Ne var sanki ağlamasa. Alayan kişiyi nasıl dinleyeceksiniz. Ağlamasa konuşsa dinleycez tabi (bütün erkekler adına söylüyorum). Onun için sinir oluyorum zaten. Konuştuğu zaman değil ağladığı zaman sinir oluyorum.
İŞte çelişki bu, Hem dinleseniz ne oalcak diyorsunuz. Ağlayan birisinin nesini dinleyceksiniz. Ağlıyor konuşmuyor ki.
Tabiki eksi repvermenin bir adabı olması gerekiyor. Sadece eksi rep vermenin değil. Her şeyin bir adabı bir sınırı olması gerekiyor.
Bu tarz, sizin tabirinizle adabı olmayan - rep aldığınızda bunu yönetime bildirirseniz o kişilere adabıyla (eğer haklıysanız) gereki uyarı yapılır.
Birde bana neden (-) rep verdi diyenler oluyor. Verir kardeşim size katılmadığı her durumda adabaylı yorum yazması koşuluyla isteyen istediğine (-) rep verebilir.
KOnuları okumuyorum evet çünkü ilgimi çeken konular yok.
Aslına bakarsanız ilk mesajdan beri söylediğim sebepten dolayı sanırım.
Açın herhangi bir konuya bakın.
Açılan konulara bakın? Toplam mesaj içindeki konu açma oranına bakın?
Açılan konuların "Konularına bakın"
Herhangi bir konuda bile naber nasılsın, nerdesiniz, ben geldim sen napiyorsun selam, günaydın, ben yatar, vs vs vs
Yazmıştım KK bir forumdan ziyade sohbet ortamı gibi kullanılıyor.
Haa bu dediklerim genelleme lütfen yanlış anlaşılmasın. Burasının her bir yeye kattıklarıda yatsınamaz. BU site sayesinde hemen hemen her üyemiz bişeyler öğrenmiş, burdaki bilgilerden faydalanmış belki alcağı kararlarda bu site etkili olmuştur.
Ama çoğunlukla sohbet ortamı olması kadın kadına konuşıulan bir yerde benim konuları okumam ne kadar doğru olur ?
Offf
Ağayan kadına dayanamam... Sinir olurum manasında dayanam... Kadın dediğin güçlü olmalı. Zırtpırt ağlamamalı. Hiç ağlamasın demiyorum tabiki bir yapı farklılığı var ama, ona buna da ağlamasın. Hiç sevmem.
Ne yaparım - ağlama derim ağlamayacağından mı yoo. Ama derim niye ağlıyorsun ağlama derim. Sonuç değişir mi yok değişmez. Ben sinir olduğumla, o ağladığıyla kalır.
Ben bu soruyu bile okuyacağını sanmıyrum değerli üyemizin ama buna sinir oluyorum işte.
konuşuncada dırdırcı oluyor :umursamaz:
ağlayarak öfkesini atıyor belki, bırakın ağlayalım yaw
kalbimiz yumuşuyorkaydirigubbakcemile3
eşimde bu konudan çokşikayetçi olurdu
kızdığımda çekilir bir yere ağlardım ama kalbni kırmazdım
şimdi ise guclubacismile istediği gibi ağlamıyorum ve konuşuyorum
bu durumdan da memnunmu
sanmam
curly yazdıklarınızda haklısınız ama KK bu şekildede olsa insanları birbirine yaklaştırıyor.reelde konuşmasakta topiklerde tanıştığımız kişileri birkaç gün görmesek meraklanıyoruz.mesela ben çok katılımcı değilim ama her boş anımda buradayım. ben yalnız yaşamayı sevmeyen biriyim ama şu an evim şehir dışında,fazla komşum yok.sıkıntımı KK da geçiriyorum.bikaç forum sitesine daha üyeyim ama girmediğim için şifrelerini bile unuttum.birde ara ara girdilerim var.KK bana daha sıcak geliyor.belki de benim ilk göz ağrım olduğu için.emeklerniz için teşekkür ederim.
Ağlayın canım ama ağlayınca dinlemiyorlar demeyin.
eee hem konusma hem ağlama, sonra dinlemiyorlar.
Yaw karar verin. Ağlamasanız sadece knusanız olmuyor mu? Hee ozaman da dinlemiyorlarsa daha mantıklı konusun. Gene dinlemiyorlarsa bir kulak burun boğazcıya gidin belki duymuyordur
erkekler hep mi böle düşünür ya tabi göz yaşlarını silah gibi kullanıp akıtanlar konusunda doğru ona bende katılmıyorum ama sonuçta ağlamak güçsüzlüğü ve acizliği göstermez bence ya da ben öle düşünüyorum
bu msjı kime hitaben yazdınız
Bi erkek karşımda ağlasın dayanamam asla
Dayanamam dinir olurum mu?
Dayanamam deli olurum mu?
Dayanamam sakin olurum mu?
Dayanamam sessiz olurum mu?
Dayanamam ........ olurum mu?
Bikere ben ağlamanın acizilkten, duygu sömürüsünden dolayı yapıldığını söylemedim. BU kadınların fıtratında var. Ağlıyolar ne yapayım. Ama bende sinir oluyorum. Ne var ağlanacak. Anlayamıyorum yani. Herkes karşısındakini kendsini gibi sanır. Olmadığı zamanda böyle oluyor işte.
Şöyle düşünün, eşinizle, sevgilinizle, arkadaşıınzla tartışıyorsunuz bir nokta geliyor koskoca adam ağlamaya başlıyor. (ağlayacağı durmlarda vardır elbet) ne düşünürsünüz.
Siz hızınızı almışsınız. Haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz birden adam ağlamaya başladı. Yaw ağlama etme diyorsunuz daha çok ağlıyor. Gözler kan anağı olmuş. salya sümük ağlıyor. Bir mendil verdiniz sus oğlum ağlama diyorsunuz Dvam ediyor.. Töbe töbe demezmisiniz
:S
Ne düşünürsünüz merak ettim?
cvbımı buldum curly gerek kalmadı :)
ama bazen elinizde olmadan kayıp gidoyo göz yaşları bogaz düğümleniyo falan ya buna bi çare bulsunlar ya da erkeklere biraz duygusallık aşılasınlar:)
Dayanamam çok üzülürüm :bbo:
Dayanamam oturup bende ağlarım :gitme:
Dayanamam içim acır :çok üzgünüm:
Yaa şimdi bu olmadı snki biz üzülmüyormuyuz. Bu dedikleriniz bizim içinde geçerli .
sadece tepkilerimiz farklı oturup ağlamayız belki ama bizimde içimiz acır. sadist miyiz biz yaa
mauauhauhaa nasıl ağlattım ama mı diyoruz.
Sadece neden ağlıyor, ne gereği vardı şimdi, ağlayınca sorun çözüldü mü gibi kendi mantığımızda sizden farklı düşünceler üretiyoruz.
Benim sorum siz bunu normal mi karşılarsınız. Karşınızdaki ağladığında yani.
Ben karşılayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?