- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
Hayattan bişey beklemiyorum. Hayatın bana bişey vereceğinide inanmıyorm. İstediğim şyeleri almak içinse plan yapıyorum, planı uygulamaya çalışıyorum, ve gerçekleşsin diye ço kçalışıyorum. Sonrası hayata değil Allah'a kalmış. Önce tedbir sonra tevekkül.
Genel olarak yaşamım için Allaha şükrettiğimi söyleyebilirim. BEnden aldıklarıda var tabiki hayat diye tabir ettiiniz yaşamın ama bana farkl ıbir davranış değil bu herkese aynı muamele... Önemli olan NEyi alıp neyi verdiğinizin farkında olmak.
patron ya hakikaten haksızlık etmişim bugüne kadar sana
o yüzden özür dilerim önyargımdan dolayı
hatta izin verirsen abi dicem sana bundan sonra
Kadınlar Kulübü'nün arkasında bizim bilmediğimiz neler oluyor?
günde 12 saat uğraşılacak
peki 3 kelime ile kadınları kadınları tanımlayabilirmisiniz?
hayatınızda sizi en çok etkileyen olay nedir?
Tanım mı istiyorsunuz ve 3 kelime ile :
Doğurgan, dişi, memeli.
Üff ne bileyim 3 kelime yeter mi
Etkileneyn derken yaşantımı değiştiren manasında mı soruyorsunuz yoksa cok etkilendiğim hayret ettiğim manasında mı?
Eğer ilk iise öyle bir olay yada durum hatırlamıyorum. Hani bir yol ayrımına geldsim sağdan gittim hayatım değişti. Böyle bişey hatırlamıyorum belki olmuştur ama farkında değilim.
Güneş tutulmaları beni çok etkiler. Seyretmek yani... Ama haytaımı değiştirir mi :S
bugüne kadar mantığınızla hareket edip verdiğiniz bir karardan pişmanlık duyduğunuz oldu mu
sizin olmazsa olmazlarınız nelerdir?
hmm ama mesela böyle bir oyun sitesiyle anlaşılıp bi oda yapılıp oraya sadece kk üyelerinin girişine izin verilecek bir şekilde olmaz mı? konuyu uzattıysam kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?