Evet Bayanlar 5. hafta Şeffaf Oda Konuğumuz Curly

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kk yı seviyordum şimdi daha çok seviyorum :enbuyukkk:

Kızıyoruz tabiki, ama saç baş yolmuyoruz. Bazı üyeler ciddi anlamda can sıkıyor. Bunları kendileri ilede paylaşıyoruz. Ama anlayana davul zurna saz, anlamayana sivrisinek az.
Böyle miydi bu yaw?

hayır doğrusu
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az

yaa şu resim ekleme olayını daha basit yapsanız mesela direk sitede resim eklemek istediğimizde gözat bölümü olsa böyle bişey olmazmı ? saçmalıyormuyum yoksa sempatiksalakcinni

Böyle bişey var.
Yazdığınız mesajın altında diğer seçenekler göreceksiniz.
Orada
Eklenti ayarları
İzin verilen Eklenti tipleri: gif jpeg jpg
Eklenti ekle diye bir button var.

Ona basın bir syfa açılacak ordan göz atabilirsiniz.

Olur mu öyle şey.
MOderatörler bu sitenin bel kemiği. Onlarsız bu sitenin ayakta kalması zor.
YUkarıda yazmıştım. Daha profosyonel bir yapı kurmayı hedefliyoruz.

Madem buraya oturduk sorun sorularınızı.

off önceden haber verirseniz iyi olur
çünkü çok kötü oluyor birden başka sitede gibiyiz saatlerce konuşuyruz
sonra sorun oluyor ve bütün mesajlar gidiyor :sinifsinif:

allah rahmet eylesin

Tamam önceden haber veririz.

Sağolun.

sitede sizi çok üzen bir olay yaşadınız mı

Hatırlarsınız. 1-2 ay kadar önce 2 günlük yazıyı kaybetmiştik benim hatamdan dolayı olmustu.
Aldığım yedek çalışmayınca daha eski bir yedeğe dönmüştük. O gün üzülmüştüm.

Merhaba.
Mevsimlik tarim iscisi olarak calistirilan kücük cocuklar,
Sosyal güvenlik kapsaminda olmayan kadinlar ve
Cocuk Gelinler hakkinda ne düsünüyorsunuz?

Merhaba,

Mevsimlik veya 4 mevsim, tarım veya sanayi, küçük veya büyük Çocukların çalışmasına karşıyım.
Sadece dediğiniz şartlarda olmasına gerek yok. Sıfatı yetişkin olmayan kişinin çalışmasına nasıl bakabilirim ki. Tabiki meslek öğrenmek adına çıraklık diye ifade ettiğimiz müeeseyi bundan hariç tutuyorum.

Çocuk kelimesini kilmre için kullanırız?
Örneğin yetişkin gibi daranmayan kişilere cocuk deriz. Çocukca davranışlar segiliyorsun deriz mesela, Sen bu işi çocuk oyuncağı mı sandın.

Dilimize bile deyim olarak girmişken çocugu çalıştırmak mantığını anlamak zor.

Çocuk gelin yada damat olyınada an ıaçıdan bakmak yeterli sanırım. Zamanını oyun oynamak, eğitim üzerine geçirmesi gereken çocukların çalışması evlenmesi hakkında başka ne diyebilrim bilmiyorum.

Unutmadan
Çocuğa iş buyuran ardından kendi gider atasözğünüde hatırlatalım..

Sosyal güvenlik kapsamına alınmayan kadınlara gelince; Aslında bu durumdan sadeca kadınlar değil erkeklerde müzdarip. Eğer bir işte çalışmıyorsanız. Hiç bir sosyal güvenliğiniz yoktur. Kadın veya erkek fark etmez.
Hatta belki çalışmayan nufus içinde kadınların sosyal hakları bazı durumlarda erkeklerden daha iyi bile denebilir.
Örneğin kadın yaşı kaç olursa olsun babasından kalan bir maaşı almaya hakkı varken, bazen kocasından, erkekler için bu 18 yaş (bazen eğitim süresi).

BU demek değildir ki iyi bir düzen var. Tabiki bunu söylemiyorum. Ev hanımı olan , yani aktif olarak çalışan bayanların sigortalı olması, sosyal anlamda haklarının verilmesi gerekir diye düşünüyorum. Bu konuda yakı nzamanda bir kanun çıktığ ile ilgili bişeylerde duymuştum.

Sosyal devletin sadece kadınlar için değil bütün vatandaşları için sosyal devlet gibi davranması gerekiyor. Ayrım yapmamak gerekir diye düşünüyorum.

Tesekkürederim cevabiniz icin.Hayir tabiki ayrima bende karsiyim hatta cok cok karsiyim.

Genelleme yapmadan sormak istedim sadece.Sizi hic tanimiyorum dolayisiyla özel bi soru bulamadim

kendimce..Yineden tesekkürler.

Tesekkürederim cevabiniz icin.Hayir tabiki ayrima bende karsiyim hatta cok cok karsiyim.

Genelleme yapmadan sormak istedim sadece.Sizi hic tanimiyorum dolayisiyla özel bi soru bulamadim

kendimce..Yineden tesekkürler.

pekii curly abi (o kadar soru sorduk abi diyim artık)
sitedeki yönetimdeki yeni oluşumda bizlere de yer var mı yoksa köklü bir değişiklik yapıp
farklı bir yönetim mi kurmayı düşünüyorsun
bu yönetimi kurarken üyelerin fikirlerini göz önüne alacak mısınız

Öncelikle bu kararı tek başıma almayacağım.
Şu anda kazen ile görüşüyoruz konuşuyoruz. Yapılanmanın nasıl olması gerektiği hakkında ortaya fikirlerimizi koyuyoruz.

Fikir olgunlaştıkca sizlerlede paylaşacağız tabiki.

anladım teşekkür ederim
yengeye selam a.s.

neden kk??
bir erkek olarak hemcinslerinize hitap etmeyi düşünmediniz mi??

neden kk??
bir erkek olarak hemcinslerinize hitap etmeyi düşünmediniz mi??

KK bir çok projemizden bir tanesi.
Daha önce erkeler için, karma, çocuklar için de sitlerimiz oldu.
Diğerleri el değiştirdi. KK devam ediyor.

" Sustukların büyür içinde...." sizce bu söz doğru mu ?
hiç bu sözü söyletecek bi olay yasadınız mı ?

süpermenin zayıf noktası kriptonit
sizin ki nedir?

sizi en çok etkileyen film hangisi ve niçin:hulya:

Neden her gördügümüz haritada hemen Türkiye'yi bulmaya çalisiriz?
Millet olarak dünyada kaybolma kompleksimiz mi vardir?

hiç polyannaya kızıp küfrettiğiniz oldu mu?kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…