Aldirmak zor karar zaten.Sprialle hamile kaldım, çocuğu aldıracaktim düşecek dediler sağlıklı değil dediler tam 8 hafta da kalbinin sesini duyduktan sonra da kıyamadım.
Benimde hep büyük konuştuğum şeyler geldi başıma o yüzden konuşmamakta fayda varİnan bana hayat hiç yapmam dediğin şeyleri yaptiriyor. Ve ben neyi büyük konusduysam başıma o geldi. O yüzden hiç bir zaman hiç bir şekilde büyük konuşma :)
Aldirmak zor karar zaten.
Iyi ki aldirmamissin o da can.
Ben demem cok karsiyim aslinda neden yaptin ikinci cocugu diyenlere olmus sonucta.
ama ne bileyim sana kiyamadim iyi niyetli birisin belli.
Benimde hep büyük konuştuğum şeyler geldi başıma o yüzden konuşmamakta fayda var
Konu sahibi bence annene gitme ve ara adamı da gelsin evine aramıyor musun
Bu benim koca degil mi ya C Cennet AnnesiBaşlıktan da anlaşıldığı gibi eşim eve gelmiyor, kızım iki yaşında 6 aylık hamileyim eşimle çocuklardan önce çok aktif hayatımız vardı çok gezerdik çok ilgiliydi. İlk hamilelikten sonra bir sene kendimi toparlayamadim o ara arkadaşlarıyla git gel alıştı sanırım kızımda çok yorar beş dakika yerinde durmaz. Evde olunca daha çok yoruluyor. Programdan takip ediyorum yaptığı tek şey arkadaşlarıyla sohbet muhabet aldatması içkisi kumarı birşeyi yoktur. Bana çok iyi davranır kalbimi kırmaz eve bakar para lafı yapmaz hatta kartlar bendedir ara sıra birlikte dışarı çıkarız bize düşkün aslında ama arkadaşlarından da geri kalmaz. Eve bağlamak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Fikir istiyorum evine bağlı olan adamlar nasıl bağlılar.birde o dışarı çıktığında ben anneme gidiyorum evde tek kalmaktan korktuğum için kafası daha rahat ediyor bu yüzden
Olsun bende surpriz bir sekilde hamile kaldim ve bir tane de oglum var ve benim en basindan beri olan olaylarim var ben bile kiyamadim aldiramadim.Evinde barkinda kimsenin iyisinde gözü olmayan bir insanimdir, kötü olaylar karşısında hep akıl veren destek olan olmusumdur istenmeyen gebelik depresyonuyla bbirlikte bu durumu aşmaya calisiyorum. Çünkü baştan beri böyle değildi sonradan olan bı durum. Bende bir yanlış yapıyorum demekki amacım onu farkedilmekti zaten
Yuva yok ki ortada. İki tane çocuk var, anne var ama baba ve eş yok. Anne desen kendi annesinde. Adam dışarda. Çocuklar babasız büyüyecek desek zaten şimdi de öyle.
Bu benim koca degil mi ya C Cennet Annesi
Ahhh canmmmm inan bi sure snra salıyosun artiķ sennki gene sana saygisi varmis.bizimkinde oda yok.ama bu aralar duzelttik sanki umursamadikca ustune dusmedikce biraz anladi sanirim.adamlar evde bulmadigi huzuru (huzurdan kastimi yanlis anlamayin) disarda rahat buluyolar malesef.bide para varsa tamm.evine gelip rahatca tv izlemek esinn yaninda onunla ilgilenmesi vs.. bunlar olmayinca bide disardaki takildigi arkads ortami varsa bende olsam gelmem diyorum bi sure sonra.bizde 3uzler var.asil benm ihtiyacm varken bizimkide evi otel niyetine kullanmaya basladi.cunku kopuk bi ailede buyumus.anne baba ayri evde uvey anne var eve gelmeyen baba var.benim esim kisacasi herseyini sokakta disarda yapmis.aglamis sokakta gulmis sokakta yemis icmis yatmis hepsi sokakta.arkadslarinn yaninda.simdi bu adama gelde evde hayat var de nasil anlatacaksin.gene sükür eve geliyo yani cocuklar yeni digdugunda hic ugramazdi bile.anlayisli diyosun.cek konus.sorumluluk ver.herseyi kendin yapip süpermen olma anladin
Olsun bende surpriz bir sekilde hamile kaldim ve bir tane de oglum var ve benim en basindan beri olan olaylarim var ben bile kiyamadim aldiramadim.
Psikolojini anliyorum o yuzden.
En azindan sonradan olan ve toparlanabilecek bir durum yaninda oldugunda da seni mutlu ediyor bu yonlerinden bakmayi dene.
Ona durumunu anlatsan hissettiklerini hamile bir sekilde diger cocukla iletisim konusunda zorlandigini..
Sana ihtiyacim var yanimda olmana desen acaba biraz degisir mi?
En azından saati kısaltsınHerkes anene gitme diyor bugüne kadar bunu uzun zamanlı stratejik bir şekilde denememistim birde bu şekilde yapacağım. Aradığımda geliyorum aşkım der gelirken muhakkak eli doludur öper koklar sever
En azından saati kısaltsın
Bazıları arkadaşlarına düşkün oluyor zorla değilde güzellikle erken gelmesi için çaba göster canım inşallah düzelir
Aslinda bayanlar hersyi halledebilecek guce gervekten cok sahip.sanirim hatayida burda yapioruz.yani onun yapmasi gerekn isleri biz yapioruz.yeri geliyo kirildigimiz bi noktada bile kendi kendimizin kalbini onariyoruz.burda yanlis var sanirim.sonucta o senn kalbini kirdi gelip ozur dileyip gonlunu almasini beklemeden aman huzursuzluk olmasin diyip kirginligimizi sole bi kenara atiyoruz.eger yolun cok basindaysan gercekten esinle konus.2.ci bi bebegin daha gelecek sana yardim edebilecek kimsen annen, kv. Vs yoksa cok zorlanirsin.bnm annem vardi allah razi olsun o tuttu elimden yoksa nerelere giderdim basimi alip bilemiyorum.su iki durum erkeklerde cok zor gercekten bizde ayirt edemiyoruz bazen malesef.cocuklsrinn annesissin ama esinn karisi.bunu ayirmak önemli.Bir şekilde tekrardan yuva olabilmeSj için ve gerev
Halinden en iyi ben anlarım gerçekten kötü bir durum, alışmışım herşeyi halletmeye belki gerçekten birazda onun yapmasına fırsat vermek gerekiyor İnşallah duzelirler ne diyim .
Esin galeri sektöründe miEn basiti dün gece sakince yine anlattım saçlarımı okşar, öper sen benim canımsın , dışarda ek iş de yapıyor yani belli süresi yok araba sektörü gitmesi gerektiği zaman gider para kazanıyorum bizi kimseye muhtaç etmemek için ailem için arada bende kafami dagitayim dedi gibi
EvetEsin galeri sektöründe mi
Ahahaha ulan bu galericilerin hepsj mi sahtekar ya
Başından beri böyleyiz aslında 6 senedir hep sever sarılır öper kalp kırmaz sonradan değişen tek şey eve gelmemesi olduSevgili konu sahibi, siz eşimi takip programı ile takip ediyorum filan diyorsunuz da erkeklerin hepsi bu programları bilir. Bakın amacım sizi üzmek değil ama bizim şirketin sahibi karısında da takip programı var diye şirkete nataşalar getirip orda birlikte oluyordu. (hani hep aynı yerde toplanıyorlar dediniz de ondan) emin olun erkekler bu konuda birbirlerine yardım ediyor. Çünkü kendilerinde aynı bok. Bu işte birşeyler var o öperim severim ayaklarına dikkat. Beni muhtemelen afaroz edecekler ama sadakatsiz dizisini unutmayın derim.
Annenize gitmeyin. Kafası rahat olmasın. Gitme de demeyin ama gidince huzursuz olsun, aklı sizde kalsın. Önce bunun bir problem olduğunu, bunun normal olmadığını fark etmesi gerekiyor. Siz bunu fark ettirememişsiniz, terapi almayı deneyebilirsiniz. Birden bırakamaz belki ama haftada 2'ye düşürsün en azından. Bende gece 2'de gelen versiyonu vardı. Çocuk da yok. Her zaman yapmazdı ama akşam çıkınca 2'yi 3'ü bulurdu eve gelmesi. Çok net konuştum. Ev arkadaşı değil hayat arkadaşı istiyorum, böyle yapacaksan eşyalarını topla git dedim kesti. Böyle olmaz gerçekten. Boşanmayı bile düşünebilirsiniz. Evlilik bu değil, ben de yaşadım, sizi anlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?