Eve gelmeyen koca

Keşke benim de eşim biraz evden gitse sürekli dipdibe olmakta çok büyük problem. Diğer yönleri iyiyse görmezden gelirdim ben olsam

Güzel kardeşim birey olamamışsın bana kızma ama koskoca kadın evde yalnız kalamıyorum korkuyorum diyorsun. Çocuk rolüne bürünmüşsün. Adam da senin ebeveynin.. Dışarı çıkmak için senden izin alır mı bu durumda? Annen de senin bakıcın işte bir yere giderken de ona bırakıyor seni.

Eşi aşırı sosyal olan bir insan olarak söylüyorum telefonu asla susmaz sürekli oraya buraya çağrılır çünkü aşırı çok konuşur muhabbeti de sevilir. Aramızda bu durum bazen sıkıntı oluyor son yıllarda ama bugün çocuğu sen uyutacaksın ya da şu saate kadar çocukla ilgilenip o uyuduktan sonra çıkacaksın. Şu işi yaptıktan sonra tabi ki çıkabilirsin. Bugün beraber zaman geçirelim yarın çıkarsın gibi bazı şartlarım oluyor. Bazen de çıkması bana da iyi geliyor yalnızlığı seviyorum kafa dinliyorum. O plan yapmadan sen plan yap. Bırak çıksın ama sınırla, saat belirle, gün belirle, korkuyorum deyip annenin evine gitme. Yarın 2. bebek doğacak karnında durduğu gibi durmayacak. 2 çocukla korkuyorum deyip anne evine mi gideceksin? Hergün dışarı çıkacak enerjisi varsa iş yerinde yorulmuyor demek ki alsın çocuğu gezdirsin işten gelince, sen de otur bi kahve iç sonra çocuğu yatırın film izleyin. Bazı erkek de evde plansızca oturmayı sevmiyor gerçekten.

Eşi aşırı sosyal olan bir insan olarak söylüyorum telefonu asla susmaz sürekli oraya buraya çağrılır çünkü aşırı çok konuşur muhabbeti de sevilir. Aramızda bu durum bazen sıkıntı oluyor son yıllarda ama bugün çocuğu sen uyutacaksın ya da şu saate kadar çocukla ilgilenip o uyuduktan sonra çıkacaksın. Şu işi yaptıktan sonra tabi ki çıkabilirsin. Bugün beraber zaman geçirelim yarın çıkarsın gibi bazı şartlarım oluyor. Bazen de çıkması bana da iyi geliyor yalnızlığı seviyorum kafa dinliyorum. O plan yapmadan sen plan yap. Bırak çıksın ama sınırla, saat belirle, gün belirle, korkuyorum deyip annenin evine gitme. Yarın 2. bebek doğacak karnında durduğu gibi durmayacak. 2 çocukla korkuyorum deyip anne evine mi gideceksin? Hergün dışarı çıkacak enerjisi varsa iş yerinde yorulmuyor demek ki alsın çocuğu gezdirsin işten gelince, sen de otur bi kahve iç sonra çocuğu yatırın film izleyin. Bazı erkek de evde plansızca oturmayı sevmiyor gerçekten.
[/QUOTE]
Çocuğu uyutur evde olduğunda oynar birlikte dışarı çıkarız benimle tek vakit geçirmekten ayrı zevk alır hadi kahvaltıya gidelim yemeye gidelim der bir yerim agrisa hemen hastane, canım sıkılsa dışarı çıkalim der böyle şeyleri de var mesele evde duramıyor veya evdeyken vakit geçirmeyi bilmiyor diyelim, gerçekten düşkün bize ama kendi keyfine de düşkün beni seviyor bunu biliyorum ama kendi zevklerini de çok sever gel dediğimde gelir gelmemezlikte yapmaz mesele bunu kendi ayarliyamiyor oturduğumuz semtte abartmıyorum herkes tanır sever onu belki de benim anneme gitmem de hata çünkü o gidince bende duramıyorum bunun farkına vardım en azından burada

Evet sanırım öyle gözüküyor kızmak değil zaten bende fikir almak için yazdım ve benimde bu yanlışım oldugumu farkettim benim için iyi oldu

Benim derdim başka yoldan sizin ayrı derdiniz evlilik çok tuhaf
Aynen öyle evde dursa suç gitse suç. O kadar çok bunaldım ki dün biraz annene gitsene yazık yaşlı kadın ziyaret et dedim diye tüm gece kavga ettik beni evden yollayamazsın diye. Herkesin derdi farklı

Aynen öyle evde dursa suç gitse suç. O kadar çok bunaldım ki dün biraz annene gitsene yazık yaşlı kadın ziyaret et dedim diye tüm gece kavga ettik beni evden yollayamazsın diye. Herkesin derdi farklı

Ne güzel işte evde olması keşke benim de derdim.bu olsaydı

Ayarsizlar bacim yada bence bizde ne istedigimizi bilmiyoruz birazda

Eve bağlanmaz size bağlanması lazım bi değişiklik yapın kendizde yaşamınızda şaşırtın güzellikle konuşun anlatın birlikte yapabileceğiniz şeyleri arttırın. Baktınız olmuyor alın çocuklarınızı onun çıktığı saate sizde çıkın görsün çıktığınızı. ( benim eşimde tam tersi hep evde olalım istiyor ve hep evde gına geldi ben çıkınca peşime taklıyor.( Not :Benimde bebeğim var )

Bende tam tersi sürekli evde olmak istiyorum, eşim de tam tersi sürekli dışarda olmak istiyor bu bı döngü galiba

benim eşim öyleydi evlendik haftanın üç gecesi arkadaşlarıyla dışarıda. Çok uzun seneler yalnız yaşamış. Birşey demiyordum kaldı ki bende kafa dinliyordum. Evlendikten 10-11 ay sonra oğlumuz doğdu. Adam bir daha evden dışarı çıkmadı. Şimdi de bir yere git desen gitmez. Kendi işi olduğundan saatleri de kendi belirliyor. Oğlum 20 aylık nerdeyse ikinciye hamileyim çocuk gündüz uyumadan dolaştırır getirir çıkar gece uyumadan muhakkak evde olur. Uyku rutinine katılır. 20 ayda toplasan 5tir uykuya daldıktan sonra geldiği. 45inde baba olunca Böyle demek ki. Araları yok demek ki erkeklerin erkeğin çok evde olanı da hiç iyi değil ama.
Siz annenizde oldukça düzelmez ama. Benimde kv bendeydi ondan rahattı. Kv gitti bebek geldi eşim tipik ev kuşu oldu. Bu tipler Rahat etmesin aklı sizde kalsın bir yere gidemez emin olun

Bunu anladım ki benim de eksiğim o gidince evde durmamakmis umarım bazı şeyler düzelir annemle beş dakikalık mesafedeyiz zaten sanırım evi değiştirmem gerek ev kuşu olması için birşey yapmaya da gerek yok sanırım kendiliğinden olan birşey insanın içinde olması lazım galiba. Ev için de neler yapılır artık bende bilmiyorum gerçi

Keşke benim de eşim biraz evden gitse sürekli dipdibe olmakta çok büyük problem. Diğer yönleri iyiyse görmezden gelirdim ben olsam
Her şeyin ortası makbul sizin de böyle olsaydı çocuklar konusunda tüm yük sizin olsaydı isyan ederdiniz. Benim eşimin de şehir dışı işi oluyor. Bazen 3 4 ay evde bir git artık diyorum.. Sonra bir gidiyor 2 ay iş dolayısıyla gelemiyor. Haliyle çocuk da özlüyor ben de yoruluyorum.. Arada olması çok iyi fazlası da azı da zarar..

Aslinda ulkemizde genel olarak 'iyi es/iyi iliski' taniminin ogrenilmesi gerekiyor. Ese karsi saygisiz olunmamasi, kotu aliskanliklarinin olmamasi, iliskide siddet olmamasi esin 'iyi' oldugu anlamina gelmiyor, bunlar oldugunda zaten ortada herhangi bir iliski yok demek oluyor. Bunlarin olmamasi iliskinin minimum sartlari degil yani. Zaten bu saydiklarimizdan biri oldugunda ortada bir evlilik yok demek oluyor.

Ikili iliskilerde karsilikli ihtiyaclarin karsilanmasi gerekiyor. Bunlarin en basinda duygusal ihtiyaclarin karsilanmasi geliyor. Bu iliskide esinizin sizin hayatinizda olmasinin herhangi bir duygusal yarari var mi sizin icin? Esiniz size kendinizi iyi hissettiriyor mu, sevme/sevilme ihtiyacinizi karsiliyor mu, bir hayati beraber goturdugunuzu hissettiriyor mu, size kendinizi cekici hissettiriyor mu, en onemlisi hayattaki yukunuzu sizinle paylasiyor mu? Ortada bir yuva var mi? Iliskideki olmasi gereken sartlar bunlar, sizi dovmemesi degil yani. O olsa zaten ortada bir iliski olmamis oluyor.

Ayrica cocuklari ile de vakit gecirmeyen bir baba ise siz ne yaparsaniz yapin kendi yukunuzu hafifletemezsiniz. Super kahraman degilsiniz, cocuk buyutmek takim isidir, evde sadece golgesi olan bir babaya sahip olmak cocuklarin baba ile buyuyor oldugu anlamina gelmiyor. Hadi sizi gecmemek lazim ama gectik diyelim, cocuklariniz ile de vakit gecirmeyen bir baba profili var ortada.

Su an hamileliginize odaklanmaniz en dogrusu ama gelecek icin sunu unutmayin ki siz cok degerlisiniz. Bu evlilikte duygusal anlamda ihtiyaclariniz karsilanmak zorunda. Mutlu anne = mutlu cocuk denklemini unutmamanizi tavsiye ederim. Siz mutlu olacaksiniz ki cocuklariniza da yansiyacak bu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…