Evet Bayanlar 5. hafta Şeffaf Oda Konuğumuz Curly

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızma Curly ya, kötü bişi yazmışım gibi konuşmusun ben bunu sadece bu cevaptan değil, topiğin sonlarına doğruki yorumlarından da çıkardım, zaten geleneksel olmanın nesi kötü kibilmiyorumkismile yanlış çıkarımda bulunmuşsam afedersin benim ki sadece bi tahmindi
görmek derken tabii ki görmüyorum sadece bu topiğini okuyorumbilmiyorumkismile
ay ayrıca bu konuda görüşlerinede katılıyorum

Son düzenleme:
sızden sonra koltuga kım otursun ,dıkkatınızı ceken bır nıck oluyor mu

yoksa kım oturursa otursun ben nasıl olsa sıramı savdım mı dersınız ?

Kızmadım niye kızayım benim tipim bölye kızmadığım zaman kızmış gibi görünüyorum. Aslında görünmüyorumda yazdıkarımdan yani.

Ben gelenekselcilik kötü demedim. zaten nerden cıkardın bunun gelenekselcilik ile alakası yok dedim. Ki yok.
Açıkca yazdım bunun kadın ve erkek olmak ile alakası var.

Kızmadım niye kızayım benim tipim bölye kızmadığım zaman kızmış gibi görünüyorum. Aslında görünmüyorumda yazdıkarımdan yani.

anladım, internetin azizliği, bende hep bundan korkuyorum kendi adıma, nette yanlış anlaşılmaktan, mimik falan, vucut dili görünmediği için
neyse afedersin

sızden sonra koltuga kım otursun ,dıkkatınızı ceken bır nıck oluyor mu

yoksa kım oturursa otursun ben nasıl olsa sıramı savdım mı dersınız ?

Ben demokrasiye inanırım. kimseye el vermem. Üyeler seçeceklerdir burda kimi görmek istiyorlarsa.
Okypete dikkatimi çekiyor. Onu seçin aslında.

Pardon bu sorgu cuma mı bitiyor.
Yoksa pazar mı?

alıntı yapmadan ilk önce verdiğiniz cevaba çok teşekkürler
ikinci sorum şu eğer çok meşgul etmiyorsam
kadından ve erkekten birbirine dost olmaz size katılıyorum
tıpkı karnabahar ve doğum günü düşüncelerinize katıldığım gibi
ama şu devirde çıkar çatışmalarının bencilliğin ben merkezciliğin had safhada olduğu bu zamanda
insandan insana dost olurmu yada varmı
bütünüyle sırlarınızı bilecek emanetinize sonuna kadar sahip çıkacak
siz yokken sizin çıkarlarınızı savunacak
sizin varmı böyle bir dostunuz
açıkçası benim hiç olmadı böyle bir dostun varolacağınıda pek sanmıyorum

ilginc bi yaklasim. simdiye kadar eminim bi suru soru soruldu size ve siz de yanitladiniz. yanitladiginiz sorular soruyu soran kisilere ne katti acaba -tatlicadiarzu-

sıkılmadan baştan sona okuduğum tek şeffaf oda başlığı oldu cevap verenin uslubunun da etkisi olduğunu düşünüyorum :) Sorucak sorum yok, kolay gelsin diyorum size Curly =)

yapmayayım dedim konuyla alakası olmayan mesaj yazmayayım dedim ama serde kadınlık var ne yapayım...

3. kırmızıyla çizilmiş cümle...

Insandan tabiki dost olur. Nwden olmasın. Önemli olan doğru insana rastlamak tabiki.

Birde hep derler gerçek dost 1 tane olur diye. Yok bana göre bu çok zararlı. Ben şahsen paylaşımlarıım paylaştırırım. Birden fazla dost diye tabir edilen kişilerle arkadaşlığım var ama hepsiyle aynı şeyi paylaşmam. BEnlede herşeyin pyalaşılmasıın istemem. Bu paylaşılmar hep yüktür. Biraz falza yüklerseniz karşınızdaki altında kalır. Onun için paylaşımları farklı kişlere paylaştırmak en güzeli.

Belki sadece bir kişiyi dost bellediğimizden dolayı bazı dostluklar çok uzun ömürlü olmuyor. Düşünsenizi herkes zaten bişeyler yaşıyor birde sizin bütün yaşadıklarınızı bilecekve dost ise yaşamış gibi olacak. Ağır gelmez mi.
Benle arkadaşlarıma söylerim her bir şeyi benle paylaşma belli konular. Benimde bir istihab haddim var !

okypetenin üyeliği silinmemişmiydi
gerimi geldi yoksa
öyleyse çok sevinirim

Yok yaa şaka yaptım. Ne onun buraya gelmeye niyeti var nede sitenin onu kabul etmeye. Sadece şakaydı.

ilginc bi yaklasim. simdiye kadar eminim bi suru soru soruldu size ve siz de yanitladiniz. yanitladiginiz sorular soruyu soran kisilere ne katti acaba -tatlicadiarzu-

:)
Bilmiyorum ki cevalasınlar burdan ne kattı size bu sorular

sıkılmadan baştan sona okuduğum tek şeffaf oda başlığı oldu cevap verenin uslubunun da etkisi olduğunu düşünüyorum :) Sorucak sorum yok, kolay gelsin diyorum size Curly =)

Teşekkür ediyorum size de kolay gelsin.

yapmayayım dedim konuyla alakası olmayan mesaj yazmayayım dedim ama serde kadınlık var ne yapayım...

3. kırmızıyla çizilmiş cümle...

Pazartesi, salı, çarşamba
3 günde 3 kırmızı
Pazara kadar değilde mezara kadar daha çok olur bukırmızılar diye umuyorum :)

Teknolojiyle ilgili soru sorulmuş, ama benim sorumun içeriği biraz farkılı
"Teknoloji" genel olarak bakarsak bir nimet
Ama derine inersek herşeye zararlı .
Bir anne olarak ince ince düşünüyorum ,bazen işin içinden çıkamıyorum :))))
Herşey hormonlu ve radyasyonlu , hastalıklar arttı, tembelleşti insanlar
Eski insanlar bal kaymak ,inekten sağılan sütlerle ,bahçesinden topladığı bitkilerle beslenirmiş
Ve annannem 90 küsür yaşında Maşallahı var , gençliğini anlatır bana :)
Ama büyüklerimizin dediği gibi şimdiki "yeni nesil şöyle,yeni nesil böyle"
Artık sinirli ve öfke patlaması çok , bundan şikyet edenlere biraz bunu hatırlatıyorum
radyosyon ve hormonun etkisi büyük diye
Ki benim oğlum 2.5 yaşında onda bile öfke var , bazen şaşıyorum
İleride nolucak Allah kerim. hep hayırlısını diliyoruz ama gidişat ürkütüyo insanı
Bunlar gibi bir çok soru beynimi kemiriyor.

Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Sizce ;
Gelcek nesiller şanşlımı...teknoloji açısından ve gelişim açısından
Yoksa şanssızmı...ne kadar gelişsede hormonlu besinler ve radyasyon yüzünden, hastalıklı , kısa ömürlü olacağından (ömrü Allah belirler tabi,ama gidişat bunu gösteriyo)

maddi olsun manevi olsun merak etmiştim ve cevaplamışsınız cevabınız için teşekkür ederim...

selam currly evlimisin
yaş kaç
çoçuk çoçuk varmıı ..aslen nerelisin...bide burcunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…