- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
Benim demem gerekirken adam bosanicam diyo. Yok gibi davranmak mumkun degil artik.Tek kelimeyle terbiyesizlik.. Bu adamla daha fazla muhatap olma.. Hadi kendisi öyle annesi, kardeşi ne biçim insanlar? Kendi eşleri böyle yapsa tepkileri ne olurdu? Acayip sinir oldum.. Ya da bir arkadaşın dediği gibi keyfine bak o hiç yokmuş gibi davran o da aynı şüpheleri yaşasın bakalim
Benim demem gerekirken adam bosanicam diyo. Yok gibi davranmak mumkun degil artik.
Sözüm geri kardeşş sen hemen boşan bu adamdan sana saygısı kalmamış .ne demek eski kız arkadaşı yaBence bu evliliğin kurtarılabilitesi var hemen boşanmayı seçmeyin eşiniz sizi seviyor bence.gösteremiyor o ayrı mesele.anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz evde yalnız hissetmek normal.bi işe girin yada kurs falan.hem sizin kafanız rahatlamiş olur hem eşiniz üzerinize daha çok düşer .
Bunca zirvaya katlandim cunku onun degisik bir karakter oldugunu, normal insanlar gibi dusunup tnormal tepkiler vermedigini, simdiye dek dedigi gibi kizi is yapmak icin hayatinda tuttugunu, oyld olmasa gostere gostere bu kadar yakinlik kurmayacagini dusundum. İnanmak istedim. Daha once sadece fuarlarda gorusen insanlar yavas yavas o kadar yakinlastilar ki kiz bizim evde kalsin mi diye bir soru gelebildi sonunda. Cok tahammul ettim. Ama goruyorum ki ortada bir is de yokmus. ya benim yakinligimi kabul edeceksin ya git diyor. Zaten bi gun kiz evet dediginde gidecek bu adam. Cunku yakinlik hep artiyor. Sadece duzelir diye bekledim ama artik duzelmeyecegini biliyorum.Valla cattyim bu herif 2 gün sonra seviyorum der allem eder kallem eder sizi kandırır bence. Bunca zırvaya katlanma sebebiniz adamı sevmeniz , sizi boşanacak kadar tahammül sınırında görmedim.
Bunca zirvaya katlandim cunku onun degisik bir karakter oldugunu, normal insanlar gibi dusunup tnormal tepkiler vermedigini, simdiye dek dedigi gibi kizi is yapmak icin hayatinda tuttugunu, oyld olmasa gostere gostere bu kadar yakinlik kurmayacagini dusundum. İnanmak istedim. Daha once sadece fuarlarda gorusen insanlar yavas yavas o kadar yakinlastilar ki kiz bizim evde kalsin mi diye bir soru gelebildi sonunda. Cok tahammul ettim. Ama goruyorum ki ortada bir is de yokmus. ya benim yakinligimi kabul edeceksin ya git diyor. Zaten bi gun kiz evet dediginde gidecek bu adam. Cunku yakinlik hep artiyor. Sadece duzelir diye bekledim ama artik duzelmeyecegini biliyorum.
Tahammul edemeyip gitmem icin yapiyor benceGerçekten bizim evde kalsın dedi mi
Utanmazliga bakar misiniz yaa
Siz de bayagi sabirlisiniz
İnşallah kurtulursunuz bu adamdan
Tahammul edemeyip gitmem icin yapiyor bence
Bence hiç mahkeme konusunu falan da açmayın. Ben olsam bir adım beklediğinizi falan düşünebilirim ya da konuyu aceleye getirip vazgeçmesini sağladığınızı. Sadece yalnız kalıcam eşyalarını topla git deyin yeter. Mahkemeyi de o açsın söyleyin de="cattycat, post: 44057485, member: 450276"]Dun gece evde gelmeyecegini soylemisti. Ben de annemde kaldim. Ustumu degistirmek icin eve dondum. Gelmis uyuyor. Kalkinca ptesi beraber avukata gitmeyi tekrar teklif edicem. Gelmezse de kendi bilir. Bir sure eve gelme diycem esyalarimi toplarim bu arada.
1- Kocan pirince giderken evdeki bulgurdan olmak istemediği için net bir tavır sergilemiyor. Çok özür dilerim ama kendine saygısı olan, empati yapabilen, vicdanı olan, bencil olmayan, karakterli birisi bunu yapmaz. Üzgünüm ama böyle biriyle evlisin. Öyle senden çekindiği için falan değil, gayet basit bir nedenle şu an adım atmıyor bu adam, sadece ve sadece karşı tarafla alakalı. O yeşil ışık yaksa gözünde bile değil evlilikmiş, yuvaymış.Bu sitede ne rezillikler gordum. Mesela en son elmali turtam esini aldatirken yakalamisti. O adamin da acimasizligi inanilmaz. Benimki ayri bir cins. Fiziksel aldatma yok. Ama kiz da esimin pesini birakmiyor mi benim cok rahatsiz oldugumu, gecmislerini bildigimi biliyor. Ben bir kadin olarak baska bir kadini bu kadar rahatsiz ettigimi bile bile gidip burnunun dibine girmem. Esim zaten kizin pesinden kosuyor, o da gozumun onunde yapiyor. Karisini gizlice aldatan adamlar bile daha onurlu gelmeye basladi bana. Heralde kiz bak senden vazgecmiyorum, daha once reddettim ama pisman oldum demeye calisiyor, esim de daha net bir isaret gorup emin olmaya calisiyor. acimasiz olan bu esnada benim kizla arkadas olmami istiyor. Cok firsati oldu, olmasa da yaratabilir, git kiza de ki ben seni unutamadim, karimi birakicam beni istiyo musun? Cok daha kolay. Ya da evliyken boyle bi sey yapmak mi istemiyor benim gitmemi mi bekliyor nedir bilmiyorum. Bosaninca bi bakicam beraberler. Cok aci yaa.
Annesi kardesi nasil insanlar diyorsunuz. Anlatayim. Annesi bu durumdan rahatsizligimi biliyor. Bir ay once yabanci baska bir arkadasi bize ugradi. Ulkesine ucarken aktarma yapiyordu. İki saatligine geldi. Annesi ve kardesi de onu gormeye geldiler. Bu kiz diger yunan kizla da arkadas ve fuarlarda hep beraber olan kisiler. Annesi benim yanimda diyor ki su an burda bir tek x eksik. ( yunan kizi kast ediyor) ulan o kim ki burda eksik olsun. Hic tepki vermedim. Duymadim sandi. Daha yuksek sesle tekrarladi. Annesi de boyle biri iste.
1- Kocan pirince giderken evdeki bulgurdan olmak istemediği için net bir tavır sergilemiyor. Çok özür dilerim ama kendine saygısı olan, empati yapabilen, vicdanı olan, bencil olmayan, karakterli birisi bunu yapmaz. Üzgünüm ama böyle biriyle evlisin. Öyle senden çekindiği için falan değil, gayet basit bir nedenle şu an adım atmıyor bu adam, sadece ve sadece karşı tarafla alakalı. O yeşil ışık yaksa gözünde bile değil evlilikmiş, yuvaymış.
2-Ailesi de buna çanak tutuyor. Ve umarım ki sana ettikleri çıkacak, kız evladı varsa ondan çıkar. Öyle yuva dağıtmak kolay mı? İnsan oğluna akıl verir, ne olursa olsun evlendin artık kapat meseleyi der. Bunlar bunu yapmadıkları gibi bir de çöpçatanlığını yapıyorlar. Evli adama metres ayarlıyorlar, bunun dilimizdeki adını ben söylemek istemiyorum ama durum bu.
3-Ben yerinde olsam ne kadar yaralanacağımı bilsem de o kızın eline sakince teslim etmezdim bu adamı, canlarını acıtabildiğim kadar acıtır, çirkinleşebileceğim kadar çirkinleşirdim. Kanıt toplardım, mesaj, konuşma, fotoğraf. Şu boşanmayı onlar için cehenneme dönüştürürdüm. Kıza da bir dava açardım, metres olduğunu cümle aleme duyururdum böylece. Öyle efendi efendi gitmezdim kısaca. Herkes hakettiğini yaşamalı, bunlar sessiz gidişleri hakedecek bir aile değil. Senin canın yandıysa sen de onların canını yak. Çek silahını saldır, o Yunan kızını da, o kocanı da, ailesini de pişman et. Öyle seni boşayıp hemence o kızla evlenemesin, o mutluluğu haram et, fitil fitil getir burunlarından. Normalde böyle tavsiyeler vermem ama bu defa benim bile gözüm karardı. Hepsini sen de it bir karanlığa da görsünler nasılmış.
4-Onlara göre evlenmeler, boşanmalar basit olabilir, ama belli ki sana göre değil. Göster onlara bu kadar basit olmayacağını. Evcilik oyunu değil bu, elinden giden de barbi oyuncağı değil. Bir bedeli olacak elbet, ödesinler madem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?