Evet Bayanlar 5. hafta Şeffaf Oda Konuğumuz Curly

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Anladım demekki siz hayattan değilde kendi emeklerinizle ve çabalarınızla bişeyler yapmaya çalışıyorsunuz.
Şükretmek bile çok güzel bir erdem aslında bunun farkında bile olmak insana yetiyorda artıyor bile.
Tekrar teşekkürler cevap için ....

siteyle ilgili bir değişiklik bekliyor mu bizi?

renklerini değiştirmeyi daha canlı bi renk yapmayı düşünüyormusunuz?

arkada neler oluyor? Güzel soru

Öncelikle yüzlerce mail geliyor.
Bunlar üyelerin sorunları olduğu gibi kendisi hakkında sitede bulunan yazılarla ilgili şikayeti olan 3 ncü şahış ve kurumlar olabiliyor. (mail haric iihtarname de alıyoruz)

Sitenin yedeğinin alınmas ıvar. Vakt buldukca bunu gece saat 2 den sonra yapmaya çalışıyoum.

HEr gün mutlaka bir takım teknik sorunlar çıkıyor. Örneğin her saat başı çalşması gereken otomatik bir program çalışmıyor. Ondaki sorun bulmaya çalışıyoruz.

Köt içeirk geliyor her gün. Okonular inceleniyor.

Reklam görüşmeleri, sponsorluk görüşmeleri oluyor.

Sitenin arama motorları için optimize edilmesi gerekiyor.

Yapılacak o kadar çok iş var ki. GEnel oalrak bunlar diyebilirim.

hayatınızda sizi en çok etkileyen olay nedir?

Etkileneyn derken yaşantımı değiştiren manasında mı soruyorsunuz yoksa cok etkilendiğim hayret ettiğim manasında mı?

Eğer ilk iise öyle bir olay yada durum hatırlamıyorum. Hani bir yol ayrımına geldsim sağdan gittim hayatım değişti. Böyle bişey hatırlamıyorum belki olmuştur ama farkında değilim.

Güneş tutulmaları beni çok etkiler. Seyretmek yani... Ama haytaımı değiştirir mi :S

kaç kardeşsiniz
nasıl bir çocukluk geçirdiniz
anne ve babanız hayatta mı

ihtarnameler neyle ilgili geliyor ?
peki bu forumun arkasında yalnızca KAZEN ve CURLY mi var

Ben soru sormıycam..Tablo konusunda sorduğum her soruya özenle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum....

yani en çok üzen veya sevindiren gibi bişey manasında?

İki başarılı insanın kurduğu bir site daha da ileriyi hakediyor bunu söyleyeyim önce.
Ben Ha Kazen abi ha siz farketmez,her zaman adil,düşünceli,saygılı olduğunuzu düşünüyorum.Şimdi yorumlarınızı okudukça bunda ne haklı olduğumu pekiştiriyorum.
Erkek olarak da çok kaliteli,ailesi tarafından kadına değer verilmesi konusunda iyi yetiştirildiğinizi görüyorum..Ve çok seviniyorum..
Beni Kazen Abinin arayıp ananem rahatsızken geçmiş olsun demesi ve sorması çok gururlandırmıştı..Hala eşimle konuşuruz bunu..
Benim sorum olacaktı ama zaten bakış açınız az çok belli bu hayata,sizi tanımaktan çok memnun oldum.Eşinizle,ailenizle ömür boyu sağlık huzur ve mutluluk diliyorum size:Saruboceq:KAzen abiyede aklında olan yatı diyede eklemek stedim tüm iyi dileklerime

Allah size sabır versin CURLY
siz burada kazen diğer topicte tek tek msjlara cevap veriyosunuz
ben ikinizide takdir ediyorumvereliniortak
inanın bizim tantanalarımızı eşlerimiz bile çekmiyo

öncelikle merhaba.

siteye erkeklerin üye olmasını, erkek olduklarını belli etmemelerini yadırgar mısınız?

yani üyeleri ve sizi aldatmaları... nasıl bakarsınız böyle bir olaya?

Son düzenleme:
bugüne kadar mantığınızla hareket edip verdiğiniz bir karardan pişmanlık duyduğunuz oldu mu

Kendi düşen ağlamaz.
Yanlış kararlarım tabiki oldu. Buları minumumda tutmak için kafa patlatıyoruz işte :)

empati yeteneğiniz var mı

birde sitede kazen de siz de konu ne olursa olsun kim ne derse desin
tarzınızı bozmadan cevaplıyorsunuz
peki kızmıyor musunuz hiç ya
saçınızı başınızı yolmuyo musunuz ?

hmm ama mesela böyle bir oyun sitesiyle anlaşılıp bi oda yapılıp oraya sadece kk üyelerinin girişine izin verilecek bir şekilde olmaz mı? konuyu uzattıysam kusura bakmayın

Bunuda yaptık aslında.
Ama olmadı. Belki ilerde ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…