ya aslnda erkek ve kadın farkı hormonal şeyler bı erkeğin ağlaması ne kadar normal olsada garibime gider ama eşimi ağlarken görsem içimden bi parça kopar çok üzülürüm.
sanırım erekeler nadir ağladıkların dan çok daha etkili ve can acıtır karşı taraf için,kadınlar daha doğrusu sık ağlayan kadınlar için ise alışılmış bir durum olacağından karşı taraf pek önemsemeyebilir
Ben zaten ikinizin sohbetine istinaden yazmadım bi karışıklık oldu.
konu ağlamaktı ve erkeklerin ağlamasına dayanamam dedimm.:1closedeyes::1closedeyes:
Bu eşim-babam-kardeşim ise hiç hiç dayanamam ama normalde de üzülürüm öyle görsem.
Bu sizin içinde geçerlidir hiç bi erkek bi bayanı ağlatmaktan zevk almaz elbette zemuszemus
Peki hiç düşünmez misiniz bu ne diye ağladı şimd idiye. Yoksa bilirmisniz neden ağladığını?
Zaten fizyolojisi, bilojisi, mentalitesi farklı demekle bunu kastettim. Sİzin elinizde olmadan kayıp gidiyor gözyaşları, erkelerde bunu anlamıyor. Fark işte bu.
Elma ile armutu karşılaştırmamak lazım. Hatta karıştırmamak lazım.
Bunlar doğanın kanunları sanırım. Kendini geliştirmeyle bunlar aşlabilir mi. Aşışır belki ama iki tarafında işine gelmez. (şahsi düşüncem)
Durup dururken ağlar ise tabi merak ederim. ama o kişinin benimle bağlantısı var ise (babam-eşim-kardeşim) bilirim neden ağladığını :gitme:
"kadın ve erkek...elma ve portakal ikisi de meyvedir ama renkleri bile farklıdır....
erkek çözüm odaklı kadın sorun odaklıdır...
kadın "şöyle oldu şöyle yaptı keşke .... olsaydı..." diye düşünürken erkek " bu sorun nasıl çözülür" diye düşünür ve belki bu yüzden erkek daha duygusuz görünür....
farklılığımızı farkedersek sorun kalmaz....
kadın surat asar küser içindekileri erkeği bilsin onu anlasın ister...ama erkeğe bir sorunu açık açık anlatmazsanız o "sorun yok" der...."durup dururken niye ağlıyırsun ki" oysa kadın durup dururken ağlamıyordur sebep içindedir erkek onu çıkarıp bulmalıdır....ve ilişki düğüm olur çıkar....kadın ağlar , erkek ne var şimdi ağlayacak der...
mutlu olabilmek aslında çok kolay......." der ve gider genç bayan....
vallahi bunu okumadan yazdım elma-portakalı..... eyvah kötü oldu şimdi tekrar etmiş gibi :kedi:
Ağlamasınıda normal görürsünüz.
Anladım. Fark burada biz , ben normal görmüyorum.
Konu ne güzel yerlere gelmiş ben görmeyeli, kadın-erkek yaradılış farkları, bakış açıları...
Ben de ağlayan erkek görsem ya sinir olurum ya oturup onla ağlarım.
Sinir olabilirim, çünkü erkek bize "güçlü" öğretilmiş, mantıklı çözüm üreten, ağlayana kol kanat geren, koruyan...
Ben de oturup ağlayabilirim, çünkü tüm bu özelliklerine rağmen oturup ağlıyorsa gerçekten ağlanacak bir şey vardır derim.
Ben ölüm dışında ağlayan erkek görmedim, ama ölüm hariç herşeyde ağlayan kız gördüm
Sizin için de tekrar sorayım . Ağladığı azman üzlürsünüz içiniz acır tamam.
Ama ne düşünürsünüz. Bu adam ne diye ağlıyor demez misiniz?
Belki de fark burada olayalra bakış açısı ne kadar farklı. Ben direk ne olduda ağlıyor bu şimdi diye düşünürken siz ilk olarak bende üzülürümle başlıyorsunuz düşünmeye.
Konu ne güzel yerlere gelmiş ben görmeyeli, kadın-erkek yaradılış farkları, bakış açıları...
Sinir olabilirim, çünkü erkek bize "güçlü" öğretilmiş, mantıklı çözüm üreten, ağlayana kol kanat geren, koruyan...
Ben de oturup ağlayabilirim, çünkü tüm bu özelliklerine rağmen oturup ağlıyorsa gerçekten ağlanacak bir şey vardır derim.
Ben ölüm dışında ağlayan erkek görmedim, ama ölüm hariç herşeyde ağlayan kız gördüm
BUNA katılıyorum.
bende üzüntümden ağlarım onunla.birlkte ailemde ölüm dışında bende görmedim.
öyle saçma sapan erkeklerle elbette ağlamamalmaz:
bu konuda aslında söylemek ve paylaşmak istediğim çok şey var zaman zaman denk geldiğinde yeri geldiğinde yazmaya çalışıyorum ama bilmem anlaşılabiliyormuyum....bu konuyla ilgili konu başlıkları var sanırım ama herzamanki gibi çok başka şeyler konuşuluyor bir süre sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?