Evet Aptalım :(

Hemen konuya geçiyorum...önceki konularımı bilenler vardır maaleaef yine aynı kişi
Eskiden ayrıldığım kişiyle geçenlerde yine yazıştık sadece telefonda hiç aramadı zaten beni üzende buydu
Özetle geçen hafta gece yazıştıktan sonra iyi geceler dedik
2 gün sonra yine yazışırken bana şe. Evlenmıyor musun diye sordu,bende şuan düşünmediğimi söyledim,sonra bende ona sordum oda tabiki hayır dedi
Neyse sıkıntı burda değil
Sonrasında ise sonunda birbirimize kalıcaz galiba kız dedi bana,bende Allah bilir nasip dedim , oda hayırlısı olsun o zaman dedi ve bu konu kapandı
Geçmişten falan konuştuk bıraz güzel bi muhabbet oldu o akşamda iyi geceler dedik bitti
Iki gün sonra ben günaydın mesajı çektim güzel kelimelerle bundan tık yok bekledim akşama kadar
Napıyosun sabah Cvp yazmadın diye Msj attım,tık yok ama Whapsaap a geliyor gidiyor
Sabrettim iki gün sesli not yolladım ve
Yazmamı istemıyorsan söyle rahatsız etmem emin ol dedim..dinledi yine sessiz kaldı (tabi ben kendimi yiyorum )
Bu durumları bilen en yakın arkadşım sinirlenip sen ne yapmaya çalışıyorsun kıza nıye Cvp veremiyorsun diyip bi kaç ağır söz yazıp yollamış ( bu arkadaşımda tanıyor konuştuğum kişiyi)
Ben Cvp verdim sonsuzakadars a demiş. Neyse bi kaç Cvp daha vermiş sonra işte yoluna baksın demiş benim için
Sonra ben sinirlenip gereken cevabı nıye bana vermıyorsun derdin ne benimle dıye yazdım yolladım ve yine Cvp yok :KK43:
Şimdi bu adamın amacı ne?neden bana tek kelime yazmıyorda arkadaşıma yazıyor ?kafayı yemek üzereyim :KK43:(
Bence bakim hala yedektemisin diye merak etmistir acaba bu saatten sonra senn ne dusundugun onemli

Valla canım erkekler böyle bayanlardan belli bir süre sora soğuyorlar.sende kendi elinle soğutmuşsun adamı.yani bi kelime var yukarda arkadaş kullandı diye kızmışsın ama durum gerçektende öyle.adam canı sıkıldıkca senle zaman doldurmuş.yazdığı zaman sende cevap verme bakalım nolcak.

Ama seni merak eden düşünen ne yapar eder iletişime geçerdi değilmi? Yazdım sana Mesajım gelmiyormu Mesajımı okumuyormusun deyip arayabilirdi de..
Demekki kopartmış arayı boşver sende arama üsteledikçe kendini bişeyden sanar hiç muhattap olmayın hatta ararsa bu seferde siz dönmeyin
Eğer birşey söylemeden hiçbir sebebi yokken böyle davranıyorsa Arkadaşlığını bile haketmeyen birisi inan
Evet bazen Cvp vermediğimde üst üste yazardı..bi insan 2günde bu kadar değişemez diye düşündüm hep iyi taraftan baktım

Valla canım erkekler böyle bayanlardan belli bir süre sora soğuyorlar.sende kendi elinle soğutmuşsun adamı.yani bi kelime var yukarda arkadaş kullandı diye kızmışsın ama durum gerçektende öyle.adam canı sıkıldıkca senle zaman doldurmuş.yazdığı zaman sende cevap verme bakalım nolcak.
Bakın ben az çok bişeyleri farkediyorum fakat istemiyorum diye Cvp yazması benim için yeterli
Arada kötü bi konuşma yada kötü hiç bişey olmadığı içindi bu ısrarım
Tabi bu saatten sonra arkama bile bakmam

İyi ama neden bana değil arkadaşlarıma söylüyorsun derken
komik duruma düşmüşsün.
Arkadaşların neden ona yazıp sorguluyor mesela.
Neyse üzülme yinede.

Hemen konuya geçiyorum...önceki konularımı bilenler vardır maaleaef yine aynı kişi
Eskiden ayrıldığım kişiyle geçenlerde yine yazıştık sadece telefonda hiç aramadı zaten beni üzende buydu
Özetle geçen hafta gece yazıştıktan sonra iyi geceler dedik
2 gün sonra yine yazışırken bana şe. Evlenmıyor musun diye sordu,bende şuan düşünmediğimi söyledim,sonra bende ona sordum oda tabiki hayır dedi
Neyse sıkıntı burda değil
Sonrasında ise sonunda birbirimize kalıcaz galiba kız dedi bana,bende Allah bilir nasip dedim , oda hayırlısı olsun o zaman dedi ve bu konu kapandı
Geçmişten falan konuştuk bıraz güzel bi muhabbet oldu o akşamda iyi geceler dedik bitti
Iki gün sonra ben günaydın mesajı çektim güzel kelimelerle bundan tık yok bekledim akşama kadar
Napıyosun sabah Cvp yazmadın diye Msj attım,tık yok ama Whapsaap a geliyor gidiyor
Sabrettim iki gün sesli not yolladım ve
Yazmamı istemıyorsan söyle rahatsız etmem emin ol dedim..dinledi yine sessiz kaldı (tabi ben kendimi yiyorum )
Bu durumları bilen en yakın arkadşım sinirlenip sen ne yapmaya çalışıyorsun kıza nıye Cvp veremiyorsun diyip bi kaç ağır söz yazıp yollamış ( bu arkadaşımda tanıyor konuştuğum kişiyi)
Ben Cvp verdim sonsuzakadars a demiş. Neyse bi kaç Cvp daha vermiş sonra işte yoluna baksın demiş benim için
Sonra ben sinirlenip gereken cevabı nıye bana vermıyorsun derdin ne benimle dıye yazdım yolladım ve yine Cvp yok :KK43:
Şimdi bu adamın amacı ne?neden bana tek kelime yazmıyorda arkadaşıma yazıyor ?kafayı yemek üzereyim :KK43:(
Evet aptalsın.

Yorumlara niye aglıyorsun ki ?
Yani adamın bildigin totosu kalkmış.
Dışarıdan okuyan biri olsan kendini inan sen de öyle düşünürdün.
Konumda nerde olumsuz bi cümle var onun hakkında yorum yapılmış ama
Istemeyen bi insan hiç bi şekilde yazmazdı yine Cvp vermezdi
Benim takıldığım orası yoksa niye yazayım
Önceden sustuğum gibi yine susarım hiç problem değil

Konumda nerde olumsuz bi cümle var onun hakkında yorum yapılmış ama
Istemeyen bi insan hiç bi şekilde yazmazdı yine Cvp vermezdi
Benim takıldığım orası yoksa niye yazayım
Önceden sustuğum gibi yine susarım hiç problem değil
Bak arkadasım senin yazdıgın kısıma kadar evet ama arkadasın adama yazmakla çok saçmalamış..
Resmen çocuk senin yazdırdıgını düşünüyor bile olabilir
Onu geçtim senin arkadasın ona yazmış çocuk yoluna baksın demiş buna sinirlenip bir daha yazmışsın neden arkadasıma yazıyorsun diye.
İyi de zaten cevap vermek istememiş neden üsteledin ki ?
Tamam hadi hiç cevap yazmadı arkadasına dedigi laftan sonra senin ona neden bana degil de arkadasıma yazıyorsun demeye hakkın var mı sence ?

Bak arkadasım senin yazdıgın kısıma kadar evet ama arkadasın adama yazmakla çok saçmalamış..
Resmen çocuk senin yazdırdıgını düşünüyor bile olabilir
Onu geçtim senin arkadasın ona yazmış çocuk yoluna baksın demiş buna sinirlenip bir daha yazmışsın neden arkadasıma yazıyorsun diye.
İyi de zaten cevap vermek istememiş neden üsteledin ki ?
Tamam hadi hiç cevap yazmadı arkadasına dedigi laftan sonra senin ona neden bana degil de arkadasıma yazıyorsun demeye hakkın var mı sence ?
Bunu anlatamam ama çok kırıldım o an
Yani ona yazarak aslında cesaretin varsa yüzüme söyle demek istemeye çalıştım ben
Yine ayaklar altına alınan ben oldum

Cidden durumumdan daha çok yorumlara üzüldüm

Siz gerçeklerden ziyade duymak istediğiniz şeyler yazılmadı diye üzüldünüz bu yüzden erkek egosundan daha çook çekeceğiniz var.
Her şeyin bir usulü var ki üyeler de yol yordam için yazmışlar. Bariz tecrübe yani.

Ben evleneceğim adama sayılı günaydın veya iyi geceler mesajı yazmışımdır. Kaç kere 'hep ben arıyorum' diye sitem etmiştir bana nişanlıyken.

Erkek milletini şişirmeyin hanımlar sonra sizin başınız ağrır.

Baya bildiğin canı sıkılmış ağzını yoklamış. Evlilik konusu açılıp birbirimize kalacağız dediğinde ne münasebet deseydin bak gör oluyor muydu böyle. Resmen beni hala seviyor imajı oluşturmuşsun adama o da sıkıntısı geçene kadar yazışmış. Bi tarafları kalkmış...

Senin suçun fazla duygusal olman. Erkekler çok çok hain olabiliyorlar. Bu olay kulağına küpe olsun. Bundan sonra aşkından ölsen de bu kadar gösterme.

Baya bildiğin canı sıkılmış ağzını yoklamış. Evlilik konusu açılıp birbirimize kalacağız dediğinde ne münasebet deseydin bak gör oluyor muydu böyle. Resmen beni hala seviyor imajı oluşturmuşsun adama o da sıkıntısı geçene kadar yazışmış. Bi tarafları kalkmış...

Senin suçun fazla duygusal olman. Erkekler çok çok hain olabiliyorlar. Bu olay kulağına küpe olsun. Bundan sonra aşkından ölsen de bu kadar gösterme.
Evet fazlasıyla duygusalım ve bunun için kaybettim
Kurtulduğuma sayayım artık
Ama çok fazla duygusal olduğum için nasıl toparlanırım bilemiyorum

Uzgunum ama bostayken gururu oksansin diye mesajlasmis, o modu gecince de haydi yoluna demis, neyini anlamadiniz?
Daha fazla akliniza takmayin, bir daha da muhatap olmayin

Back
X