- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Çok sevindim onlar adına ve sizin adiniza .ama temiz olduklarını düşünmüyorum duy döküyorlar.tukurukle yalayarak temizleniyorlar.beden temizliğini kendileri saglayamiyorlar.yikanmayi sevmiyorlar.masaların üstüne ayaklarıyla çıkıyorlar.kasiklari yaliyorlar.kısacası her insan için söylemiyorum ama insanlar kadar temiz değil bencegel de sokaktan sahiplendiğim iki kedinin evde ki mutluluğunu gör. ayrıca emin ol insandan daha temizler.
henüz hiç kaşıklarımı yalamadılareğer ki ben yalatmadıysam yiyecekleri bir şey verip. masayada pek çıkmazlar ben çağırmadıysam. kendilerini tabi ki yalayarak temizleyecekler. hayvanların doğası bu. tüye gelince valla benim döktüğüm saçtan daha az tüy döküyorlar süpürünce geçiyor.Çok sevindim onlar adına ve sizin adiniza .ama temiz olduklarını düşünmüyorum duy döküyorlar.tukurukle yalayarak temizleniyorlar.beden temizliğini kendileri saglayamiyorlar.yikanmayi sevmiyorlar.masaların üstüne ayaklarıyla çıkıyorlar.kasiklari yaliyorlar.kısacası her insan için söylemiyorum ama insanlar kadar temiz değil bence
Çok sevindim onlar adına ve sizin adiniza .ama temiz olduklarını düşünmüyorum duy döküyorlar.tukurukle yalayarak temizleniyorlar.beden temizliğini kendileri saglayamiyorlar.yikanmayi sevmiyorlar.masaların üstüne ayaklarıyla çıkıyorlar.kasiklari yaliyorlar.kısacası her insan için söylemiyorum ama insanlar kadar temiz değil bence
Çok güzel belkihenüz hiç kaşıklarımı yalamadılareğer ki ben yalatmadıysam yiyecekleri bir şey verip. masayada pek çıkmazlar ben çağırmadıysam. kendilerini tabi ki yalayarak temizleyecekler. hayvanların doğası bu. tüye gelince valla benim döktüğüm saçtan daha az tüy döküyorlar süpürünce geçiyor.
ayrıca bazen elime vs bir şey bulaşmış oluyor gelip beni bile yalayarak temizliyorlar. öylede sevgi yumağı hayvanlar.
tabiki cok tatlilar.belkide yapı meselesi ama beni bile yaliyor demiştiniz ya ben koptum ve agzima su doldu ben d ayanamazdim şahsen.henüz hiç kaşıklarımı yalamadılareğer ki ben yalatmadıysam yiyecekleri bir şey verip. masayada pek çıkmazlar ben çağırmadıysam. kendilerini tabi ki yalayarak temizleyecekler. hayvanların doğası bu. tüye gelince valla benim döktüğüm saçtan daha az tüy döküyorlar süpürünce geçiyor.
ayrıca bazen elime vs bir şey bulaşmış oluyor gelip beni bile yalayarak temizliyorlar. öylede sevgi yumağı hayvanlar.
Çok sevindim onlar adına ve sizin adiniza .ama temiz olduklarını düşünmüyorum duy döküyorlar.tukurukle yalayarak temizleniyorlar.beden temizliğini kendileri saglayamiyorlar.yikanmayi sevmiyorlar.masaların üstüne ayaklarıyla çıkıyorlar.kasiklari yaliyorlar.kısacası her insan için söylemiyorum ama insanlar kadar temiz değil bence
Iyide o sizin fikriniz .şeyini yaladigi diliyle sizi yaliyor.lutfen sizde yazdığımı okuyun ben kediler için yikanmayi sevmez yazdım ayrıca o sizin fikrinizUff o hayvanlarin dillerinin tedavi edici oldugunu biliyor musunuz ?
Bizim dilimiz gibi degil onlarin dili
Beden temizligini kendi yapabilsin diye yaratilmis ozel salgilari var .
Allah askina biraz arastirin.
Kopekler suyu sever ayrica .
Ama kediler dilleriyle butun vucutlarini temizler.
evet yapı meselesi. hayvanseverlik herkese has bir durum değil.Çok güzel belki
tabiki cok tatlilar.belkide yapı meselesi ama beni bile yaliyor demiştiniz ya ben koptum ve agzima su doldu ben d ayanamazdim şahsen.
Çok yanlışsınız. Köpek için diyemem ama kedi dünyanın en hijyenik hayvanıdır. Dili tarak gibidir salyası ise antiseptiktir. Olgun bir kedi günde 8 saat yalanır biz günde 8 saat banyo yapmayız :) Misler gibi kokar. Her gün kedimin g.tü ağzımda uyanırım. Dudaklarından, göbeğinden öperim. Bir kere hasta olmadım. Tüy dökülmesine gelince. Bizim de tüylerimiz dokülüyor. Biraz tarak ve elektirik süpürgesi ile halloluyor :)
Iyide o sizin fikriniz .şeyini yaladigi diliyle sizi yaliyor.lutfen sizde yazdığımı okuyun ben kediler için yikanmayi sevmez yazdım ayrıca o sizin fikriniz
tavuğun totosundan çıkan yumurtayı yiyorsun amaIyide o sizin fikriniz .şeyini yaladigi diliyle sizi yaliyor.lutfen sizde yazdığımı okuyun ben kediler için yikanmayi sevmez yazdım ayrıca o sizin fikriniz
Kedi mi misler gibi kokar.kedinin dilindeki tükürük kendi için antiseptikdir doğru bizim için değildir.malum biz insan olunca o halde yaralanan bolgemizi yalatirdik.saygı duyuyorum sevgi bize şahsi fikrim ben misafirliğe gittiğim evde de şahit oldum ve kendimde sokak yavru kediyo besledim kesinlikler evde hayvan beslenmez.Çok yanlışsınız. Köpek için diyemem ama kedi dünyanın en hijyenik hayvanıdır. Dili tarak gibidir salyası ise antiseptiktir. Olgun bir kedi günde 8 saat yalanır biz günde 8 saat banyo yapmayız :) Misler gibi kokar. Her gün kedimin g.tü ağzımda uyanırım. Dudaklarından, göbeğinden öperim. Bir kere hasta olmadım. Tüy dökülmesine gelince. Bizim de tüylerimiz dokülüyor. Biraz tarak ve elektirik süpürgesi ile halloluyor :)
tavuğun totosundan çıkan yumurtayı yiyorsun ama
neyse konu dağılmasın. bence hayvan sevgisi çocuklara küçükken aşılanmalı. köpek bakımı kediye göre daha zor o yüzden ben kedi önerdim konu sahibesine. kalanı kendi kararları. ama konu sahibine şunuda belirtmek isterim yıllarca hep bir kedi köpek sahiplenmek istedim hepte annem karşı çıktı hala bu yüzden annemle aram soğuktur.kardeşimle aldığımız köpeği sokmamıştı eve. hala kini içimdedir. büyüyünce unuturlar sanmayın o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?