Evet Bayanlar 5. hafta Şeffaf Oda Konuğumuz Curly

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İşte buna aynen katılıyorum...
Ben de akşam haberlerinde 5 yaşındaki bir çocuğun annesinden ayrılmak istemediği için kendisini arkasından yola atıp malesef öldüğünü, annesinin de o an onu kurtarmak için hemen geri dönmeye çalışırken başka bir arabanın altında kaldığını duyunca başladım ağlamaya, mecburen odayı terketmek zorunda kaldım
Aynı şekilde bir grup arkadaş arkadaşımızın düğününe gitmiştik, gelinin annesi ablası gelinin kendisi ağlıyordu, ben de ağladım, alay konusu oldum.
Ne istiyorsunuz bizden ya, bırakın ağlayalım :sinifsinif:

Belkide en mutlu günündü o gün hiç bir zaman o günü unutmayacaktın..
fakat öyle bir şey oldu ki en yakının yada en çok sevdiğin insan o özel günü berbat etti ve unutulmayacak gün kısmı güzellikle deilde kötü gün olarak tarihe yazıldı hafızanda..
ne yaparsın ? ne düşünürsün ? affetsende eskisi gibi mi olur her şey

Hayata karşı bir maske taktıgını düşünüyor musun?

sizde haklısınız ne diyelim
ama biraz alttan alın

"BU sözler hiç yabancı gelmedi bana" burada ne demek istediniz CADIARZU.

yok aslında baskı derken bana baskı yapıyor anlamında değil
onların tepkilerinden bu sonuç çıkıyo
kadını değiştirmek, olduğundan farklı olmasını istemek gibi birşey aslında
tabiki eşim baskı amaçlı ağlama demiyordur
ama bi bakıma baskı , değiştirilmeye çalışmak gibi
kendileri farkında olmuyorlar onu demek istedim

BUnu sizden başka isteyenlede var ama bu şimdilik mümkün gözükmüyor. Yazmış olduğumn sebeplerden dolayı

Alay konusu mu oldunuz?
Kİm alay etti sizinle. Eminim bir erkek değildir.

Bunu özel günleri anlamayan, kutlamayan, inanmayan birisine mi soruyorsunuz?
:)
Berbat etmem sebebine bağlı. Atıyorum başına bişey geldi ve ben programıın bozmak zorunda kaldıysam bunu sorun etmem. Afetmek diye bir şey söz konusu bile olmaz çünkü kırılmam bile.
Ama bilinçli yapılan bişey varsa , artniyet sezersem silerim. BUnun özel bir günde veya mutlu bir günümde olması da gerekmiyor. Tavuğuma sebepsiz kimse kışt diyemez.

Sence hayat mı acımasız,insanlar mı?

Hayatın bir iradesi olduğunu düşünmediğim için tabiki inslar acımasız diye düşünürüm.
Hayattan kastınız tam olarak ne?

Hayata karşı bir maske taktıgını düşünüyor musun?

Hayattan kastetiğini anlayamadım gerçekten. Siz hayatı bir kişi olarak mı görüyorsunuz? Toplum mu hayat nedir neyi kastettiniz daha açık yazarsanız cevaplamak isterim.

Genel bir cevap vermek gerekirse maske takmam takanıda sevmem. Eğerki meskeden kastınız gizlenmek babındaysa. YOk eğer maskeden astınız bir kalkan olarak maske ise.
Nasıl bir araıcılık yapan kişi kovanı açarken maske takıyorsa, bir takım zararlı olaylara karşı koruyuc ubir maske (asla gizlenmek olark düşünmeyin) takmak lazım. Bİr tokat atana yüzümü çevirmem tıkatatmadan engellemeye çalışırım.

Yabancı gelmedi çünkü daha önceden de duydum demek istedim. Hepinizin savnması 3 aşşa 5 yukarı aynı :)

Bende baskı hakkında onu demek istedim. Ağlamak da aynı düşündüğünüz manda bir baskı işte. Bana bunları söyleme, neden diye sorma yoksa ağlarım. bak görüyorsun şimdi de ağpladım neden çünkü sen bular ıyaptın ben sana cevap vermek yerine ağlıyorum.

Emin olun, elbette, pek tabii ki, kaçınılmaz, kesinlikle, ... bir erkekti

Ben bunu münferit bir olay olarak görüyorum ozaman.
Yada muhtemelen siz yanlış anladınız. Demişmiydim bilmiyorum Kadın ve erkek algısı arasında da ciddi farklılıklar var.
Hatta başından beri bunu söylüyorum.

yada siz ağladıınz diye sizinle alay eden kişiyi erkek olark değilde edepsiz olark nitelendirmek doğru olur. Yada kesin ergendir. Bunu erkeği kadını olmaz diye düşünüyorum. Tamam belki ağlamanın mantığını anlayamayabilriz ama bununla dalga geçtiğimizde söylenemez.

Evet aslında doğru olan cümle bu...
Zevzekliğin cinsiyeti yok guclubacismile

Evet evet pazar curly
görmedim sorduğunuzu
pazara kadar buradasınız :)

Hayatın bir iradesi olduğunu düşünmediğim için tabiki inslar acımasız diye düşünürüm.
Hayattan kastınız tam olarak ne?
aslında hayattan kastım;
bi senaryo yazılmış ve biz oynuyoruz.Ama replikler belli değil...replikleri belirleyen biziz
bi kabataslağın içinde ayrıntıları biz belirliyoruz
ama bazen senaryo kötü olabiliyo,
sadece nefes almak değil ki boshayallersmile ne desem nasıl anlatsam o kadar çok tanım var ki aklımda
ama evet en çok uyan senaryo.şu an ki ruh halime o uyuyor
bazende senaryo iyi,biz başarısızız
öyle işte boshayallersmile

yo hayatı hiçbir zaman bi kişi olarak görmedim
bazen toplum hayat oluyor,bazen ben hayatın kendisi oluyorum

evet tabi koruyucu maske,bazen yumuşak olunca insanlar suistimal edebiliyo
sert görünmek gerekebiliyo,kendini korumak için

kalkan olarak kastettim

bu arada saç kurutma makinesini laptopa tuttum tozlar çıktı.bilgisayarımın ciğerleri düzeldi
tekrar teşekkürler a.s.

Son düzenleme:
Soruldu mu acaba bilmiyorum ki..eyvahedigeldismile.Tüm sayfaları da okumaya çalışıyorum ama...bilmiyorumkismile

Curly Bey,

Bakımlı kadınlar sizce kendileri için mi, siz erkekler için mi, yoksa hemcinsleri için mi güzel görünmek isterler ?

Sizce bir çocuk ebeveynleriyle arkadaş gibi olmalı mıdır ? Yoksa resmiyet korunmalı mıdır ?

a.s.

Bazen isterim bazen istemem ama genelde istemiyorum.
Kazenin oğlu 4 yaşında . Ne yapsın oynuyor ellerinizden öper.

cevap verdiğiniz için teşekkürler..

peki kkde curly e sorun diye bi bölüm olsa site varoldukça size soru sorsunlar istter miydiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…