barklı adam akıllanmıştır diye varsayıyor , yuva yıkma niyeti vs yok. Olsaydı 100 kere yıkmıştı şu ana kadar.

Önceki konuları oku, kız hep uzak dyrmuş zaten. Adam onun olacağı yerlere gidiyor, adam mesajlar atıyor kız başından savıyor...önceki konulara bir bak panpa. Kız gerçekten istemiyor, ailem Türk istemez demiş ötesi yok. Adam boşansa bile kız bu adamı almaz. Alacağı olsaydı bekarken alırdı zaten.

Anladım bu adam uzatmalarda hala gol atmaya çalışıyor. Fakat evdeki kadını da elinin altında tutmaya çabalıyor. Ama giderse de umrunda olmayacak gibi, yani orası karışık yalnız kalmak istemiyor da olabilir, düzenli cinsel hayat vs. Şimdi boşansa sap oğlu sap olacak.
Fakat adamın ailesi yüzde yüz kusurlu ve berbat. Yaptıkları yanlarına kalmamalı bence.
Kıza gelince de adam hala yanaşmaya meyilliyken, görüşmese ne olur sanki? İncileri mi dökülür? Yani ben kaç defa istemediğim halde bana boncuk dağıtan adamları uzaklaştırdım etrafımdan. Çok mu lazım eski sevgiliyle muhabbet, hint kumaşı mı nedir yani? Yüz vermiyorsun da adam görüşmeye devam ettiğin için hala umut bağlıyor. Kesip atsa çok daha basit olacak aslında.
He bu kız görüşmeyi kesince sorun çözülecek mi? Hayır ama konu sahibinin onuruna açılan bir delik biraz kapanır gibi. Ama adamın kafa değişmediği sürece ki değişmeyecek evliliğin zaten oluru yok. Fakat bu iğrençliğin içinden bir tanesi eksilse en azından fena olmaz. Aradan bir çıksın şu Yunan, konu sahibi sadece 2 cepheyle bir kalsın. Önce kocayı sonra da ailesini bir silkelesin. Onu demek istiyorum.

Valla adam bu kıza aşık. Ara sıra aşkı depreşiyor peşine düşüyor saçmalıkkar yapıyor ,ama aklı bu kızda bence. Kız zaten başka bir ülkede yaşıyor,adam kızı görmek için fırsat yaratmaya çalışıyor .

Yani kız Zimbabwe'ye taşınsa bile adamın kafa bu kızda, yapacak bir şey yok. Kızın göz önünde olup olmaması mesele değil,kız adamın kafasında yaşıyor. O Yunan aradan asla çıkamaz gibi.

Eski konular cidden çok ilginç okunmasını tavsiye ederim. Adam çok garip bir adam.
Garipten ziyade aşkı karşılıksız kalmış. Adama da üzülüyorum karşılıksız aşkın insanın içinde kalması kadar berbat acı verici bir şey yok dünyada.

Dun gece bunlar disari ciktiktan sonra komsularimla da konustum bu konuyu. Kizda suc yok diyorum ama simdi dusununce aslinda niyeti olsun ya da olmasin esimin kafasinin karistiginin farkinda olsun ya da olmasin kesin olarak bildigi bir sey var ki ben rahatsizim. Ve bir kadin olarak baska bir kadini bile bile dahatsiz etmek ne kadarmasum bir davranis olabilir ki? Esimi kendine yaklastirmiyor, yatip kalkmiyor evet ama hayatindan da cikmiyor. Belki de sevgilisinden ayrilinca esim kiymetli geldi gozune. Emin degil ama denemek istiyordur belki bu sefer olur diye. Kesin olarak bosan diyecek kadar emin degil ama beraber vakit gecirmek istiyor. Kafasinda oturtursa ayril diyecek. Esim de belki bunun farkinda ve bekliyor. O da adim atmiyir cunku fazla hizli davranirsa kiz kacabilir. Boyle bir oyun oynuyorlar aralarinda. Cok mu zor yani kizin uzak durmasi? Aramasa sormasa gelmese ne kaybeder. Cunku evlenemden once boyle bir samimiyet yokmus. Belki kardesiyle ozellikle samimi oldu ki esimin cevresinde olsun diye. Ben gercekten bir arkadasimla ne kadar samimi olsam da esi rahatsizsa gorusmem. Benim ahimla nasil rahat edecekler bilemiyorum.

Dediğiniz gibiyse adamın boşan git demesinin sebebi bu olabilir. Cattycat boşanır gider ben de kızla daha çok vakit geçiririm gibi.

Adama uzulme. Aski karsiliksiz kalmis olabilir ama bu durumdayken baska birini mutlu edemeyecegini bildigin halde evlenmek vicdansizlik degil mi? Hep diyordum ki gercekten onu sevse benden cocuk istemez ama elmali turtamin konusundan sonra bu fikrimden de vazgectim. Adam 7 aylik hamile karisini birakabiliyorsa benimki de durumlar belirsiz, zaman kaybetmeden cocuk yapayim, sonra o kiz bana yuz verirse zaten bosanirim, cocugu gorurum ya da gormem onu o zaman dusunurum demis bile olabilir.

Ihhh iyice sinir oldum şimdi. Isırasım geldi bir yerleri valla.
Şimdi Çericim, zamanında bir erkek arkadaşım vardı aşkımdan ölüyordu ( hala anlayamadım neyimi seviyordu o kadar ) Neyse işte ben ayrıldım bundan, sonra bu birini buldu bana hırsından. Benim haberim oldu, ben de ergenim adam bir anda sırma saçlı badem gözlü oldu bana. Hiç uğraşmama gerek kalmadan iki gülüşüme tav olup kızı terk etti. Beni alabildi mi peki? Hayır. Fakat adam iradesiz zaten görüyorsun, bu durumda iradeyi kız göstermeli. En azından bu kadarını konu sahibi hak eder diye düşündüm. Alenen aldatanlar bile daha onurlu yazmış, içim sızladı valla.
Ama sen de haklısın adamın kafası Yunanda. Bunda anlaştık merak etme.
Neyse ama bu herifin ailesi esas çok şeyi hak ediyor. Bizim bir tanıdığın oğlu yabancı bir ülkeye gitti, evli barklıydı. Orada zillinin birini bulup çocuk falan yaptı. Buradaki ailesi de çanak tuttu, elin kızına gelinim demeler, evdeki gelini gitsine tutmalar falan bir görmelisin. Sonra adam yabancı metresten ayrıldı, o ahlaksız aile de ilk geline kaldı iyi mi? Şimdi o kaynanaya gelin bakıyor Demek ki neymiş öyle her şeye hemen heves edilmemeliymiş, kadir kıymet bilinmeliymiş.
Benim erkek kardeşim aynı haltı yese, kardeşim falan demem hiç. Tuttuğu metrese de gelinim demem, evli adamla muhabbet eden biri zaten benim gelinim olamaz ne cürret. İşte konudaki aileden de bu duruş beklenmeliydi. Bunu da yapamıyorlarsa da gelinin evine gelip gelip de bir tek Yunan eksik dememeleri gerekiyordu. Başçavuşun eşeği oturmuyor karşısında, gelinleri o kadın, soyadlarını taşıyor. Daha çok buna bozuldum ben.

Bunu aynen ilk konuna da yazdım cattycat.
Sevmediğin biriyle mantık evliliği yapıyorsan bile sonuçta evleniyorsun yani adam gibi durmaya söz veriyorsun. Kendinden emin değilsen adam gibi durmicaksın evlenmiceksin kardeşim. O deftere inza atıyorsan evliliğin yükümlülüklerini yerine getirmek zorundasın.
Lakin şöyle bir şey de var,adam düzgün durmicağının sinyalini vermişti sanırsam, düğünden hemen önce. Nişanlıyken de sinyaller vardı ama belki sen gözardı ettin. Durum buyken adamın kaşının gözünün oynadığını,aklının başkasında olduğunu göre göre evlendiysen durumun bu hale gelmesindeki tüm payeyi adama verebilir miyiz?

Aileye zaten girmeyelim adam manyak ailesi daha da cins. :)

Şimdi eski konulara ve buna şöyle bir baktım . Hepsi okumak mümkün olmadı tabi . Ancak tecrübelerimi aktarmak istedim. Önce 30 Yaşında olup hale evlenememekten yaşandığınız üzüntüleri dile getirmişsiniz. Belkide bu evliliğinizde gerçekleri daha önceden gördünüz fakat görmek istemediniz. Yaşınızın şu an 33 olması nedeniyle kaygılarınız var. Boşanmak birdaha evlenememek çocuk sahibi olamamak vs. Bu evlilikten hayır gelmez. Bebek düşürmüşşünüz. Allah bu evliliğe çocuk vermeyi uygun görmemiş. Eğer böyle kaygılarınız varsa bırakın. Nasibin ne olduğunu birtek Allah bilir.

Resmen Zeki Demirkubuz un filminin aynisini
Kader di galiba filmin adı...
saplantılı herifin tekiydi ordaki karakterde.

Benim esimin pek kiymetli suratlarina bile tukurmeye tenezzul etmeyecegim ailesi de eski nisanlisi ile kankalar. Esimin yuzunu 2 senedir goremiyorlar.boyle devam ederlerse ben oldugum surece bir omur goremezler. Ne aile ne kiz suclu tam olarak tabi ki paylari var ama EN BUYUK PAY EŞ denen cok hucrelide. O izin vermese hicbiri bu kadini etkilemez bu hale gelmez evlilikleri.

Reactions: anu
ben bu konuya hiç bir yorum yapmak istemiyorum hatta okuyup sinir de olmayayım!!!
aç misin bacım açıktamısın??? al nafakanı madem evide al elinden boşan
sevmediği biriyle evlenip hayat mafetmek kolay değil ödesin madem

Kendini degersiz hissediyorsun ve cok bunalmissin,gercekten bazen sadece seviyorum demek yetmiyor...varsa yakin arkadaslarin onlarla planlar yap,cik gez dolas eve kapatma kendini sadece esine odaklanma,hemen bosanmayi dusunme bence cunku biliyorsun bizim millette siddet,aldatma vs olmayinca haksiz sayiliyorsun bu yasadiklarin anlamsiz geliyor onlara malesef..ne kadar gucsuz hissetsende kendini mucadele et canim hemen pes etme,allah yardimcin olsun dilerim hersey gonlunce olur..

ayy ne yazmışşş nasıl merak ettim. böyle saplantılı adamlardan korkuyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…