Evet Bayanlar 5. hafta Şeffaf Oda Konuğumuz Curly

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende aynı düşüncedeyim her türlü imkanı barındıran bi yer ama insanlar neyi kastettiklerini de hala anlayabilmiş değilim ama hep gezecek yer yok derler belli başlı birkaç yerin olduğunu kısıtlı olduğunu söylerler çevremde böyle oldu en azından izmitli olarak fikrinizi almak istedim teşekkür ederim cevabınız için

dunyaya tekrar gelecek olsaniz kimin yerinde olmak isterdiniz ve neden> lutfen halimden memnunum yeniden kendim olarak gelmek isterdim demeyinsempatiksalakcinni
edit: cok yaratici gordum kendimi (!)-tatlicadiarzu-

Seçenekler kimler? Ben tekrar geldiğimde kimler olacak?
İster kabul edin ister etmeyin ne tekrar gelmek isterdim nde başkası olmak isterdim. BU sefer iyi geçsin yeter...

yine ben =)

Erkekten kadına dost olur mu ? Ya da tam tersi..?

Din konusunu anlıyorsaınz buuda anlamanız lazım. Hatta bunu daha iyi anlamanız lazm. En azından dinin kesin olan yazılı kuralları var. Yazılı olmayan konularda Müslümanlar için hadisler var. Her dinin din adamları var fetva veren vs vs vs.
Siyasetin, siyaset yapmanın kuralları ne yazık ki yok. Açın televizyonu ana haber bültenini seyredin, siyasi liderlerin birbirlerine darfettikleri sözlere bakın, sonra anlamıyorum diyorsanız bırakın eksik kalsın.

Diğer bir nokta üye profilimizin tamamen tüketici olduğunu her fırsatta söylüyorum, özellikle siyasi ve dini konularda fikri olmasa bile sağdan soldan duyduğu hazır kalıpları sarfetmekten hiç geri durmuyor. Birde saygı yoksunluğu bunun üstüne binince çatışma kaçınılmaz oluyor.

Sorsak herkez siyaset olsun ama birbirimize saygılı davranalım der. Zamanında dedilrede, ama sanırım bizim kadınımızın en büyük hastalığı ima, laf sokma, dedikodu.
Bunlar olmadan yapamıyor. Sonuçta saygı çerçevesinde laf sokmak, imada bulunmak haklı neden olarak görülüyor. Ve mutlaka bir tane provakatör çıkıyor.

Vs vs vs. Çok sebebi var bunlar ilk başta aklıma gelenler.

Ben istemez miyim burada güncel olaylar konuşulsun, tartışılsın, dini konularda bilgi verilsin, hurafeler açıklansın. Ama bunu becerecek üye prfiline sahip olmadığımız için yapacak bişey yok. Bekiilerde 3 ncü demokrasi girişiminde bulunuruz. Ama ço kilerde. Şİmdilik böyle daha iyi.

Öncelikle burada yazdıkalrım diğer erkekleri bağlamaz tamamen kendi düşüncelerim bunlar. Bir erkek gözüyle değil benim gözümle cevapladığım konular.

Geçmiş bana her zaman bilgiyi ifade ediyor. Birikimi ifade ediyor. Geçmiş tecrübe demek oluyor bana göre. Geçmişi dolu olanaın birikimi, bilgiside fazla oluyor. Geçmişe Araplar yada arpaçada "mazi" derler. benim için geçmiş geçmişdir.

Zaman azman geçmişe bakmak geçmişte yapılan iyi/kötü olayları incelemek her zaman karar aşamasında faydalı olacak. İşte tecrübe dediğimiz kavram bu?

Tabi geçmi şderken sadece kendi geçmişimize mi yoksa genel olarak geçmişe bakmak mı?

Bence genel bakmak lazım kimi zaman amerikanın tekrar keşfine gerek olmasada bazı durumlarda tekrarında yapılması gene tecrübe ile öğrenilecek bir durum sanırım.

tatmin edici cevabımı aldım kesinlikle
teşekkür ederim...

saygı çerçevesinde laf sokmak... süper tabir olmuş, polemikli topiklerde olan bi durum...

Sanırım siz maddi emanetlerden bahsediyorsunuz. Böyle bir iki sakladığım maddi nesne var evet. Hepsine emanet denemez ama bir kısmı hediye.
Örneğin ilk aldığım hediyem (söylemiştim bir satranç takımı) hala duruyor.
Birde manevi değerler var ki emanet edilen onlar benim kutsallarım. Örneğin soyadım benim için büyük bir emanet. Ailevi değerler, şeref namus gibi kavramlardan bahsediyorum. Bu emnetlrei de korumak için çaba harcıyorum tabiki.

Şiir yazar mısınız ? Sesiniz güzel midir ?

merhaba curli abi
sizi az çok tanıdık artık abi diyebiliriz..
baba olmayı ister misiniz.
kazenin oğlu kaç yaşında neler yapıyor

Seçenekler kimler? Ben tekrar geldiğimde kimler olacak?
İster kabul edin ister etmeyin ne tekrar gelmek isterdim nde başkası olmak isterdim. BU sefer iyi geçsin yeter...

zamani milattan bugune kadar gecen sure olarak alalim sempatiksalakcinni tam aciklayamadim sanirim. siz hic dunyaya gelmemisken yani reenkarnasyondan falan bahsetmiyorum, 2. bi gelis yok. sifirdan dunyaya gelseydiniz kimin yerinde olmak isterdiniz diye sormustum..

hıııım beklemediğim bi cevap, sanırım göründüğünden daha gelenekselsin Curly

Beni gördüğünüzü sanmıyorum. Kaldı ki bundan gelenekselci olmamı çıkarmanız ilginç.
Gene kaldı ki gayet gelenekselciyimdir. Ama bu verdiğim cevabın emin olun bunla alakası yok.
Dost dediğiniz insan sizinle veya sizin onunla herşeyi paylaşabildiğiniz insandır. İnsan kendisiyle aynı fiziksel, biolojik, mental yapıya sahip olmayan biriyle nasıl dost olabilir ki?

Başka nedenleride var bunun. ama kısaca
Kadınlar erkelerle dost olunabilceğine inanırlar.
Erkeler ise kadınlarla dost olunabileceğini söylerler.

Ciddi fark vardır arada.

merhaba curli abi
sizi az çok tanıdık artık abi diyebiliriz..
baba olmayı ister misiniz.
kazenin oğlu kaç yaşında neler yapıyor

Bazen isterim bazen istemem ama genelde istemiyorum.
Kazenin oğlu 4 yaşında . Ne yapsın oynuyor ellerinizden öper.

Ne diyeyim ki şimdi.
X diyecem adamın ne sorunu var bilmiyorum. Kimin özelde ne yaşadığıın nerden bilelim.
O kadar büyük iskender, büyük iskerder dedik sonra öğrendik adam kuşum iskendermiş.
Yok ben almayayım.

Hem bu soru size ne katacak. Boşverin böyle soruları. Çarşamba bitti daha kırmızıyla çizilmiş 2 cümle etmişim. Hep sizin sorularınız yüzünden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…