Çünkü o benim kapanmamı istemişti,bende sevinsin diye dedim..tamam sevin bence rahatla bi manyaktan kurtulmuşsun ama sen de bi garipsin yöneleceksen yönel dinine niye açıklama ihtiyacı hissediosun ki
O hep böyle ..keşke biraz daha anlayışlı, saygılı ve seviyeli olsaymış.
biz ne desek boş. sen kendi kararını kendin vermelisin. konuşulmalı belki de.
O hep böyle ..
Hep küfür eder babama anneme..
Ağzından eksik olmaz..
Yan yana gelince de hep birlikteliğe getirir konuyu
Aslında bu konuyu açmaması içinde söyledim bi nevi .. napalım artk
İnşallah , ama 3 yıl dile kolay offfff !!çirkin davranışlara sahip, bence hiç düşünme, daha iyileri çıkar karşına.
İnşallah , ama 3 yıl dile kolay offfff !!
Ya ben küçüğüm,17 yaşındayım daha öyle evlilik falan..ama evlenmiş olsan ve evliyken ayrılsan daha mı iyi. sen bilirsin.
İyi oldu değil mi gerçekten iyi olduAz önce arkadaşım aradı anlattım kızım bitir ne bekliosun dedi iyi oldu dimi gerçekten elim ayağım titriyor şu an
Zaten dövüyodu ki şimdi bile,öyle tekme atıodu ayağıma,sonra babandan nefret ediorm pis şişko falan diyordu,ki babam buranın en saygın kişisidir gerizekalı nasıl laf eder !Tabi ki iyi olmuş.Yaşın daha çok küçük.Böyle terbiyesiz paranoyak bir adamı nasıl yakıştırdın kendine.
annene baban vs küfür ediyor demişsin bu adam ileride senide döverdi.
Hiç üzülme kaç sene olursa olmuş ömrünü mahvetmesinden çok daha iyidir.
İleride saygılı düzgün biriyle karşılaşınca daha iyi anlarsın doğru insanın nasıl olduğunu.
küfürler etti ananı s.... gibikötüyüm ama ben bişi yapmamştm ki sadece inancım kuvvetlendi dedim
Çünkü o benim kapanmamı istemişti,bende sevinsin diye dedim..
O hep böyle ..
Hep küfür eder babama anneme..
Ağzından eksik olmaz..Yan yana gelince de hep birlikteliğe getirir konuyu
Aslında bu konuyu açmaması içinde söyledim bi nevi .. napalım artk
ama 3 yıl dile kolay offfff !!
17 yaşındayım
Haklısınız teşekkür ederim..
İyi oldu değil mi gerçekten iyi olduAz önce arkadaşım aradı anlattım kızım bitir ne bekliosun dedi iyi oldu dimi gerçekten elim ayağım titriyor şu an
Ama demeyeceğim,haklı değilim,çok haklısınızz fazlasıyla kendimden utanıyorum hemde çok ..Ettiği küfre rağmen olayı "Ben bir şey yapmamıştım ki" diye yorumlamanız çok garip... Küfretmesini, bu tepkileri vermesini haklı çıkaracak bir davranış var mı sanki? Olaya bu şekilde bakmanız küfrü makul gösterecek tavırlar olabileceğini düşündüğünüzü gösteriyor ve bu bakış açısı yanlış...
Kapanmak Allahla kul arasında... Kapanacak olmanıza sevinmesini beklemeniz de garip...
Ailenize küfreden biriin bu iğrenç tavrını sık sık yapmasını bu kadar doğal dile getirmeniz de garip...
Böyle birinin bu davranışlarına 3 yıl katlanmanız da garip... Üstelik tuhaf olan bunca yıldır devam etmesi, bitmesi değil ki...
3 yıldır katlandığınıza göre 14 yaşından beri ailenize küfreden birine katlanmanız, buna izin vermeniz de garip...
Sonra kadına şiddet, kadın cinayetleri konusunda "Bazı kadınlar buna sebep oluyor" dendiğinde ayaklanıyor millet... 14 yaşında kız çocuğu ailesine küfreden birini 17 yaşına kadar gelip o terk etmedikçe bırakmıyor, terk ettiğinde perişan oluyorsa bunu söyleyenler haklı... Şimdi bu çocuk size şiddet uygulasa ki küfür sözlü şiddettir, hakkınızı nasıl arayacaksınız? Ne hakla arayacaksınız? Ailenizden biri giydiğinize, eve giriş saatinize laf söylese lafı yapıştırır, küfürbaz, bizim iğrenerek bahsettiğimiz tavırları olan ergen oğlanlardan laf duyarsınız, üstelik de ailenize küfrederler... Bu size mantıklı geliyor mu?
Bu bakış açısında biri için iyi mi kötü mü oldu karar vermek zor... Bu kafa yapısıyla o gider bir başkası hakaret, küfür eder, onca yıl katlanmışsınız yedi çocuklu Ayşe Teyzeler gibi ona da katlanırsınız... Size kimsenin bir şey yaptığı yok, onlara izin vererek topluma maço, hanzo vs yetiştirip asıl siz kendinize ve hemcinslerinize zarar veriyorsunuz... Bu bitişe iyi demek için sizin kendinize saygı duymayı öğrenip bir daha ne ona ne de bir başkasına size böyle davranma hakkı vermemeniz gerekiyor...
Bunları tekrar tekrar okuyun, kendinizi savunmak için "Ama şöyle de böyle de ben be onu çok sıktım, ben de ona şunları dedim, buradan okuduklarınızla yorum yapıyorsunuz ama vs vs..." demeyin durum net... Sizin yaşınızı görmeden ölen, sizin imkanlarınızı yaşamadan genç kızlığı biten, gayet düzgün yaşadığı halde taciz, tecavüz vs yaşayıp mutsuz olan onca hemcinsiniz varken gençliğinizin, değerlerinizin, ailenizin kıymetini bilin...
Asla laf ettirmez ki.Korkarım laf etmeye.Bir ara ablanlara bak dedim ne var lan ne demek istiyorsun diye konuştu da durdu hayvan.Haklısınız teşekkür ederim..Ya biraz empati yapın:Siz onun anne babasına küfür edeceksiniz yutacak.Yaşınız 17 daha.Koca bulunur ana,baba bulunmaz(Hani kaynanalar oğullarına derler ya karı bulunur ana baba bulunmaz diye)
Çok sevmiyorum artık ama içim burkuk güzel günler yakıyor içimi mutsuzluklar değilde mutluluklar yakıyor.Evet ben bile şüphe duyuyorum bugün döven küfreden yarın napar.Bazen kendi bile der evlenelim gösteririm diye..Canım ya daha 17 yaşındaymışsın.
Boşver arkana bakma bile,bugün annene küfür eden yarın neler yapar.Kim bilir daha ne güzellikler yaşayacaksın,şimdi biraz üzülecek,ağlayacaksın ama eminim ilerde iyiki ayrıldım diyeceksin.
Çok seviyorum napayım demeyin ne olur,hakareti,saygısızlığı kabul etmeyin lütfen.
Evet bende bunu düşünmedim değil hep bunu isterdim Allahtan o benim için hayırlı mı diye , Allah a yöneldim diye böyle yapıyorsa hayrındanda şüphe ederim ..yöneldiğin rab sana doğruyu göstermiş daha ne ağlıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?