Ağlamaktan konu açıldı
herkes dertliymiş bu konuda :))
erkekler ne kadar ağlama desede kadınlar ağlar
bu böyle gider
annelik , kadınlık zaten doğal olarak göz yaşınıda getiriyor :)
bnde şunu demek isterim ki
aslın da yetiştiriliş tarzımızda da fark var
çünkü kızlar mutluluklarını da sevinçlerinide üzüntülerinde de hep ağlama ile gösterir,
ama erkekler için öyle değildir genelde öfke ile gösterirler
sevindiklerinde işi holiganlığa vururlar üzüldüklerinde de
çünkü meşhur atasözümüz
erkek adam ağlamaz
Yetiştirilme tarzındaki farkın sebebi cinsiyet farkı zaten.
B Ufarkı gözetmeksizin yetiştirme yapıldığında da daha feninen erkek yada tam tersi olabiliyor.
Tabi ki bu yetiştirilen kişinin değil yetiştirenlerin tercihi oluyor.
Doğru erkek adam ağlamaz. :)
Çok ön yargılısınız.
Fark var tabiki. Ama fark erkek ve kadının aynı konulara ağlamaması değil.
Fark ağlamak için gerekli oşlan yeterve gerek şartların farklı olması.
Mesela örnek : Belki erkekler başkasının yanında ağlamıyor.
Tabi bu da ilginç herkesin yanında geğiren, yellenen, orasıın burasını karıştıran, kaşıyan erkeklerin başkasının yanında ağlamaması da ilginç
Ağlamak kötüdür kötü
Gerekli şartlar oluşmuşsa ağlamayan erkeğe erkek demembuyrunnnnnnnnn
Sevgili Curly, o kadar güzel bir sohbet ortamı olmuş ki,
samimiyetiniz için bende teşekkür etmek istiyorum.
sanki bir cafede oturmuş sohbet ediyormuşuz gibi hissettirdiniz.
Ağlamak konusuna gelince bende yazmadan edemicem.
Sonuçta hepimiz insanız ama,
erkek adam yorulmaz,erkek adam ağlamaz,erkek adamın canı acımaz vs.vs
kesinlikle katılmıyorum.
konu memleketi olunca,konu vefat etmiş babası olunca,konu kızı olunca ve
konu eşi olunca öyle güzel ağlar ki eşim,
bende ona eşlik ederim,hatta kendini sıkmamasını,
iyice ağlamasını söylerim.
nasıl mutlu olunca gülüyorsak,üzülüncede ya da canımız yanınınca da
ağlamak hepimiz içindir diyorum ve gözyaşlarımızı içimize değil de,dışımıza akıtmamızı öneriyorum.
Bence ilginç değil...
Erkeğe toplum tarafından gizlice yüklenen görev, "erkek adam toplum içinde ağlamaz".
Yeter ve gerek koşullar sağlansa bile erkekler toplum içinde ağlamaktan imtina eder.
Bu yüzden tüm bunlara rağmen ağlayan bir erkek gördüğümde gerçekten ciddi bir şey olduğunu düşünürüm.
Ama ağlayan bir kadın gördüğümde çok şaşırmam, bazen sebepsiz bile ağladığımızı bildiğim için.
Öyle ki kadınlar bazen ağlamak istediğinden ağlar, sebebi sonradan arar bulur ve yine ağlar.
Bazen sırf ağlamak için ağlayacağını bildiği dizileri, filmleri izler.
Ama buradan da "her zaman boş yere ağlar" yanılgısı çıkmamalı.
Yeter ve gerek koşullar lafı doğru bir laf evet, kadın için yeter ve gerek koşulların sayısı daha fazladır.
Bir kadın, haber izlerken ağlayabilir, dizi/film izlerken ağlayabilir, kendisine bir laf söylendiğinde ağlayabilir, sinirden ağlayabilir, sevinçten ağlayabilir, üzüntüden ağlayabilir, şu an benim yaptığım gibi kredi kartı ekstresine bakıp bakıp ağlayabilir vs. vs.
Ama erkek için bu kadar çok şey gelmiyor aklıma.
ellerinden yanaklarından öperim abalcım opuyorumnanaktan s
bence aradaki buzları kırar birlikte ağlamak
daha da bağlar eşleri birbirine bu duygusal ortam
tabi iki tarafta ağlayabiliyorsa sempatiksalakcinni
Sevgili Curly, o kadar güzel bir sohbet ortamı olmuş ki,
samimiyetiniz için bende teşekkür etmek istiyorum.
sanki bir cafede oturmuş sohbet ediyormuşuz gibi hissettirdiniz.
Ağlamak konusuna gelince bende yazmadan edemicem.
Sonuçta hepimiz insanız ama,
erkek adam yorulmaz,erkek adam ağlamaz,erkek adamın canı acımaz vs.vs
kesinlikle katılmıyorum.
konu memleketi olunca,konu vefat etmiş babası olunca,konu kızı olunca ve
konu eşi olunca öyle güzel ağlar ki eşim,
bende ona eşlik ederim,hatta kendini sıkmamasını,
iyice ağlamasını söylerim.
nasıl mutlu olunca gülüyorsak,üzülüncede ya da canımız yanınınca da
ağlamak hepimiz içindir diyorum ve gözyaşlarımızı içimize değil de,dışımıza akıtmamızı öneriyorum.
Bende bunu savunuyorum. haklısınız. Ben erkekler ağlamasın yada ağlamaz demiyorum ki, Erkeler için çıta birz daha yüksek şartlar birazdaha farklı, herkezin acı yada sevnç eşiği eşit değil.
Onun için erkek ve kadın arasında fiziki, biolojik ve mental fark var. Bunun için kadın var erke var. Yoksa sadece türümüzü sürdürelim diye değil herhalde. Birinin eksik kaldığı yede diğeri tamamlasın diye. Kadın erkek bir puzzle ın parçaları yan yana geldiği zaman tablo ortaya çıkıyor ama tek başlarına bir anlam ifade etmiyorlar sanırım.
Farkları olması da gayet doğal. Erkelere yada bana saçma gelen bir ağlama sebebi, belki kadaına dahada saçma gelen bir sebepten dolayı aynı kişiyi ağlatabilir. BU bakış açısı.
slm Curly abi
bi şey sorcaktım madem konuksun bunu da sorayım:kedi:
benim laptopun fanları çok hızlı çalışıyo
neden olabilir,ne yapabilirim?
ay kacırmısım seffaf odayı gene
oğlum düşmüştü küçükken ,onunla birlikte ağlamıştım :çok üzgünüm:
geçen gün 17 ağustos depreminin bir videosunu iizledim
insanların perişanlıklarını,bir kızın babasının sesini duyabilmek için kopardığı feryadlarına ağladım:çok üzgünüm:
şehit haberi gördüğümde yada eşi ölmüş birinin göz yaşlarını gördüğümde ağlarım:çok üzgünüm:
ama gelin görünki eşimin yanında üstte örnek verdiğim bir an olursa ağlayamam sıkarım kendimi
neden ?
sırf ağlamam onu rahatsız edicek diye
neden özgürce ağlayamıyroum ki?
neden duygusallığımı saklamak zorundayımki
Bu sözüm erkeklere :) rahat bırakın ağlayalım yaw sempatiksalakcinni
bazıları bu konuda takıntı yapmış durumda ,
kadınlara baskı yapıyrosunuz "ağlama" diyerek
farkında değilsiniz onun karekterine baskı yapmış oluyorusunuz, onu kısıtlıyorsunuz
:1ninca:
oğlum düşmüştü küçükken ,onunla birlikte ağlamıştım :çok üzgünüm:
geçen gün 17 ağustos depreminin bir videosunu iizledim
insanların perişanlıklarını,bir kızın babasının sesini duyabilmek için kopardığı feryadlarına ağladım:çok üzgünüm:
şehit haberi gördüğümde yada eşi ölmüş birinin göz yaşlarını gördüğümde ağlarım:çok üzgünüm:
ama gelin görünki eşimin yanında üstte örnek verdiğim bir an olursa ağlayamam sıkarım kendimi
neden ?
sırf ağlamam onu rahatsız edicek diye
neden özgürce ağlayamıyroum ki?
neden duygusallığımı saklamak zorundayımki
Bu sözüm erkeklere :) rahat bırakın ağlayalım yaw sempatiksalakcinni
bazıları bu konuda takıntı yapmış durumda ,
kadınlara baskı yapıyrosunuz "ağlama" diyerek
farkında değilsiniz onun karekterine baskı yapmış oluyorusunuz, onu kısıtlıyorsunuz
:1ninca:
Din konusunu anlıyorsaınz buuda anlamanız lazım. Hatta bunu daha iyi anlamanız lazm. En azından dinin kesin olan yazılı kuralları var. Yazılı olmayan konularda Müslümanlar için hadisler var. Her dinin din adamları var fetva veren vs vs vs.
Siyasetin, siyaset yapmanın kuralları ne yazık ki yok. Açın televizyonu ana haber bültenini seyredin, siyasi liderlerin birbirlerine darfettikleri sözlere bakın, sonra anlamıyorum diyorsanız bırakın eksik kalsın.
Diğer bir nokta üye profilimizin tamamen tüketici olduğunu her fırsatta söylüyorum, özellikle siyasi ve dini konularda fikri olmasa bile sağdan soldan duyduğu hazır kalıpları sarfetmekten hiç geri durmuyor. Birde saygı yoksunluğu bunun üstüne binince çatışma kaçınılmaz oluyor.
Sorsak herkez siyaset olsun ama birbirimize saygılı davranalım der. Zamanında dedilrede, ama sanırım bizim kadınımızın en büyük hastalığı ima, laf sokma, dedikodu.
Bunlar olmadan yapamıyor. Sonuçta saygı çerçevesinde laf sokmak, imada bulunmak haklı neden olarak görülüyor. Ve mutlaka bir tane provakatör çıkıyor.
Vs vs vs. Çok sebebi var bunlar ilk başta aklıma gelenler.
Ben istemez miyim burada güncel olaylar konuşulsun, tartışılsın, dini konularda bilgi verilsin, hurafeler açıklansın. Ama bunu becerecek üye prfiline sahip olmadığımız için yapacak bişey yok. Bekiilerde 3 ncü demokrasi girişiminde bulunuruz. Ama ço kilerde. Şİmdilik böyle daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?