Evet Bayanlar 5. hafta Şeffaf Oda Konuğumuz Curly

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

konuşuncada dırdırcı oluyor :umursamaz:

ağlayarak öfkesini atıyor belki, bırakın ağlayalım yaw
kalbimiz yumuşuyorkaydirigubbakcemile3
eşimde bu konudan çokşikayetçi olurdu
kızdığımda çekilir bir yere ağlardım ama kalbni kırmazdım
şimdi ise guclubacismile istediği gibi ağlamıyorum ve konuşuyorum
bu durumdan da memnunmu
sanmam

Cevabınız için teşekkürler..

Ben neden verdiler demiyorum biliyorum çünkü nedenini,görüş ayrılığı :))))

Ben haklıyım demiyorum hakısızımda demiyorum,bana göre doğru olan adabı ile eksi rep vermeyen arkadaşlara yanlış gelebiliyor

curly yazdıklarınızda haklısınız ama KK bu şekildede olsa insanları birbirine yaklaştırıyor.reelde konuşmasakta topiklerde tanıştığımız kişileri birkaç gün görmesek meraklanıyoruz.mesela ben çok katılımcı değilim ama her boş anımda buradayım. ben yalnız yaşamayı sevmeyen biriyim ama şu an evim şehir dışında,fazla komşum yok.sıkıntımı KK da geçiriyorum.bikaç forum sitesine daha üyeyim ama girmediğim için şifrelerini bile unuttum.birde ara ara girdilerim var.KK bana daha sıcak geliyor.belki de benim ilk göz ağrım olduğu için.emeklerniz için teşekkür ederim.

Hayatta keşkeleriniz çok mu?

erkekler hep mi böle düşünür ya tabi göz yaşlarını silah gibi kullanıp akıtanlar konusunda doğru ona bende katılmıyorum ama sonuçta ağlamak güçsüzlüğü ve acizliği göstermez bence ya da ben öle düşünüyorum

Ağlayın canım ama ağlayınca dinlemiyorlar demeyin.

eee hem konusma hem ağlama, sonra dinlemiyorlar.

Yaw karar verin. Ağlamasanız sadece knusanız olmuyor mu? Hee ozaman da dinlemiyorlarsa daha mantıklı konusun. Gene dinlemiyorlarsa bir kulak burun boğazcıya gidin belki duymuyordur

Yanlış anlaşılmak istemem. BUnlar olmasın demek istemedim.
BUnlar tabiki olacak bundan bir kere üyeler memnunlar. Belki KK nın karakteri olmuş bir durum bu.
Ben sadece Kadın kadına sohbet edilen bir ortamda benim konuları okumam abes olur demek istedim.

Google da bir arama yaptığım zaman karşıma KK geldiği zaman okuyorum tabiki.

:roflol::roflol:..........

Bikere ben ağlamanın acizilkten, duygu sömürüsünden dolayı yapıldığını söylemedim. BU kadınların fıtratında var. Ağlıyolar ne yapayım. Ama bende sinir oluyorum. Ne var ağlanacak. Anlayamıyorum yani. Herkes karşısındakini kendsini gibi sanır. Olmadığı zamanda böyle oluyor işte.

Şöyle düşünün, eşinizle, sevgilinizle, arkadaşıınzla tartışıyorsunuz bir nokta geliyor koskoca adam ağlamaya başlıyor. (ağlayacağı durmlarda vardır elbet) ne düşünürsünüz.
Siz hızınızı almışsınız. Haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz birden adam ağlamaya başladı. Yaw ağlama etme diyorsunuz daha çok ağlıyor. Gözler kan anağı olmuş. salya sümük ağlıyor. Bir mendil verdiniz sus oğlum ağlama diyorsunuz Dvam ediyor.. Töbe töbe demezmisiniz
:S
Ne düşünürsünüz merak ettim?

cvbımı buldum curly gerek kalmadı :)

ama bazen elinizde olmadan kayıp gidoyo göz yaşları bogaz düğümleniyo falan ya buna bi çare bulsunlar ya da erkeklere biraz duygusallık aşılasınlar:)

Dayanamam dinir olurum mu?
Dayanamam deli olurum mu?
Dayanamam sakin olurum mu?
Dayanamam sessiz olurum mu?
Dayanamam ........ olurum mu?

Dayanamam çok üzülürüm :bbo:
Dayanamam oturup bende ağlarım :gitme:
Dayanamam içim acır :çok üzgünüm:

ya aslnda erkek ve kadın farkı hormonal şeyler bı erkeğin ağlaması ne kadar normal olsada garibime gider ama eşimi ağlarken görsem içimden bi parça kopar çok üzülürüm.

sanırım erekeler nadir ağladıkların dan çok daha etkili ve can acıtır karşı taraf için,kadınlar daha doğrusu sık ağlayan kadınlar için ise alışılmış bir durum olacağından karşı taraf pek önemsemeyebilir

cvbımı buldum curly gerek kalmadı :)

ama bazen elinizde olmadan kayıp gidoyo göz yaşları bogaz düğümleniyo falan ya buna bi çare bulsunlar ya da erkeklere biraz duygusallık aşılasınlar:)

Zaten fizyolojisi, bilojisi, mentalitesi farklı demekle bunu kastettim. Sİzin elinizde olmadan kayıp gidiyor gözyaşları, erkelerde bunu anlamıyor. Fark işte bu.
Elma ile armutu karşılaştırmamak lazım. Hatta karıştırmamak lazım.
Bunlar doğanın kanunları sanırım. Kendini geliştirmeyle bunlar aşlabilir mi. Aşışır belki ama iki tarafında işine gelmez. (şahsi düşüncem)

Dayanamam çok üzülürüm :bbo:
Dayanamam oturup bende ağlarım :gitme:
Dayanamam içim acır :çok üzgünüm:

Yaa şimdi bu olmadı snki biz üzülmüyormuyuz. Bu dedikleriniz bizim içinde geçerli .
sadece tepkilerimiz farklı oturup ağlamayız belki ama bizimde içimiz acır. sadist miyiz biz yaa
mauauhauhaa nasıl ağlattım ama mı diyoruz.
Sadece neden ağlıyor, ne gereği vardı şimdi, ağlayınca sorun çözüldü mü gibi kendi mantığımızda sizden farklı düşünceler üretiyoruz.

Benim sorum siz bunu normal mi karşılarsınız. Karşınızdaki ağladığında yani.
Ben karşılayamıyorum.

Ben zaten ikinizin sohbetine istinaden yazmadım bi karışıklık oldu.
konu ağlamaktı ve erkeklerin ağlamasına dayanamam dedimm.:1closedeyes::1closedeyes:
Bu eşim-babam-kardeşim ise hiç hiç dayanamam ama normalde de üzülürüm öyle görsem.

Bu sizin içinde geçerlidir hiç bi erkek bi bayanı ağlatmaktan zevk almaz elbette zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…