- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.221
- 63
Allah razı olsunAllah yardımcınız olsun inşallah
Evet sanırım öyle gözüküyor kızmak değil zaten bende fikir almak için yazdım ve benimde bu yanlışım oldugumu farkettim benim için iyi olduGüzel kardeşim birey olamamışsın bana kızma ama koskoca kadın evde yalnız kalamıyorum korkuyorum diyorsun. Çocuk rolüne bürünmüşsün. Adam da senin ebeveynin.. Dışarı çıkmak için senden izin alır mı bu durumda? Annen de senin bakıcın işte bir yere giderken de ona bırakıyor seni.
Keşke benim de eşim biraz evden gitse sürekli dipdibe olmakta çok büyük problem. Diğer yönleri iyiyse görmezden gelirdim ben olsam
Benim derdim başka yoldan sizin ayrı derdiniz evlilik çok tuhaf
Aynen öyle evde dursa suç gitse suç. O kadar çok bunaldım ki dün biraz annene gitsene yazık yaşlı kadın ziyaret et dedim diye tüm gece kavga ettik beni evden yollayamazsın diye. Herkesin derdi farklı
Ayarsizlar bacim yada bence bizde ne istedigimizi bilmiyoruz birazdaAynen öyle evde dursa suç gitse suç. O kadar çok bunaldım ki dün biraz annene gitsene yazık yaşlı kadın ziyaret et dedim diye tüm gece kavga ettik beni evden yollayamazsın diye. Herkesin derdi farklı
7/24 evde durup herseye karışsın da göreyim seniNe güzel işte evde olması keşke benim de derdim.bu olsaydı
Eve bağlanmaz size bağlanması lazım bi değişiklik yapın kendizde yaşamınızda şaşırtın güzellikle konuşun anlatın birlikte yapabileceğiniz şeyleri arttırın. Baktınız olmuyor alın çocuklarınızı onun çıktığı saate sizde çıkın görsün çıktığınızı. ( benim eşimde tam tersi hep evde olalım istiyor ve hep evde gına geldi ben çıkınca peşime taklıyor.( Not :Benimde bebeğim var )
Vallahi derdin benim hayalim7/24 evde durup herseye karışsın da göreyim seni
benim eşim öyleydi evlendik haftanın üç gecesi arkadaşlarıyla dışarıda. Çok uzun seneler yalnız yaşamış. Birşey demiyordum kaldı ki bende kafa dinliyordum. Evlendikten 10-11 ay sonra oğlumuz doğdu. Adam bir daha evden dışarı çıkmadı. Şimdi de bir yere git desen gitmez. Kendi işi olduğundan saatleri de kendi belirliyor. Oğlum 20 aylık nerdeyse ikinciye hamileyim çocuk gündüz uyumadan dolaştırır getirir çıkar gece uyumadan muhakkak evde olur. Uyku rutinine katılır. 20 ayda toplasan 5tir uykuya daldıktan sonra geldiği. 45inde baba olunca Böyle demek ki. Araları yok demek ki erkeklerinerkeğin çok evde olanı da hiç iyi değil ama.
Siz annenizde oldukça düzelmez ama. Benimde kv bendeydi ondan rahattı. Kv gitti bebek geldi eşim tipik ev kuşu oldu. Bu tipler Rahat etmesin aklı sizde kalsın bir yere gidemez emin olun
Her şeyin ortası makbul sizin de böyle olsaydı çocuklar konusunda tüm yük sizin olsaydı isyan ederdiniz. Benim eşimin de şehir dışı işi oluyor. Bazen 3 4 ay evde bir git artık diyorum.. Sonra bir gidiyor 2 ay iş dolayısıyla gelemiyor. Haliyle çocuk da özlüyor ben de yoruluyorum.. Arada olması çok iyi fazlası da azı da zarar..Keşke benim de eşim biraz evden gitse sürekli dipdibe olmakta çok büyük problem. Diğer yönleri iyiyse görmezden gelirdim ben olsam
Evet maalesef öyle bence çiftler bunun dengesi tuturmalı hep dışarda olmadığı gibi hep evde de olmuyor.Bende tam tersi sürekli evde olmak istiyorum, eşim de tam tersi sürekli dışarda olmak istiyor bu bı döngü galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?