Eve gelmeyen koca

Onun eşi gibi eşinin arkadaşlarıda dışarda onlarında eşi bu durumdamı sizce? Birde seviyor eşini sizin gibi yada başkaları gibi boşan diyemiyorum maalesef, bir yuva öyle kolay kurulmuyor...
Ben boşan demedim. Bir yuvanın nasıl kolay kurulmadığını ve dağıldığında neler yaşandığını çok iyi biliyorum.
Diğer adamların eşinin durumunu bilmiyoruz biz konuyu açan hanımefendinin durumunu yazdıkları kadarıyla biliyoruz ve malesef eşi asla iyi
eş tanımına uymuyor.

Konu sahibinin eşinin artılarını okumadınızmı?Görünürde tek suçu dışarda fazla takılmak.Diger arkadaşları örnek vermem bu adam yanlız değil bundan çok var.Konuşarak, zamanla aşılır bunlar.

Oncelikle bebeğinizi Sag salim kucağınıza alırsınız. Arkadaşları muhtemelen bekar ve eşiniz artık kendine gelip silkinmesi lazım alın karşınıza konuşunuz nereye kadar.? Ki siz hamilesiniz ya gece bisi olursa allah korusun hiç mi bunları düşünmüyor o düşünmüyorsa siz düşündürün böyle olmaz diyerek 2 yasındaki kızınızla oda ilgilensin sonuçta tek başınıza yapmadınız. Sadece ciddi şekilde konuşmak inşallah düzelir

İnşallah

Tek yaptığı dışarda olmak ve bu sonradan olan bir durum aşmaya çalıştığım için çok araştırıyorum ne yapabilirim diye evde olduğunda beni çok mutlu eder güler eğleniriz de ama bu mesele ciddi bir sorun umarım çözülebilir

Amin inşaallah

Konuşarak çözebileceğinizi düşünüyorum.Ben Akdeniz bölgesindeyim,geçen yaz Karadeniz bölgesinde oturan eşimin asker arkadaşına gittik ziyarete onlarında erkekleri hergün işten gelip yemeği yiyip okey oynamaya gidiyordu kadınlar hiç garipsemiyordu bende onlara şaşırıyordum nasıl olur hiç gitme demezler diye Orda kaldığımız her günün gecesine kadar eşimde onlara eşlik etti Tabi bende olsam sizin gibi kızardım ama benim eşimin eksileri daha çok Lütfen üzmeyin kendinizi en azından bu hamilelik döneminde huzurlu olmaya çalışın

İki günde bir yemekten sonra gece yarısına kadar sohbet muhabbete gitse demir , pamuk gibi olur.

Evde de bedavadan iki çocuk büyüse , oh nimet.

O saydığı eş ozellikleri bundan ileri geliyor.

Hayatı paylaşmayacaksak evliligin anlamı yok, ne demek her akşam dışarıda?? Siz çıkın her akşam o çocuklarla ilgilensin bi 10 gün yapabilir mi?
10 gun mu?? bir gun baksin ikinci gun cikacagim desin konu sahibi bak bakalim kocasi neler diyor. ne kotu anneligi kalir ne namussuzlugu ne sorumsuzlugu..

Eve bgalamak diye bişey yok adam azıcık ince dusunceliyse doğru davranıyor bu kadar. Allah kolaylık versin.

Kk boşan timi, sen hak etmişsin yaşadıklarını oh olsun timi gelmeden yorum yapayım:) ahahajdk siz bence annenize gitmeyin kafası daha rahat etmesin. Karşınıza alıp son kez ciddi olarak konuşun. Sonrasında da uzunca bi süre bu konuyu açmayın.. sadece siz de o zaten evde yok diye annenize gidip durmayın tek tavsiyem bu.

Sorumsuz çok sorumsuz. Bu yaşta beni gerçekten dert sahibi yapti. Çocuktan sonra çok değişti.
Takmayın kafanıza şuan hamilesiniz çünkü neyse ki aileniz yardımcı böyle yapmaya devam ederse ailenizle konuşun bir hal çaresine bakın

Onun eşi gibi eşinin arkadaşlarıda dışarda onlarında eşi bu durumdamı sizce? Birde seviyor eşini sizin gibi yada başkaları gibi boşan diyemiyorum maalesef, bir yuva öyle kolay kurulmuyor...
Yuva yok ki ortada. İki tane çocuk var, anne var ama baba ve eş yok. Anne desen kendi annesinde. Adam dışarda. Çocuklar babasız büyüyecek desek zaten şimdi de öyle.

Hamilesiniz birde o cocukları yalnız yapmadınız ki bastan ipin uçu kaçmış bekar hayatı yasıyor eşiniz Allah size kolaylık versin zor bi durum

Eşinize sorumluluk verin, ev işlerinde çocuk bakımında vs. Adamın kafası rahat ben dışarda gezeyim hanım zaten annesinde, çocuğa bakılıyor, yemeğim hazır diye atmış kendini dışarı.

Annenize giderek eşinize o rahatlığı siz veriyorsunuz. Adamın kafa rahat.
Evinizde kalın, arayın mesela sancım var korkuyorum diye. Hamileliginizin ilerlemiş bu durumu degerlendirmeye bakın.
Hırsız korkunuz varmış mesela arayın bir akşam evden sesler geliyor diyin.
Bir akşam arayın çocuk hasta sanki diyin mesela.
Kısacası eşinizin rahatını bozun, aklının sizde evinde olmasını sağlayın. Eşi çocukları için endişelenmesini sağlayın.
Biraz stratejik oynayin derim kisacasi.

Ya bu zamana kadar tek bir kadina bile neden ikinci cocuk demedim ben..
Inan demedim ilk defa diyorum neden ikinci cocuk canim ya?
Bu aile hayati degil ki sen hamilesin 2 yasinda cocukla hic kolay degil.
Calisiyor musun bosansan iki cocuga yetebilecek misin?

Sprialle hamile kaldım, çocuğu aldıracaktim düşecek dediler sağlıklı değil dediler tam 8 hafta da kalbinin sesini duyduktan sonra da kıyamadım.

Deneyeceğim forumda sadece tavsiye veren ikinci kişisiniz teşekkür ederim

Eşinize sorumluluk verin, ev işlerinde çocuk bakımında vs. Adamın kafası rahat ben dışarda gezeyim hanım zaten annesinde, çocuğa bakılıyor, yemeğim hazır diye atmış kendini dışarı.

Evet bunun gibi birşey oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…