- 24 Mart 2009
- 3.258
- 4.547
- 658
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Hayvanlari sevmedigimi soylemedim sanırım siz anlamak istediğinizi anliyorsunuzevet yapı meselesi. hayvanseverlik herkese has bir durum değil.
hay ağzına sağlık :)
Kedi mi misler gibi kokar.kedinin dilindeki tükürük kendi için antiseptikdir doğru bizim için değildir.malum biz insan olunca o halde yaralanan bolgemizi yalatirdik.saygı duyuyorum sevgi bize şahsi fikrim ben misafirliğe gittiğim evde de şahit oldum ve kendimde sokak yavru kediyo besledim kesinlikler evde hayvan beslenmez.
Bende çocukken çok istedim ama annem almamıştı.Bence hayvanlar ev ortamında sıkıntı yoksa bahçeli olunca tabiki beslenir.bu arada yumurtanın içini yerim genelde .tavuğun totosundan çıkan yumurtayı yiyorsun ama
neyse konu dağılmasın. bence hayvan sevgisi çocuklara küçükken aşılanmalı. köpek bakımı kediye göre daha zor o yüzden ben kedi önerdim konu sahibesine. kalanı kendi kararları. ama konu sahibine şunuda belirtmek isterim yıllarca hep bir kedi köpek sahiplenmek istedim hepte annem karşı çıktı hala bu yüzden annemle aram soğuktur.kardeşimle aldığımız köpeği sokmamıştı eve. hala kini içimdedir. büyüyünce unuturlar sanmayın o yüzden.
Evde hayvan beslenmesine karşıyım.hijyenik değil ayrıca hayvanlar çok mutsuz.alın bahçeli ev besleyin hayvaninizi.
Kedi mi misler gibi kokar.kedinin dilindeki tükürük kendi için antiseptikdir doğru bizim için değildir.malum biz insan olunca o halde yaralanan bolgemizi yalatirdik.saygı duyuyorum sevgi bize şahsi fikrim ben misafirliğe gittiğim evde de şahit oldum ve kendimde sokak yavru kediyo besledim kesinlikler evde hayvan beslenmez.
Bende benim söylediklerimi anlamama cabanizi anlamadım çok mu yanlizsiniz bu aralar.ben hayvan beslemeye karşı değilim bahçeli evde beslenmeli yazdım ama siz sanırım anlamama çabamız var neysePeygamber efendimiz bile kedi besliyormus
Ayrica benim yegenimin gecmek bilmeyen egzamasini bir golden iyilestirdi
Soyduk cocugu ve yaladi hayvan sen inanmazsin da gecti egzama.
Siz hayvan beslemeyin
Yalattirmayin kendinizi zaten ben de istemem bi hayvandan sifa bulmanizi
Bende benim söylediklerimi anlamama cabanizi anlamadım çok mu yanlizsiniz bu aralar.ben hayvan beslemeye karşı değilim bahçeli evde beslenmeli yazdım ama siz sanırım anlamama çabamız var neyse
Ha h aynen e bende o yüzden cahille sohbeti kesiyorumBurda ayri ayri yorumlara ragmen anlamayan sadece sizsiniz.
Hicbir fikri olmadan temiz degil bence onlar yeaaa diyen de sizsiniz.
Hayvanlar hakkinda bilgi verince o sizin fikriniz diyen de sizsiniz.
Yalniz degilim egitimsiz bilgisiz insan sevmiyorum.
Katılıyorum, 2,5 yaşında küçük ırk bir köpeğim var, çok şirin, bizde böyle bir köpek istiyoruz diyen herkese evde köpek bakmanın zorluklarını anlatıyorum, aile ferdi gibi görmez sadece şirinler diye veya geçici bir hevesle alınırsa her hayvanın bakımı zor gelir, köpekler hergün 3 defa düzenli olarak dışarı çıkarılmalı, uzun tüylüyse en azından gün aşırı taranmalı, banyosu aşıları, gıdasından sağlığına herşeyine dikkat edilmeli, tuvalet eğitimi, aileye adapte süreci kolay değil, çok sevmeniz lazım.dürüst olalım evde kedi de köpek de zor,
ama çocuk da zor, sevgisi için yapıyoruz,
evcillerimiz de öyle, yeterince seviyorsanız, zorluğu zerre kadar gözünüze batmaz,
10 yaşında hayatını kaybetti köpeğim, son bir yılında ağır hastaydı, bebek gibi altını, kusmuğunu temziledim, öldüğünde çok çekiyordu, o da kurtuldu, sen de diyenleri dövesim geliyordu, evladınız gibi sevmezseniz yapamazsınız bunu.
kedi alın olmadı. daha kolay bakımı. çocuklu bir evde bir evcil hayvan mutlaka şart. 2 kedim var ve şuan hamileyim. doğacak bebeğim 1 yaşına geldin bir yavru kedi daha veya bir yavru köpek sahipleneceğim ki beraber büyüsünler. eşinize hak veriyorum ben.
Kesinlikletek birşey söyleyeceğim
büyük kızın = sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?