- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Bizim apartmanda bakan var ve sabah kimse uyanmadan tin tin yürüyüşe götürür getirir sonra işe giderler. Yani alayım evde çocuklar sevsin denilecek bir şey değil balık gibi kuş gibi değil vakit istiyor. Bana çocuğunu her sabah o saatte parka götür deseler bir gün görütürüm iki gün götürürüm. Sonra götürmem.Ama hiç aksatmadan götürüyorlar. Büyük sorumluluk böyle bakacak olan beslesinBen de bahçesiz evde nasıl köpek besliyorlat meraktayım. Yazık değil mi köpeğe de diye düşünüyorum.
Ama yanlış mı düşünüyorum? Köpek besleyenler ne kadar bakım gerektiğini anlatırlar herhalde.
Ben de çocuklarım için köpeğimiz olsun isterdim, onlara arkadaş olurdu.
yok o öyle istemekle olacak iş değilEvet gsyet net esim ve iki kizim cok istiyor
Kizlarim 8 ve 3 yasinda
8 yasindaki kizimda uyum problemi var daha dogrusu onun icin hersey sorun bu baslibasina ayri bi konu pedagoglara goturduk aile terapisi aldik ama sonuc olarak onunki genetik ve karakteristik bi huysuzluk
Disardayiz eve gelmek ister evdeyiz surekli benle bisey yapmak ister ders okul zaten nefret eder kitap okuma saatlerinde oturdugu yerde kasitli uyuma hallerine girer vs.vs.. Yaz okulunu denedin istemedi tatile debize gitmek istedi gittik evi ozledim dedi yok sicak dedi yok bunaldim dedi
Kesinlikle her dedigi yapilan simarik bi cocukta degil her yolu denedik ama yapisi geregi farkli bi cocuk ve asil konuya gelelim
Esim tam bi hayvansever kizim icinde iyi olcagini psikolojisine iyi gelcegini soyluyor kendine kucuk kizimda cok istiyor kucuk kizim demisken 3 yasini bitirdi ablasinin tam zitti mahallenin maskotu komsular sirf onu sevmek icin gelirler tam bi gulen surat hem mutlu hep cok bilmis hayat dolu..
Bense kopek isini istemiyorum niye derseniz
1- Esimde degil paso sorumluluk bende olacak adam sabah gidip aksam 7de geliyor
2 kopek buyuk sorunluluk vakit ayirmak kendini ona gore ayarlamak ve temizliydi bakimiydi evin bi bireyi gibi ilgilenmek gerek ben ev isine ve iki cocuga zor yetisip birde ustune gerilen bi tipim yani relaks bi yapim yok
3 sirf cocuk icin kopek alinmasini coookk yanlis buluyorrum sonra cocugun hevesi geciyor o hayvancagiz evin bi kosesinde esya gibi kaliyor
Asla gunahina girmek istemem
E kararin kesinse bize ne diyisun derseniz sorun $u ki hergun bu mevzuyu aciyolar cocuklarda esimde cok darladi beni bunaldim ve paylasmak istedim yani sadece kendimi anlatip rahatlamak istedim
Arti bide evimiz en ust kat cok sicak olan 3 oda bi salon kucuk bi apartman dairesi
Hadi deneyelim desem alsam sonra ne olacak o hayvana yazik degilmi alisacak bize arti ben kizima tuvalet egitimi veriken bile saga sola cis yapti diye kendimi yiyen boyle olaya cok takilan surekli elinde supergeyle gezen bi tipim kaldiramam cocuklar buyuk olsa kendileri ilgilense kabul ama herseyiyle ben ilgilencem onemli olan benim istemem degil mi bu kadar baski yapmalari bunaltti beni
Evde hayvan beslenmesine karşıyım.hijyenik değil ayrıca hayvanlar çok mutsuz.alın bahçeli ev besleyin hayvaninizi.
O sizin görüşünüz .Bende besledim kesinlikle hijenik olmadığını dusunuyorumHayvanlar bakimlari ve sagligi yerinde oldugu zaman insanlardan daha hijyenik hanimefendi !
Bahcesiz evde kopek beslenir ama bir cocuga nasil bakiyorsak ona da oyle bakmak gerekiyor , 15 sene apartman dairesinde kocaman bir kopekle yasadim ailemizin bir parcasiydi , gunde 2 saat dolatirirdik beraber uyurdum , tatile bizimle gelirdi tatilde gidemeyecegi bir otele gidiliyorsa aileden biri evde kalirdi tatilden feragat edipBen de bahçesiz evde nasıl köpek besliyorlat meraktayım. Yazık değil mi köpeğe de diye düşünüyorum.
Ama yanlış mı düşünüyorum? Köpek besleyenler ne kadar bakım gerektiğini anlatırlar herhalde.
Ben de bahçesiz evde nasıl köpek besliyorlat meraktayım. Yazık değil mi köpeğe de diye düşünüyorum.
Evde hayvan beslenmesine karşıyım.hijyenik değil ayrıca hayvanlar çok mutsuz.alın bahçeli ev besleyin hayvaninizi.
gel de sokaktan sahiplendiğim iki kedinin evde ki mutluluğunu gör. ayrıca emin ol insandan daha temizler.Evde hayvan beslenmesine karşıyım.hijyenik değil ayrıca hayvanlar çok mutsuz.alın bahçeli ev besleyin hayvaninizi.
Tabi cinse gör farklıdır.bilgi sahibi değilim bu konuda.ama hijyen açısından evde apt doğru bulmuyorum.hayvanları seviyorum yanlış anlasilmasin.Arkadaşlar nasıl onlarca insan ırkı ve milyarlarca insan farklı yapı ve karakterdeyse köpekler de öyledir. Her köpek illa ki kendine mahsustur fakat ırklar içerisinde bedensel özellikleri nedeniyle birbirlerine benzerler. Örneğin bi ingiliz bulldogunu bahçeli evde bahçeye çıkıp oynayıp koşturması için zorlayamazsınız. O tam bi tembeldir ve bütün gün evin içinde uyuklamak ister. Veya her ne kadar iri cüsseli de olsa danua ırkı köpekleri koltuktan indiremezsiniz. Egzersize ihtiyac duymazlar.
Yani her aile kendi yaşam tarzını ve koşullarını düşünüp ona göre bi köpek sahiplenerek köpeği mutlu edebilir. Küçük bi apartman dairesinde kangal besleyemezsiniz ama şirin bi cooker evde sizinle mutlu mesut yaşar. O yüzden bahçesiz evde köpek olmaz demeyin, bazı köpekler evlerinde mutludur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?