- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.010
- 723
Birde bunu yazdığınızda aklıma geldi. Siz sormadıınz ama ben söyliyeyim.
BU yazdığıınz cümleye - çünkü kızımın üye olup olmadığını bilmiyorum,bilmekte istemiyorum çünkü kızımın özelidir- katılamayacağım.
Zira kızınızın özeli olabilir ama bu takip etmemeniz anlamına gelmemeli. Bence kızınızın hangi sitelere girdiğini, hangi sitelere üye olduğunu, hatta MSN deki arkadaşlarını, koyduğu rsimleri vs vs bunları ara ara kontrol etmelisiniz. Bunu gizli yapmak zorunda da değilsiniz.
BU benim fikrim tabiki. Lütfen yanlış anlaşılmasın. BU sadece kız çocukarı içn değil erkek çocuklar içinde geçerli ve asdece annelerin değil hem anne hem babanın yapması gereken bişey diye düşünüyorum.
aşk olsun speddy yaw :umursamaz:
tamam curly abi rahatsızsan başka soru sormıyım
söyle bakalım sıkıldın mı sorularımdan
merhaba churly
yukarda yazdığınız her şeye katılıyorum,kızım 26 yaşında.bu siteyle kızımı ben tanıştırdım.misafir olarak okuyor.ben sadece buraya üye olursa nickini bilmek istemiyorum.akşam işten gelince kızımla konuşurum üye olmak isterse sizlere mail yollar.
ilginize teşekkür ederim.
türkiyenin siyasi ve politik gidişatı hakkında ne düşünüyorsun ?
yaşadığın şehrin kültürel mirası nedir?görülmeye değer mi?
sence burdaki bütün üyeler samimi mi?
bir tartisma aninda ne yaparsin? susup dinler misin, yoksa agzina geleni söyler misin?
Evet o tarz şeylerden bahsetmiştim
Ece hanım, Curly sıkılmamış olabilir ama takip edemediğim için kendi adıma ben sıkıldım açıkçası.
Neredeyse her sayfa da 4 tane mesajınız var.
Curly nin kilerden daha fazla neredeyse.
İçinden Curly nin kileri seçmekte zorlanıyorum ve sıkılıyorum kendi adıma.
Cevapları tekrar tekrar alıntı yapmanız, hepsine cevap yazmanız, benim takip etmemi zorlaştırıyor.
Sonuçta bu sayfa Curly e ait, onun yazdıklarını daha çok okusak ve sıkılmasak daha iyi olur sanırım.
Tabi ki sonsuz soru sorma hakkınız vardır , soru sormaktan çok, curly le sizin muhabbetnamenize dönmek üzere burası.
Kendi adıma rica ediyorum.
uyurken konuşur musunuz? :jeyyar:
Forumda seni en çok sevindiren olay ?
yaptığın hatanın üzerini örtmeye mi çalışırsın yoksa pişmanlık duyarmısın?
Yaşlanıyosun farkındamısın.. ve ne düşünüyosun..?
Sabır senin için ne ifade ediyor ?
merhaba churly
yukarda yazdığınız her şeye katılıyorum,kızım 26 yaşında.bu siteyle kızımı ben tanıştırdım.misafir olarak okuyor.ben sadece buraya üye olursa nickini bilmek istemiyorum.akşam işten gelince kızımla konuşurum üye olmak isterse sizlere mail yollar.
ilginize teşekkür ederim.
ayyy curly seni çapraz sorguya mı tuttular ne bana soru kalmamış yaa bende nasılsınız sağlık probleminiz var mı diye sorayımyerimsenibenyerimseniben
bende bi izmitli olarak burayı sevip sevmediğinizi öğrenmek isterim genelde başka yerden gelenler hep gezecek yer yok diye şikayet ederler sizin içinde öyle mi yoksa burada yaşamaktan mutlu musunuz kendi adıma memleketimi çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?