Evet Bayanlar 5. hafta Şeffaf Oda Konuğumuz Curly

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şöyle düzelteyim o halde;

_bir erkek ve bir insan olarak kendinizi ne kadar gerçekleştridiğinizi düşünüyorsunuz?_

:)
Bunu hiç düşünmediğim için ben daha kendimi gerçekleştirememişim demek ki.

Bende size sorayım siz ne kadar geçekleştirdiniz kendinizi? (belki cevaptan daha iyi anlarım soruyu)

KK 'nın konu içerikleriyle pek ilgilenmiyorsunuz anladığım kadarıyla ama , ilgilendiğiniz kadarıyla size hayat adına, kadınları anlamak adına, insanları anlamak adına kattığı şeyler var mı?

KK nın teknik tarafıyla ilgileniyorum demiştim ve bu konuda KK büyüdükçe bana mesleğim konusunda katkıları oldu. Siteye sizinle aynı bakış açısından bakmadığım için dediğiniz anlamlarda bişey alacağıım sanmıyorum zira siz kadın diyorsunuz ben üye diyorum.

Bende defalaca okudum bazı kitaplarını.

Siz sorulan soruları okuyor musunuz peki ? :)
Evet yolculuk yapmayı çok severim. Hakkında hiç bişey bilmeidğim ülkelere gittim zaten.
Sonra tekrar hakkında bişeyler bilerek gittim :)

Hayır yok. Sadece kişisel çöplerim konusnuda dikkatli olmaya çalışıyorum.

en çok neye kızarsın ?

Hemen hemen herşeye kızabilirim. Yeterki kızmak istiyeyim. Şeker yüksek, tansiyon var gerekçeye gerek yok yani.

Evet anladım kadınlar hamamındayım...

eltiler buraya üye mi peki, :jeyyar::jeyyar:

sizin hakkınızda derdim vara konu açtılar mı (yani senin eşin ve kazenin eşi)

Son düzenleme:

İstanbulda deniz kenarındaki bütün semtleri seviyorum.
Cep telefonum Nokia
Boğaziçi üniversitesi vakıf üniversitesi mi ? Valla bilmiyordum
Bence yanlışınız var. onca yıl okudum 1 kere bile duymadım bnu. Yok yok kesin yanlışınız var.

ama sorularımın bazılarını atlamışın çok sordum galiba,

banner derken reklam bannerları değilde kk nın kendi bannerlerini kast etmiştim mesela bi alışveriş sitesi yapmıştınız sanırım onun banneri falan
:hulya:

BU arada bizim zamanızmıda sanırım sadece Bilkent vardı vakıf üniversitesi.
Pek sıcak gelmezdi o yıllarda bana.
Şİmdilerde onlarca vakıf üniversitesi var. Hemen hemen bütün büyük kurumların bir üniversitesi var sanırım.

Üniversitlerin kuruluş yada oluş amacına baktığınızda bağımsız olması gereken bir kurumun bir kurum /vakıf adı altında bilim yapabilmesi ne kadar mümkün olur tartışılır bence. Duyduğum kadarı ile bazı vakıf üniversitelerinin bazı bölümleri kendi alanlarında ço kiyi eğitim veriyor. Amaç sadece eğitim vermek ise sorun yok.

Ama Üniversiteler sadece eğitim verilen bir yer değil bildiğiniz gibi. İster vakıf ister devlet üniversitesi olsun sadece eğitim veren bir kurum ise isminin sıfatıınn bir anlamı yok.

hang ikonuya ne kadar bütçe ayırdıklarına bakmak lazım.

Şehit haberleri hep içimi acıtır.
Yaa bunlar co kgenel sorular Öyle aklıdma öok özel bir gün yok.
Mutlu olduğum gün çok ama

Eminim esinizle oldugunuz an en mutlu oldugunuz andir dimi-tatlicadiarzu-

Hayatta çok sahip olmak isteyipte olamadığınız birşey var mı, soyut ya da somut?

Mutluluğun resmini çizebilmek isterdim.
Ve sonrasında nazım hikmetin gelip
"Sen mutluluğun resmini yapabilir misin Curly?"
Al işte yaptım hemde işin kolayıa kaçmadan demek isterdim

Teşekkür ederiz.

BU konudan derken bu açılan konudan mı romantik olmadığımdan mı?

Sormam lazım sorup cevap veririm.

Şimdi laf cambazlığı değil de nedir sizinkisi efenimm kaydirigubbakcemile3 güldüm akşam akşam çok yaşayın kaydirigubbakcemile3

Allah iyiliğinizi versin.
Dert çıkaracak adam mıyım ben.

elti görümce kayın bu kavramlardan anlamam pek.
Bana bacanak diin, kayınço diin, anişte diin anlarım dediklerini zyabancı hele görümce diince örümcek geliyor aklıma o kadar yani...

Hms
o traz şeyleri benim yapmadığım kesin ya kazen yapmışstır yada dışarıya yaptımışızdır.

Allah iyiliğinizi versin.
Dert çıkaracak adam mıyım ben.

valla bilemiyorum, romatik değilmişin, mesela eşin, eşim evlilik yıldönümümüzü unuttu napmalıyım diye konu açmış olabilir meselakaydirigubbakcemile3

yok beni yanlş anladınız bogaziçi gibi biyerden mezun olmussunuz vakıf unilerinin egitim duzeyleri hakknda karşlaştrma yapabılrsnz anlamnda dedim

Eşiniz sonsuza kadar yanımda olsun dediğiniz insan mı ? Onu 2-3 kelimeyle nasıl anlatırsınız? e bide aşık mısınız ? :asigim:

Eminim esinizle oldugunuz an en mutlu oldugunuz andir dimi-tatlicadiarzu-

tabi canım
Eşki okey, Eşli batak, eşli 51 oyanrken çok çok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…