Son olarak bu kaldı bunu da en iyisi için araştıriyorum umarım iyi gelirEşiniz eş olmayı ve birliktelik nedir bilmiyor. Çift terapisi isteyin, kabul etmezse boşanmayı teklif edin.
Allah razı olsunHayır öyle değil o adam eve ya gelecek ya gelecek hamile bırakırken iyiydi2 yaşında bebecik de var kolay mı Allah yardımcınız olsun
Hamileymişsin ya yeni farkettim pardon o zaman cinneti iptal ediyoruz ama zaten geçirmişsin yinede verdiğin tepkilere ailesine tınlamamışsa çocuk doğana kadar sakin olun hayatlarınızı riske atmayın. Ne diyelim inşallah 2. Den sonra sorumluluk sahibi olur olmazsa arkadaşlarıyla mutluluklarGeçen ay boşanıyordum, fazla stresten bebeğin hayatı tehlikeye girdi, kırdım döktüm kavga ettim aileleri bir araya getirdim. Akla gelebilecek herşeyi yaptım ama yok yok yok. Adam da bir gram düzelme yok..
Hamileymişsin ya yeni farkettim pardon o zaman cinneti iptal ediyoruz ama zaten geçirmişsin yinede verdiğin tepkilere ailesine tınlamamışsa çocuk doğana kadar sakin olun hayatlarınızı riske atmayın. Ne diyelim inşallah 2. Den sonra sorumluluk sahibi olur olmazsa arkadaşlarıyla mutluluklar
Nereye gidiyor kahveye mi bunca saat nasıl dışarıda vakit geçiriyor sizin de dışarı çıkıp arkadaşlarınızla gezmeye hakkınız varGeçen ay boşanıyordum, fazla stresten bebeğin hayatı tehlikeye girdi, kırdım döktüm kavga ettim aileleri bir araya getirdim. Akla gelebilecek herşeyi yaptım ama yok yok yok. Adam da bir gram düzelme yok..
Alımla bakımla ilgisi yok şu an. Kötü bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Ben de isterim ki bütün insanlar sevilsin ilgi görsün. Sizin adınıza da bunu isterim. Ama takip programı durumu korkunç bir şey. 3. Şahsın müdahalesi korkunç bir şey.
Bakın ben herşeyi kendim halledebilen kendine güveni yüksek çalışan alımlı bakımlı bir kadindim. Üst üste hamilelikler yaşanılan sıkıntı o bu şu artık beynim durmuş durumda. Her şeyi her taraftan araştırıyorum ne yapabilirim bir tek burayla sınırlı değil çünkü düzelmesini istiyorum. Bu hayatta ne olacağımız gerçekten belli değil. Farzedin ki çok sevdiğiniz ablaniz aynı durumda. Bu şekilde bakın olaya. Zor inanın çok zor
Sadece sorumsuz ve çocuk sorumluluğu fazla geliyor. Üstüne ikinci hemde korunduğumuz halde ...Alımla bakımla ilgisi yok şu an. Kötü bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Ben de isterim ki bütün insanlar sevilsin ilgi görsün. Sizin adınıza da bunu isterim. Ama takip programı durumu korkunç bir şey. 3. Şahsın müdahalesi korkunç bir şey.
Eşiniz de kötü bir dönem geçiriyor olabilir mi? Belki 2. Çocuğa maddi manevi hazır değildi. Ya da işiyle ilgili bir şey? Ya da tahmin edemeyeceğimiz bir şey?
Canım bakımla alakası yok ki kolay mı küçük yavruyla tek başına hem evin bakımı hem çocuğun bakımı hem kendine bakacaksın üstelik bunlardan biri illaki aksar ben inanmıyorum bunların hepsini yaparım üstelik de hamile olan bir insan şuan sizin hem psikolojik olarak hem de manen yardıma ihtiyacınız var 2.doğumun stresi var beyefendi gezsin tozsun dışarılarda bu adam için daha fazla yapabileceğiniz birşey yok sorumluluk sahibi değil ki bir kere sorumluluk sahibi olan insan eşine yavrularına karşı olan manen sorumluluklarını da yerine getirir
Bakın ben herşeyi kendim halledebilen kendine güveni yüksek çalışan alımlı bakımlı bir kadindim. Üst üste hamilelikler yaşanılan sıkıntı o bu şu artık beynim durmuş durumda. Her şeyi her taraftan araştırıyorum ne yapabilirim bir tek burayla sınırlı değil çünkü düzelmesini istiyorum. Bu hayatta ne olacağımız gerçekten belli değil. Farzedin ki çok sevdiğiniz ablaniz aynı durumda. Bu şekilde bakın olaya. Zor inanın çok zor
Nereye gidiyor kahveye mi bunca saat nasıl dışarıda vakit geçiriyor sizin de dışarı çıkıp arkadaşlarınızla gezmeye hakkınız var
Sorumsuz çok sorumsuz. Bu yaşta beni gerçekten dert sahibi yapti. Çocuktan sonra çok değişti.Canım bakımla alakası yok ki kolay mı küçük yavruyla tek başına hem evin bakımı hem çocuğun bakımı hem kendine bakacaksın üstelik bunlardan biri illaki aksar ben inanmıyorum bunların hepsini yaparım üstelik de hamile olan bir insan şuan sizin hem psikolojik olarak hem de manen yardıma ihtiyacınız var 2.doğumun stresi var beyefendi gezsin tozsun dışarılarda bu adam için daha fazla yapabileceğiniz birşey yok sorumluluk sahibi değil ki bir kere sorumluluk sahibi olan insan eşine yavrularına karşı olan manen sorumluluklarını da yerine getirir
Takip programı güvensizliğiniz peki? Yani hep biz iyiyiz hep adamlar kötü. Sorumsuz ise dürtükleyerek düzeltebileceğinize mi inanıyosunuz?Sadece sorumsuz ve çocuk sorumluluğu fazla geliyor. Üstüne ikinci hemde korunduğumuz halde ...
Hafta sonları hafta ici eve gelir yemek yeriz bir saat dinlenir sonra çıkar 10-11-12 şuan bile dışarıda
Takip programı güvensizliğiniz peki? Yani hep biz iyiyiz hep adamlar kötü. Sorumsuz ise dürtükleyerek düzeltebileceğinize mi inanıyosunuz?
Canım denilebilecek herşey dendi gibi sanki.. E sonuç o zaman boşanmaya gidiyor.. Madem çözümü yok başka yolunuz kalmamış gibi.. Ama ben olsam sert yapar bir şekilde vaz geçirirdim eşimi.. Tabi eşinizin karakteri de önemli.. De bilemedim yazık değil mi evlatlarınıza size..Artık yapacak birşey bulamıyorum. Belki formdan yardımcı olurlar diye buraya yazmak istedim
Gitmediğim zaman birşey değişmiyor bir saat erken geliyor o kadar
Konuya özet cevabımı bırakıyor ve iyi geceler diliyorum. Uzun zamandır diyememiştim kimseye nasip sizeymiş.Her akşam eve gelmeyen adamdan illaki şüphe duydum ve takip ediyorum , birşey yaptığı da yok. Belki başından böyle şeyler geçen kişiler vardır ne bileyim yada bir insanın yazacağı tek şey bende başka bir farkındalık yaratır diye soruyorum
Olsun , o bir saatler giderek daha erkene çekilir.
Hatta bazı zamanlar o işten gelmeden kendinizi iyi hissetmemeye başlayın.
Annenize gitmeyin, hep evde kalın o her gittiğinde.
Bazı zamanlar mesaj atın , sohbetini bölmek istemiyorum ancak x hiç durmuyor , halim yok, sana ihtiyacım var şeklinde.
Gitme demek madem işe yaramıyor, öyleyse ufak taktikler geliştirin.
Canım denilebilecek herşey dendi gibi sanki.. E sonuç o zaman boşanmaya gidiyor.. Madem çözümü yok başka yolunuz kalmamış gibi.. Ama ben olsam sert yapar bir şekilde vaz geçirirdim eşimi.. Tabi eşinizin karakteri de önemli.. De bilemedim yazık değil mi evlatlarınıza size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?