- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Geçmişe yenileri eklendiği için ben görüşmeyi bıraktım hani insan biryerde pes eder hep kötülük kötülük biryerde dururlar sandım ama yok onların benimle uğraşmayı bırakması lazım gitmem kavga etmem laf sokmam eşime ayrı onlara ayrı oynamam birşey beklemem istemem eee daha ne yararım yoksa zararından yok işte ben eşim için onlarla iyi olma rolü bile oynayacağımı söyledim madde madde yaz ben oynarım dedim istemedi kendi bilir yani.Demek istiyorum ki ne kadar da kotu olsa kimse ailesine kotu soz soyletmek istemez.
Mutlu olmak istiyorsaniz gecmise bu kadar takilmayin. Gecmisi gercekten kafanizdan atamiyorsaniz da ciddi anlamda yardim alin.
Kör değil topal değil görüşlerimiz uyuyor tipi bozuk değil merhamet ettim eşiminde çok umudu yokmuş dedim nesi var olsun bu iş
Peki esin ne istiyor ?Geçmişe yenileri eklendiği için ben görüşmeyi bıraktım hani insan biryerde pes eder hep kötülük kötülük biryerde dururlar sandım ama yok onların benimle uğraşmayı bırakması lazım gitmem kavga etmem laf sokmam eşime ayrı onlara ayrı oynamam birşey beklemem istemem eee daha ne yararım yoksa zararından yok işte ben eşim için onlarla iyi olma rolü bile oynayacağımı söyledim madde madde yaz ben oynarım dedim istemedi kendi bilir yani.
Konu çok başka şekilde açıldı direk bedduadan başlamadı o zorladı ben saydım sonuç ortadaNe alakasi var? Kafasi calissa anasinin teyzesinin mevzularini kapisinin disinda tutabilirdi. Ben ondan bahsediyorum.
Sus diyor sadece onlar hakkında konuşma sen onlar için onlar senin için öldü dedi bugün.Peki esin ne istiyor ?
Zorladiysa da cevap vermeyin bence. Acin kapiyi koyun disariya adami. Az dolansin akli basina gelir belki. Beynine oksijen gitsin zavallinin. Hayir yani evine gelmis oturuyorsun,ne diye hala disaridaki meseleleri aciyor ki? SacmaKonu çok başka şekilde açıldı direk bedduadan başlamadı o zorladı ben saydım sonuç ortada
Evet aynen öyle dedim benim merhamet ettiğim gibi beni yaratanda birgün bana merhamet eder dedim bekliyorum.Mantık evliligi yapani duydum da merhamet evliligini ilk kez duyuyorum.
Tam olarak nasıl bir şey bu, biraz açıklar mısınız?
Ne düşündüp evlendiniz ?
Yazıık bununla kimse evlenmez bari ben evleneyim de sevinsin gariban mı dediniz, anlamadım ?
Konu farklı açıldı dediğim gibi neyse bunun bir önemi yok hayırlısı.Zorladiysa da cevap vermeyin bence. Acin kapiyi koyun disariya adami. Az dolansin akli basina gelir belki. Beynine oksijen gitsin zavallinin. Hayir yani evine gelmis oturuyorsun,ne diye hala disaridaki meseleleri aciyor ki? Sacma
Morsever ne kiz?ikisi ayni uye mi ki anlamadim yamorsever hicbirimiz senden nefret etmiyoruz ve mutsuzlugunla mutlu olmayiz
sana her konunda yazdik , o kadar inatci ve dedigim dedik bir insansin ki duymadin , tersledin , inat ettin , burda benden buyuk kadinlar var ne demek istiyoar diye dusunmedin bile
insallah iyi olursun mutlu olursun ama ise kendini degistirmekle ve gelistirmekle baslamalisin
evet eski nicki morseverMorsever ne kiz?ikisi ayni uye mi ki anlamadim ya
Bizi ayırmaya çalışan annesinin teyzesine beddua ettim öyle bir ölür ki ibretlik olur dedim inşallah sende öyle ölürsün dedi.
Millet darlayıncA değil mor nickliler artınca değiştim uydurmayın yeni bir üyelik zor iş değildi konular zaten ortadaevet eski nicki morsever
bi ara burda cok meshurdu , milleti baya darlayinca nickini degistirdi ama hala ayni kafada
Unutmuş gibi yapmayı üç maymunu oynamayı teklif ettim kabul etmediBu adam öyle ya da böyle seni bosayacak ve bunu senin yüzünden yapacak çünkü geçmişte yaşayan sürekli sürekli aynı şeyleri söyleyip duruyorsun bir zaman sonra artık adamda sana tahammül edemeyecek. Unut unut unut herseyi unut ki mutlu Olsasin.
Kim için yazık...Doğru demiş
Sen beddua edersen o da aynen iade eder
O zaman hic yorum yapma cnm. Bosver duymamazliktan gel.Sus diyor sadece onlar hakkında konuşma sen onlar için onlar senin için öldü dedi bugün.
Siz birbirinizden çoktaan gitmişsiniz benceEşim o aileye rağmen beni kaybetmedi ben mi kaybeden olacağım lütfen
Söyleyip söyleyip sonra bunu deme bak hiç ağzına kalma bu konuları tamamen bitir lafını bile açma iki de bir ailesini atıp tutma sen konuştukça daha da göze batıyorsun .Unutmuş gibi yapmayı üç maymunu oynamayı teklif ettim kabul etmedi
Seninde istediğin bu degilmiydi zaten.Sus diyor sadece onlar hakkında konuşma sen onlar için onlar senin için öldü dedi bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?