Evet Bayanlar 5. hafta Şeffaf Oda Konuğumuz Curly

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ece hanım, Curly sıkılmamış olabilir ama takip edemediğim için kendi adıma ben sıkıldım açıkçası.
Neredeyse her sayfa da 4 tane mesajınız var.
Curly nin kilerden daha fazla neredeyse.
İçinden Curly nin kileri seçmekte zorlanıyorum ve sıkılıyorum kendi adıma.
Cevapları tekrar tekrar alıntı yapmanız, hepsine cevap yazmanız, benim takip etmemi zorlaştırıyor.
Sonuçta bu sayfa Curly e ait, onun yazdıklarını daha çok okusak ve sıkılmasak daha iyi olur sanırım.
Tabi ki sonsuz soru sorma hakkınız vardır , soru sormaktan çok, curly le sizin muhabbetnamenize dönmek üzere burası.
Kendi adıma rica ediyorum.

Forumda seni en çok sevindiren olay ?
yaptığın hatanın üzerini örtmeye mi çalışırsın yoksa pişmanlık duyarmısın?
Yaşlanıyosun farkındamısın.. ve ne düşünüyosun..?
Sabır senin için ne ifade ediyor ?

merhaba churly
yukarda yazdığınız her şeye katılıyorum,kızım 26 yaşında.bu siteyle kızımı ben tanıştırdım.misafir olarak okuyor.ben sadece buraya üye olursa nickini bilmek istemiyorum.akşam işten gelince kızımla konuşurum üye olmak isterse sizlere mail yollar.
ilginize teşekkür ederim.

aşk olsun speddy yaw :umursamaz:
tamam curly abi rahatsızsan başka soru sormıyım
söyle bakalım sıkıldın mı sorularımdan

Özel sorulara cevap vermek zor. Sıkılmadım ama ne cevap verceimi bilemiyorum.

ay canım Curly nin yazıklarına katılmıştım, ama bu mesajı okuyunca kendi kendime güldüm. Ben ergenlik çağında falan sanmıştım.
26 yaşında olcağı hiç aklıma gelmemişti, artık onun girdiği siteler takip edilmez tabii
kaydirigubbakcemile3

Sitede siyaset yapmak yasak ne yazık ki. Kısaca Gelecekten umutluyum diyebilirim.
Yaşadağım şehir kocaeli. Kültür mirası olarak kocaelinde neler var bilmiyorum işin açıkcası. Roma dönemimden kalma mezarlar, kalıntılar, Osmanlıdan Kalma Camiler, bir tane köprü var bildiğim, Birde sanırım almanlardan kalma bir istasyon :)

Bildiğim izmitin tarih boyunca önemli bir yerleşim yeri olduğu. COğrafi koşulları sebebi ile büyümeye ve genişlmeye müsait olmaması sebebi ile dar alanda gelişmeye ve yapılaşmaya çalışmış bir sahil kenti. Eski ismi Nikomedia. Türkiyenin en önemli sanayi şehilerinin başında geliyor ve ulaşım oalrak en şanslı konumdaki şehir olabilir.

Bütün yollar Kocaeline çıkar diyebiliriz.

Tartışmanın konusuna ve karşımdakine bağlı. İkiside geçerli olabilir. Susabilrim de ağzıma geleni söyleyebilirimde.

Sizde haklısınız ama bunu özel mesajla yazmanız daha doğru olur. BUrada tartışma çıkmasını istemem.

BU soru da sourlmuştu gecen 1 ay zarfında site kulalnıcı sayısı tekil olarak devamlı 100-120 bin kişi oldu bu olay beni sevindirdi.

Eğer yaptığım hata geri dönülebilcek bir noktadaysa üzerini örtmem ama geri vites yaparım. Zararın neresnden dönülürse kardır mnatığına saygı duyarım. Geri dönülmeycek bir noktadaysa kendi düşen/düşene ağlamaz der geçerim.

Geçen seneye göre yaşlıyım ama genel anlamda bakıldığında yaşlı sınıfına girmeme daha uzun yıllar var. Yaş itibariile orta yaşlarımın başındayım. Allah sağlık sıhat versin gerisi kolay.

Sabrın sonu selamettir. Sabretmek bir erdemdir tabiki, Sabırlı olmak, sabretmeyi bilmek gerekir. Sabır ve tevekkül bence hepimizde olması gereken bir özellik.

Anladım. 26 yaşında eşşek kadar olmus daha ne kadar takip edeyim diyorsunuz. :) Şaka

Allah bağışlasın.

ayyy curly seni çapraz sorguya mı tuttular ne bana soru kalmamış yaa bende nasılsınız sağlık probleminiz var mı diye sorayımyerimsenibenyerimseniben

bende bi izmitli olarak burayı sevip sevmediğinizi öğrenmek isterim genelde başka yerden gelenler hep gezecek yer yok diye şikayet ederler sizin içinde öyle mi yoksa burada yaşamaktan mutlu musunuz kendi adıma memleketimi çok seviyorum

dunyaya tekrar gelecek olsaniz kimin yerinde olmak isterdiniz ve neden> lutfen halimden memnunum yeniden kendim olarak gelmek isterdim demeyinsempatiksalakcinni
edit: cok yaratici gordum kendimi (!)-tatlicadiarzu-

merhaba öncelikle...

sorum ; siyaset konuşmak neden yasak ? şeklinde olacak...Din konusunu anlıyorum...ama siyaset konusunda herkesin kendine göre dili döndüğünce söyleyecek birşeyleri vardır...ve bu konuda işin ehli, bilgilisi olmaya gerek yok...saygı ve sevgi sınırları içerisinde kalınamadığı hakaret saygısızlık boyutuna ulaşabileceği için mi yoksa başka bir sebebi var mı??

belirtmek isterim; özel hayatınızla ilgili bir soru değil ama bu soruyu sitede en yetkili kişi olduğunuz ve burda böyle yakalayabildiğim için sordum...

şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:
Size göre ''geçmiş'' neyi ifade ediyor?
Her zaman geriye dönüp bakmak ve ders çıkarılması gereken bir kavramı mı,
yoksa geçmişe mazi derler hesabı, tamamen silinmesi gerektiğini mi düşünürsünüz?
Özellikle bir erkeğin bakış açısını bu konuda merak ediyorum açıkçası.

merhaba öncelikle koltuğunuz hayırlı olsun B&M arkadaşımız sizi biraz rahatsız koltukta oturtmuş ama manzara güzel o manzaraya rahat koltuk güzel olurdu
geleyim soruma...

küçüklüğünüzden bu yana size emanet edilen bir şey oldumu (bir hatıra,not,eşya v.s) gibi şeyler ve bunları hala saklarmısınız ???

ayyy curly seni çapraz sorguya mı tuttular ne bana soru kalmamış yaa bende nasılsınız sağlık probleminiz var mı diye sorayımyerimsenibenyerimseniben

Midemde sorun var evet. Ara sırada midemle sorunlar yaşıyorum.
Şok şükür genelde iyiyim.

Ben burada doğdum zaten sonradan gelmedim aslında.
20 yıllık bir aradan sonra geri döndüm.

Gezecek yer yok derken? Gezmek ile neyi kastettikleriönemli.

Kocaeli, 2 denizde kıyısı bulunan, hem karadeniz, hem marmara bölgesinin coğrafi ve iklim koşullarını aynı anda bizlere gösteren , out door diye tabir edilen doğa sporları için bulunmaz imkanları bulunan bir il.

Yazın yüzmek, Kışın kayak yapmak, baharda piknik yapmak, sonbaharda kestane yemek, her mevsin dalından meyve yemek, yeşiller içinde yaşamak isteyen birisi için Kocaeli bulunmaz kaftan.
Ayrıca ; Istanbul 1, Sakarya 0.5, Yalova 0.5, BUrsa 1,Balıkesir 3, İzmir 5.5 saat, Ankara 4 saat mesafede.
Daha ne olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…