Beni gördüğünüzü sanmıyorum. Kaldı ki bundan gelenekselci olmamı çıkarmanız ilginç.
Gene kaldı ki gayet gelenekselciyimdir. Ama bu verdiğim cevabın emin olun bunla alakası yok.
Dost dediğiniz insan sizinle veya sizin onunla herşeyi paylaşabildiğiniz insandır. İnsan kendisiyle aynı fiziksel, biolojik, mental yapıya sahip olmayan biriyle nasıl dost olabilir ki?
Başka nedenleride var bunun. ama kısaca
Kadınlar erkelerle dost olunabilceğine inanırlar.
Erkeler ise kadınlarla dost olunabileceğini söylerler.
Ciddi fark vardır arada.
kızma Curly ya, kötü bişi yazmışım gibi konuşmusun ben bunu sadece bu cevaptan değil, topiğin sonlarına doğruki yorumlarından da çıkardım, zaten geleneksel olmanın nesi kötü kibilmiyorumkismile yanlış çıkarımda bulunmuşsam afedersin benim ki sadece bi tahmindi
görmek derken tabii ki görmüyorum sadece bu topiğini okuyorumbilmiyorumkismile
ay ayrıca bu konuda görüşlerinede katılıyorum
Kızmadım niye kızayım benim tipim bölye kızmadığım zaman kızmış gibi görünüyorum. Aslında görünmüyorumda yazdıkarımdan yani.
sızden sonra koltuga kım otursun ,dıkkatınızı ceken bır nıck oluyor mu
yoksa kım oturursa otursun ben nasıl olsa sıramı savdım mı dersınız ?
okypetenin üyeliği silinmemişmiydi
Ben demokrasiye inanırım. kimseye el vermem. Üyeler seçeceklerdir burda kimi görmek istiyorlarsa.
Okypete dikkatimi çekiyor. Onu seçin aslında.
Ne diyeyim ki şimdi.
X diyecem adamın ne sorunu var bilmiyorum. Kimin özelde ne yaşadığıın nerden bilelim.
O kadar büyük iskender, büyük iskerder dedik sonra öğrendik adam kuşum iskendermiş.
Yok ben almayayım.
Hem bu soru size ne katacak. Boşverin böyle soruları. Çarşamba bitti daha kırmızıyla çizilmiş 2 cümle etmişim. Hep sizin sorularınız yüzünden...
Ne diyeyim ki şimdi.
X diyecem adamın ne sorunu var bilmiyorum. Kimin özelde ne yaşadığıın nerden bilelim.
O kadar büyük iskender, büyük iskerder dedik sonra öğrendik adam kuşum iskendermiş.
Yok ben almayayım.
Hem bu soru size ne katacak. Boşverin böyle soruları. Çarşamba bitti daha kırmızıyla çizilmiş 2 cümle etmişim. Hep sizin sorularınız yüzünden...
alıntı yapmadan ilk önce verdiğiniz cevaba çok teşekkürler
ikinci sorum şu eğer çok meşgul etmiyorsam
kadından ve erkekten birbirine dost olmaz size katılıyorum
tıpkı karnabahar ve doğum günü düşüncelerinize katıldığım gibi
ama şu devirde çıkar çatışmalarının bencilliğin ben merkezciliğin had safhada olduğu bu zamanda
insandan insana dost olurmu yada varmı
bütünüyle sırlarınızı bilecek emanetinize sonuna kadar sahip çıkacak
siz yokken sizin çıkarlarınızı savunacak
sizin varmı böyle bir dostunuz
açıkçası benim hiç olmadı böyle bir dostun varolacağınıda pek sanmıyorum
okypetenin üyeliği silinmemişmiydi
gerimi geldi yoksa
öyleyse çok sevinirim
ilginc bi yaklasim. simdiye kadar eminim bi suru soru soruldu size ve siz de yanitladiniz. yanitladiginiz sorular soruyu soran kisilere ne katti acaba -tatlicadiarzu-
sıkılmadan baştan sona okuduğum tek şeffaf oda başlığı oldu cevap verenin uslubunun da etkisi olduğunu düşünüyorum :) Sorucak sorum yok, kolay gelsin diyorum size Curly =)
yapmayayım dedim konuyla alakası olmayan mesaj yazmayayım dedim ama serde kadınlık var ne yapayım...
3. kırmızıyla çizilmiş cümle...
Sanırım siz maddi emanetlerden bahsediyorsunuz. Böyle bir iki sakladığım maddi nesne var evet. Hepsine emanet denemez ama bir kısmı hediye.
Örneğin ilk aldığım hediyem (söylemiştim bir satranç takımı) hala duruyor.
Birde manevi değerler var ki emanet edilen onlar benim kutsallarım. Örneğin soyadım benim için büyük bir emanet. Ailevi değerler, şeref namus gibi kavramlardan bahsediyorum. Bu emnetlrei de korumak için çaba harcıyorum tabiki.
selam currly evlimisin
yaş kaç
çoçuk çoçuk varmıı ..aslen nerelisin...bide burcunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?