En büyük hedefim cennete girmek :)
Kendi düşen ağlamaz.
Yanlış kararlarım tabiki oldu. Buları minumumda tutmak için kafa patlatıyoruz işte :)
siteyle ilgili bir değişiklik bekliyor mu bizi?
renklerini değiştirmeyi daha canlı bi renk yapmayı düşünüyormusunuz?
kaç kardeşsiniz
nasıl bir çocukluk geçirdiniz
anne ve babanız hayatta mı
ihtarnameler neyle ilgili geliyor ?
peki bu forumun arkasında yalnızca KAZEN ve CURLY mi var
Genelde doktor avukatlarından geliyor. Bildiğiniz gibi yeni çıkan (atrık pekde yeni sayılmaz), son çıkan diyelim internet ile ilgili kanunda kişi ve kurumlar hakkında yazdıklarınıza dikkat etmeniz gerekiyor.
Genelde bu konuda oluyor.
Sorumlu olarak evet iki kişiyiz ama bildiğiniz gibi moderatör ve yöneticiler bu işin arkasında.
Yakında belki genel bir organizasyon değişikliği yaparak sistemi değiştirmeyi düşünüyoruz.
yani en çok üzen veya sevindiren gibi bişey manasında?
Evet
Geçtiğimiz ay yeni sunucular ile siteyi türkiyeye taşıdık.
Kullandığıımz programın yaklaşk 1 senedir yeni versiyonu var. 2 defa buna geçişyapmayı denedik ama teknik sorunlardan dolayı grei dönmek zorunda kaldık.
En yakın fırsatta tekrar bir deneme yapcağız. SOrun yaşamassak tasarım da değişecek.
3 Kardeşiz. 3 erkek
Çocukluğum genel anlamda iyiydi. Şİmdiki çocuklara bakaraktan şanslıydım diyebilirim.
Annem rahmetli. Allah başımızdan eksik etmesin babam sağ.
İki başarılı insanın kurduğu bir site daha da ileriyi hakediyor bunu söyleyeyim önce.
Ben Ha Kazen abi ha siz farketmez,her zaman adil,düşünceli,saygılı olduğunuzu düşünüyorum.Şimdi yorumlarınızı okudukça bunda ne haklı olduğumu pekiştiriyorum.
Erkek olarak da çok kaliteli,ailesi tarafından kadına değer verilmesi konusunda iyi yetiştirildiğinizi görüyorum..Ve çok seviniyorum..
Beni Kazen Abinin arayıp ananem rahatsızken geçmiş olsun demesi ve sorması çok gururlandırmıştı..Hala eşimle konuşuruz bunu..
Benim sorum olacaktı ama zaten bakış açınız az çok belli bu hayata,sizi tanımaktan çok memnun oldum.Eşinizle,ailenizle ömür boyu sağlık huzur ve mutluluk diliyorum size:Saruboceq:KAzen abiyede aklında olan yatı diyede eklemek stedim tüm iyi dileklerime
Allah size sabır versin CURLY
siz burada kazen diğer topicte tek tek msjlara cevap veriyosunuz
ben ikinizide takdir ediyorumvereliniortak
inanın bizim tantanalarımızı eşlerimiz bile çekmiyo
:) Amin ....
Eşiniz bu işten para kazanmadığı için olabilir :)
öncelikle merhaba.
siteye erkeklerin üye olmasını, erkek olduklarını belli etmemelerini yadırgar mısınız?
yani üyeleri ve sizi aldatmaları... nasıl bakarsınız böyle bir olaya?
Aldatmanın hoş görülecek yanı yok diye düşünüyorum.
Aldatmadıkları zaman sorgu sual olmaksızın siteden atııyorlar zaten. Onlarda saklanmak yolunu seçiyorlar.
Bizim erkeklere bu siteye girmeyin gibi bir yaptırımımız olamaz zaten. Ama üye olmalarını istemiyoruz.
Kaldı ki bir çok erkek üye siteye üye olmadan siteden yararlanıyor. Özellikle sağlk konularında bir çok babanın KK dan yararlandığını biliyorum. Bu tarz konularda zaten üye olmasına gerek yok.
Eğer bir erke siteye üye oluyorsa bunun sebebini hoş görmem mümkün değil.
empati yeteneğiniz var mı
birde sitede kazen de siz de konu ne olursa olsun kim ne derse desin
tarzınızı bozmadan cevaplıyorsunuz
peki kızmıyor musunuz hiç ya
saçınızı başınızı yolmuyo musunuz ?
umarım gerçekleşir hedefiniz
yani iyi de olsa kötü de her kararımın arkasındayım diyorusunuz
hiç keşkeniz yok o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?