Eve gelmeyen eş...

Ben de onun için çok üstüne gitmedim. Gelince tepkimi gösterdim. Ama bir daha asla

Bnim esim oğrenci sinav donemi arkadasina ders calismaya gitti tabi bebegimiz var bn oma bakiyorum okulumu dondurdum neyse esime msjlar atiyorum watsaptan ariyorum ulasilmiyo dedim sarji bitmistir saatte baya olmustu gecenin ucu dordu bn ordami kalcaksn falan dyorum yne ses yok taaa sabah geldi sinava girip oyle geldi ustunu bile degistirmedi eve gelim madem kalacaksin haber ver demi bisuru bahane sarjm bitti falan bnde bitmeden haber verseydin oda vaktim yoktu ddi

Eşimle iki yıldır evliyiz bensiz dışarı çıkmayan birisi. Onun da etkisi var ilk defa arkadaşıyla buluştu. Ama son cümlende haklısın susmamak lazım.

Erkek erkeğe evli insanın kalması kulağa çok tuhaf geliyor.İnsanlar iş çıkışı buluşur vakit geçirir biter gider.Kalmak nedir?Liseli çocuk gibi , sizi anne gibi görmeye başlamasın da inşallah tekrarı olmaz.

Türkiye ye dönüyoruz zaten haftaya. Bir daha kalamaz. Annesi de kızdı zaten. Cevap için sağolu

Benim ki korka korka aradı sesinden belliydi. Ama haber vermeseydi olay çok daha büyürdü. Allah yardımcın olsun kardesim

O kadar güzel anlatmışsınki ellerin dert görmesin tebrik ederim canım çok aydınlatıcı olmuş dilerim herkes faydalanır bu yorumunuzdan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…