bende aynı düşüncedeyim her türlü imkanı barındıran bi yer ama insanlar neyi kastettiklerini de hala anlayabilmiş değilim ama hep gezecek yer yok derler belli başlı birkaç yerin olduğunu kısıtlı olduğunu söylerler çevremde böyle oldu en azından izmitli olarak fikrinizi almak istedim teşekkür ederim cevabınız için
Ben burada doğdum zaten sonradan gelmedim aslında.
20 yıllık bir aradan sonra geri döndüm.
Gezecek yer yok derken? Gezmek ile neyi kastettikleriönemli.
Kocaeli, 2 denizde kıyısı bulunan, hem karadeniz, hem marmara bölgesinin coğrafi ve iklim koşullarını aynı anda bizlere gösteren , out door diye tabir edilen doğa sporları için bulunmaz imkanları bulunan bir il.
Yazın yüzmek, Kışın kayak yapmak, baharda piknik yapmak, sonbaharda kestane yemek, her mevsin dalından meyve yemek, yeşiller içinde yaşamak isteyen birisi için Kocaeli bulunmaz kaftan.
Ayrıca ; Istanbul 1, Sakarya 0.5, Yalova 0.5, BUrsa 1,Balıkesir 3, İzmir 5.5 saat, Ankara 4 saat mesafede.
Daha ne olsun...
dunyaya tekrar gelecek olsaniz kimin yerinde olmak isterdiniz ve neden> lutfen halimden memnunum yeniden kendim olarak gelmek isterdim demeyinsempatiksalakcinni
edit: cok yaratici gordum kendimi (!)-tatlicadiarzu-
merhaba öncelikle...
sorum ; siyaset konuşmak neden yasak ? şeklinde olacak...Din konusunu anlıyorum...ama siyaset konusunda herkesin kendine göre dili döndüğünce söyleyecek birşeyleri vardır...ve bu konuda işin ehli, bilgilisi olmaya gerek yok...saygı ve sevgi sınırları içerisinde kalınamadığı hakaret saygısızlık boyutuna ulaşabileceği için mi yoksa başka bir sebebi var mı??
belirtmek isterim; özel hayatınızla ilgili bir soru değil ama bu soruyu sitede en yetkili kişi olduğunuz ve burda böyle yakalayabildiğim için sordum...
şimdiden teşekkürler...
Size göre ''geçmiş'' neyi ifade ediyor?
Her zaman geriye dönüp bakmak ve ders çıkarılması gereken bir kavramı mı,
yoksa geçmişe mazi derler hesabı, tamamen silinmesi gerektiğini mi düşünürsünüz?
Özellikle bir erkeğin bakış açısını bu konuda merak ediyorum açıkçası.
Din konusunu anlıyorsaınz buuda anlamanız lazım. Hatta bunu daha iyi anlamanız lazm. En azından dinin kesin olan yazılı kuralları var. Yazılı olmayan konularda Müslümanlar için hadisler var. Her dinin din adamları var fetva veren vs vs vs.
Siyasetin, siyaset yapmanın kuralları ne yazık ki yok. Açın televizyonu ana haber bültenini seyredin, siyasi liderlerin birbirlerine darfettikleri sözlere bakın, sonra anlamıyorum diyorsanız bırakın eksik kalsın.
Diğer bir nokta üye profilimizin tamamen tüketici olduğunu her fırsatta söylüyorum, özellikle siyasi ve dini konularda fikri olmasa bile sağdan soldan duyduğu hazır kalıpları sarfetmekten hiç geri durmuyor. Birde saygı yoksunluğu bunun üstüne binince çatışma kaçınılmaz oluyor.
Sorsak herkez siyaset olsun ama birbirimize saygılı davranalım der. Zamanında dedilrede, ama sanırım bizim kadınımızın en büyük hastalığı ima, laf sokma, dedikodu.
Bunlar olmadan yapamıyor. Sonuçta saygı çerçevesinde laf sokmak, imada bulunmak haklı neden olarak görülüyor. Ve mutlaka bir tane provakatör çıkıyor.
Vs vs vs. Çok sebebi var bunlar ilk başta aklıma gelenler.
Ben istemez miyim burada güncel olaylar konuşulsun, tartışılsın, dini konularda bilgi verilsin, hurafeler açıklansın. Ama bunu becerecek üye prfiline sahip olmadığımız için yapacak bişey yok. Bekiilerde 3 ncü demokrasi girişiminde bulunuruz. Ama ço kilerde. Şİmdilik böyle daha iyi.
merhaba öncelikle koltuğunuz hayırlı olsun B&M arkadaşımız sizi biraz rahatsız koltukta oturtmuş ama manzara güzel o manzaraya rahat koltuk güzel olurdu
geleyim soruma...
küçüklüğünüzden bu yana size emanet edilen bir şey oldumu (bir hatıra,not,eşya v.s) gibi şeyler ve bunları hala saklarmısınız ???
yine ben =)
Erkekten kadına dost olur mu ? Ya da tam tersi..?
Olmaz................
Olmaz................
Seçenekler kimler? Ben tekrar geldiğimde kimler olacak?
İster kabul edin ister etmeyin ne tekrar gelmek isterdim nde başkası olmak isterdim. BU sefer iyi geçsin yeter...
Şiir yazar mısınız ? Sesiniz güzel midir ?
hıııım beklemediğim bi cevap, sanırım göründüğünden daha gelenekselsin Curly
merhaba curli abi
sizi az çok tanıdık artık abi diyebiliriz..
baba olmayı ister misiniz.
kazenin oğlu kaç yaşında neler yapıyor
zamani milattan bugune kadar gecen sure olarak alalim sempatiksalakcinni tam aciklayamadim sanirim. siz hic dunyaya gelmemisken yani reenkarnasyondan falan bahsetmiyorum, 2. bi gelis yok. sifirdan dunyaya gelseydiniz kimin yerinde olmak isterdiniz diye sormustum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?