Evet ben kendimi kandırmışım...

Demek istiyorum ki ne kadar da kotu olsa kimse ailesine kotu soz soyletmek istemez.
Mutlu olmak istiyorsaniz gecmise bu kadar takilmayin. Gecmisi gercekten kafanizdan atamiyorsaniz da ciddi anlamda yardim alin.
Geçmişe yenileri eklendiği için ben görüşmeyi bıraktım hani insan biryerde pes eder hep kötülük kötülük biryerde dururlar sandım ama yok onların benimle uğraşmayı bırakması lazım gitmem kavga etmem laf sokmam eşime ayrı onlara ayrı oynamam birşey beklemem istemem eee daha ne yararım yoksa zararından yok işte ben eşim için onlarla iyi olma rolü bile oynayacağımı söyledim madde madde yaz ben oynarım dedim istemedi kendi bilir yani.

Kör değil topal değil görüşlerimiz uyuyor tipi bozuk değil merhamet ettim eşiminde çok umudu yokmuş dedim nesi var olsun bu iş

Mantık evliligi yapani duydum da merhamet evliligini ilk kez duyuyorum.

Tam olarak nasıl bir şey bu, biraz açıklar mısınız?

Ne düşünüp evlendiniz ?

Yazıık bununla kimse evlenmez bari ben evleneyim de sevinsin gariban mı dediniz, anlamadım ?

Peki esin ne istiyor ?

Konu çok başka şekilde açıldı direk bedduadan başlamadı o zorladı ben saydım sonuç ortada
Zorladiysa da cevap vermeyin bence. Acin kapiyi koyun disariya adami. Az dolansin akli basina gelir belki. Beynine oksijen gitsin zavallinin. Hayir yani evine gelmis oturuyorsun,ne diye hala disaridaki meseleleri aciyor ki? Sacma

Evet aynen öyle dedim benim merhamet ettiğim gibi beni yaratanda birgün bana merhamet eder dedim bekliyorum.

Zorladiysa da cevap vermeyin bence. Acin kapiyi koyun disariya adami. Az dolansin akli basina gelir belki. Beynine oksijen gitsin zavallinin. Hayir yani evine gelmis oturuyorsun,ne diye hala disaridaki meseleleri aciyor ki? Sacma
Konu farklı açıldı dediğim gibi neyse bunun bir önemi yok hayırlısı.

Morsever ne kiz?ikisi ayni uye mi ki anlamadim ya

Bu adam öyle ya da böyle seni bosayacak ve bunu senin yüzünden yapacak çünkü geçmişte yaşayan sürekli sürekli aynı şeyleri söyleyip duruyorsun bir zaman sonra artık adamda sana tahammül edemeyecek. Unut unut unut herseyi unut ki mutlu Olsasin.

evet eski nicki morsever
bi ara burda cok meshurdu , milleti baya darlayinca nickini degistirdi ama hala ayni kafada
Millet darlayıncA değil mor nickliler artınca değiştim uydurmayın yeni bir üyelik zor iş değildi konular zaten ortada

Unutmuş gibi yapmayı üç maymunu oynamayı teklif ettim kabul etmedi

Sus diyor sadece onlar hakkında konuşma sen onlar için onlar senin için öldü dedi bugün.
O zaman hic yorum yapma cnm. Bosver duymamazliktan gel.

Bak sana bir ornek vereyim. 4 5 ay once esimin ailesiyle ilgili bir sorun oldu.
Ben de bir kac kez esime soylendim ailen soyle boyle diye. (Gercekten de hakliydim ki hakliligin verdigi guvenle ailesi icin soylenip duruyordum ) Bana esim dedi ki " sen sonuna kadar haklisin ama ailemin yaptiklarini yuzume vurma ne de olsa ailem zoruma gidiyor "dedi.

Son düzenleme:
Unutmuş gibi yapmayı üç maymunu oynamayı teklif ettim kabul etmedi
Söyleyip söyleyip sonra bunu deme bak hiç ağzına kalma bu konuları tamamen bitir lafını bile açma iki de bir ailesini atıp tutma sen konuştukça daha da göze batıyorsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…