Genelde nasıl olduğunu bilmediğimiz için,eski konuların da olmadığı için ne diyeceğimi bilemedim. Çok kalacak mısınız orada? Normalde geç gelme huyu yoksa,şüpheli hareketi yoksa tolerans gösterebilirsin belki.
(Allahım bunu ben mi yazdım)
Ben mesajımı düzenledim,sadece geç geliyor sandım ama kalacakmış da. Niye kalıyormuş?Evey genelde sadece takip ediyordum :/ bu hafta döneceğiz normalde de bensiz dışarı çıkmayan bir insan ama yine de 3.defa olunca iyice sinirlendim sanırım ://
Eşine bekar olmadığını evde onu bekleyen bir eşi olduğunu hatırlatmalısın .
Normalde boyle huylari yoksa ses etmezdim.
Memleket dedigine gore her hafta ayda bir falan gitmediginizi varsayiyorum.
Sende bak keyfine bosver.
Ben mesajımı düzenledim,sadece geç geliyor sandım ama kalacakmış da. Niye kalıyormuş?
Hiç de masum gelmedi, kimse kusura bakmasın.
Benim eşimde memlekete gittiğimizde arkadaşlarıyla takılıyor akşamları çok sinir bozucu bir şey yaşadığım için biliyorum ama çocukluk arkadaşlarım onlar 1 hafta kalacağız görüşmemde ne sakınca var diyince sinirlensemde ses edemedimama aileside geç gelmemesi yönünde uyarıyordu onu.
Ara kalmanı istemiyorum de,ne var bunda canım. Gece nasıl uyuyacaksın huzursuz olmayacakmısın? Evli adamın böyle istekleri bana tuhaf geliyor ya,altında bişey ararım başıma gelseNe düşüneceğimi bilemedim ki ben de yarın direk sorsam diyeceği belli bana güvenmiyor musun der o bana küser haklıyken haksız olurım
Ne düşüneceğimi bilemedim ki ben de yarın direk sorsam diyeceği belli bana güvenmiyor musun der o bana küser haklıyken haksız olurım
Yoo bence kalamaz.
Arkadaşla buluşsun görüşsün ama kalmak nedir ya.
Hem de kaç gündür görüşüyormuş.
Ben olsam bırakmazdım. İster rencide olsun ister rezil olsun ister kavga edelim ben birakmazdim.
Ama sen izin vermişsin bir kere? Ne diye izin verdin.
Güvenle alakası yok ki bu olayın
O artık evli bir adam. Evli gibi davransın o zaman.
Sizin memleketinize gidince siz de gidin bir arkadaşınızda kalın, onu annenizle babanızla bırakıp. O zaman o da sana güveniyorum, tabi git karıcım diyecek mi?
Güvenle ne alakası var?
Bence konu sıcakken kayınpederinizle görüşün, kulağını çeksin.
Bir daha da olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?