Ben boşan demedim. Bir yuvanın nasıl kolay kurulmadığını ve dağıldığında neler yaşandığını çok iyi biliyorum.Onun eşi gibi eşinin arkadaşlarıda dışarda onlarında eşi bu durumdamı sizce? Birde seviyor eşini sizin gibi yada başkaları gibi boşan diyemiyorum maalesef, bir yuva öyle kolay kurulmuyor...
Konu sahibinin eşinin artılarını okumadınızmı?Görünürde tek suçu dışarda fazla takılmak.Diger arkadaşları örnek vermem bu adam yanlız değil bundan çok var.Konuşarak, zamanla aşılır bunlar.Ben boşan demedim. Bir yuvanın nasıl kolay kurulmadığını ve dağıldığında neler yaşandığını çok iyi biliyorum.
Diğer adamların eşinin durumunu bilmiyoruz biz konuyu açan hanımefendinin durumunu yazdıkları kadarıyla biliyoruz ve malesef eşi asla iyi
eş tanımına uymuyor.
Oncelikle bebeğinizi Sag salim kucağınıza alırsınız. Arkadaşları muhtemelen bekar ve eşiniz artık kendine gelip silkinmesi lazım alın karşınıza konuşunuz nereye kadar.? Ki siz hamilesiniz ya gece bisi olursa allah korusun hiç mi bunları düşünmüyor o düşünmüyorsa siz düşündürün böyle olmaz diyerek 2 yasındaki kızınızla oda ilgilensin sonuçta tek başınıza yapmadınız. Sadece ciddi şekilde konuşmak inşallah düzelir
Konu sahibinin eşinin artılarını okumadınızmı?Görünürde tek suçu dışarda fazla takılmak.Diger arkadaşları örnek vermem bu adam yanlız değil bundan çok var.Konuşarak, zamanla aşılır bunlar.
Duygusal boşluk, olağanüstü bir durum yok ortada, Türkiye standartlarını göz önünde bulundurursak erkler arasında en iyilerinden bile seçilebilir eşiniz?Kısıtlanmıyorsanız kısıtlamayın derim, yinede herşey gönlünüzce olsun inşallah❤
Konuşarak çözebileceğinizi düşünüyorum.Ben Akdeniz bölgesindeyim,geçen yaz Karadeniz bölgesinde oturan eşimin asker arkadaşına gittik ziyarete onlarında erkekleri hergün işten gelip yemeği yiyip okey oynamaya gidiyordu kadınlar hiç garipsemiyordu bende onlara şaşırıyordum nasıl olur hiç gitme demezler diyeTek yaptığı dışarda olmak ve bu sonradan olan bir durum aşmaya çalıştığım için çok araştırıyorum ne yapabilirim diye evde olduğunda beni çok mutlu eder güler eğleniriz de ama bu mesele ciddi bir sorun umarım çözülebilir
Konu sahibinin eşinin artılarını okumadınızmı?Görünürde tek suçu dışarda fazla takılmak.Diger arkadaşları örnek vermem bu adam yanlız değil bundan çok var.Konuşarak, zamanla aşılır bunlar.
10 gun mu?? bir gun baksin ikinci gun cikacagim desin konu sahibi bak bakalim kocasi neler diyor. ne kotu anneligi kalir ne namussuzlugu ne sorumsuzlugu..Hayatı paylaşmayacaksak evliligin anlamı yok, ne demek her akşam dışarıda?? Siz çıkın her akşam o çocuklarla ilgilensin bi 10 gün yapabilir mi?
Eve bgalamak diye bişey yok adam azıcık ince dusunceliyse doğru davranıyor bu kadar. Allah kolaylık versin.Başlıktan da anlaşıldığı gibi eşim eve gelmiyor, kızım iki yaşında 6 aylık hamileyim eşimle çocuklardan önce çok aktif hayatımız vardı çok gezerdik çok ilgiliydi. İlk hamilelikten sonra bir sene kendimi toparlayamadim o ara arkadaşlarıyla git gel alıştı sanırım kızımda çok yorar beş dakika yerinde durmaz. Evde olunca daha çok yoruluyor. Programdan takip ediyorum yaptığı tek şey arkadaşlarıyla sohbet muhabet aldatması içkisi kumarı birşeyi yoktur. Bana çok iyi davranır kalbimi kırmaz eve bakar para lafı yapmaz hatta kartlar bendedir ara sıra birlikte dışarı çıkarız bize düşkün aslında ama arkadaşlarından da geri kalmaz. Eve bağlamak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Fikir istiyorum evine bağlı olan adamlar nasıl bağlılar.birde o dışarı çıktığında ben anneme gidiyorum evde tek kalmaktan korktuğum için kafası daha rahat ediyor bu yüzden
Takmayın kafanıza şuan hamilesiniz çünkü neyse ki aileniz yardımcı böyle yapmaya devam ederse ailenizle konuşun bir hal çaresine bakınSorumsuz çok sorumsuz. Bu yaşta beni gerçekten dert sahibi yapti. Çocuktan sonra çok değişti.
Yuva yok ki ortada. İki tane çocuk var, anne var ama baba ve eş yok. Anne desen kendi annesinde. Adam dışarda. Çocuklar babasız büyüyecek desek zaten şimdi de öyle.Onun eşi gibi eşinin arkadaşlarıda dışarda onlarında eşi bu durumdamı sizce? Birde seviyor eşini sizin gibi yada başkaları gibi boşan diyemiyorum maalesef, bir yuva öyle kolay kurulmuyor...
Ya bu zamana kadar tek bir kadina bile neden ikinci cocuk demedim ben..
Inan demedim ilk defa diyorum neden ikinci cocuk canim ya?
Bu aile hayati degil ki sen hamilesin 2 yasinda cocukla hic kolay degil.
Calisiyor musun bosansan iki cocuga yetebilecek misin?
Annenize giderek eşinize o rahatlığı siz veriyorsunuz. Adamın kafa rahat.
Evinizde kalın, arayın mesela sancım var korkuyorum diye. Hamileliginizin ilerlemiş bu durumu degerlendirmeye bakın.
Hırsız korkunuz varmış mesela arayın bir akşam evden sesler geliyor diyin.
Bir akşam arayın çocuk hasta sanki diyin mesela.
Kısacası eşinizin rahatını bozun, aklının sizde evinde olmasını sağlayın. Eşi çocukları için endişelenmesini sağlayın.
Biraz stratejik oynayin derim kisacasi.
Eşinize sorumluluk verin, ev işlerinde çocuk bakımında vs. Adamın kafası rahat ben dışarda gezeyim hanım zaten annesinde, çocuğa bakılıyor, yemeğim hazır diye atmış kendini dışarı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?