Evet bitti işte.. Bakın lütfen :(

Kişilik meselesi oluyor o zaman,keşke ilk 2 yıldaki gibi devam edebilseydik ..
Yaşım 17 , evet biliyorum pişmanım kötüyüm , ama kahretsin ki özlüyorum

Kişilik meselesi oluyor o zaman,keşke ilk 2 yıldaki gibi devam edebilseydik ..

Yaşım 17 , evet biliyorum pişmanım kötüyüm , ama kahretsin ki özlüyorum

bence geç de olsa gerçeği görebildiğiniz için şükredin... yaşınız daha çok küçük, kanmayın lütfen, en güzel yıllarınızı yanlış insanlarla heba etmeyin, aklınızı başınıza alın....

İnşallah zamanla olucak..Bide mesaj attı oydu demiştim ya o değilmiş gene mesaj geldi bende 4 gün ulaşamayınca merak etti sanmıştım,çok safım bi merak eder insan arar sorar .. ama unutucam onu !

İnşallah zamanla olucak..Bide mesaj attı oydu demiştim ya o değilmiş gene mesaj geldi bende 4 gün ulaşamayınca merak etti sanmıştım,çok safım bi merak eder insan arar sorar .. ama unutucam onu !

bence tüm iletişiminizi koparın, numaranızı değiştirin hatta... arasa ne olacak, razı mısınız küfür ve dayak yemeye?

bence tüm iletişiminizi koparın, numaranızı değiştirin hatta... arasa ne olacak, razı mısınız küfür ve dayak yemeye?
Yok onun için demiyorum , merak eder insan sevdiğini af diler , arasa bile açma gibi bir durumum olamaz telimi hep kapalı tutuyorum 10 dk tek açık bırakıyorum gelen mesajları inceliyorum o kadar.Bu kadar değersizmişim demek daha iyi anlıyorum..

ne zamana kadar onun için telefonunuzu kapalı tutacaksınız,bence numaranızı değiştirin,belalı diyorsunuz,uzak durun...

ne zamana kadar onun için telefonunuzu kapalı tutacaksınız,bence numaranızı değiştirin,belalı diyorsunuz,uzak durun...
Şu an yeni hat alamam,çünkü ailem bu çocuk yüzünden 2 yıl boyunca bana güvenlerini kaybettiler bu yıl ayrıldım diye tekrar teli verdiler , şimdi değiştirim desem ne oldu derler ..

Arkadaşım aman haaaa......... sakın dönme bu insana sakın. 3 yıl falan geç bunları. hep derler ya 3 yıl için bir ömür yakılırmı??? benimde 3 yıllık ilişkim bitti ama hiç acımadım o üç yılıma içim yandı ama çok değil. beni yaralayan beklemediğim olaylar yaşamak oldu. çok şükür kurtulmuşum diyorum. kendine azıcık zaman ver bak hepsi geçecek. bi 5 yıl sonra falan dahada erken olabilir dua edersin iyiki kurtulmuşum diye. Allahım sana bu adamın nasıl biri olduğunu gösteriyor. sen değerlisin kendini neden küçük düşürüyosun. ayrıca Allaha sığın hep. şükret bak doğruyu gösteriyo...

Evet doğru söylüyorsunuz,Allah ıma sığındım ve hemen ardından bu oldu ! Vardır bir hayır ..
Evet olan bize oluyor onlara bişi olmuyor .. Şu anda facesinde maç kavgası yapıyor gerizekalı

Sana küfür ettiğini okuduktan sonra başka bir şey okumadım.
Gerçekten anlayamıyorum nesine üzülüyorsun Allah aşkına?

diğer konularını çok bilmiyorum ama sadece bu konudaki ilk mesajını okumam yeterli geldi. asla cevap verme. bu adam hasta, saçma sapan konuşuyor. annene babana ne hakla küfür eder. yaptığı büyük terbiyesizlik. neden böyle bir adama cevap verip de onun kendini iyi hissetmesini sağlayacaksın? erkekler en ufak şeyden umutlanabilir. bence böyle bir adamla muhattap olup da kendi değerini düşürme.

Küfür etmesi zaten başlı başına bir saygısızlık,terbiyesizlik.. O kim oluyor da sana,annene babana küfür edebiliyor?
Erkek arkadaşım bana böyle şeyler söylese,ömrüm boyunca ondan nefret ederdim sanırım. Üzülme bu kişilik için,bitmesi çok da iyi olmuş.
Evlendiğinizde kim bilir neler yapacaktı beyefendi..

tatlım ya sen ne ağlıyon duruyon. boşver o salağı. Dediğin gibi bi beladan kurtuldun. Annene bile küfür etmiş. Ondan ne adam olur ne koca. Boşver sen daha iyilerini bulursun.Hayattan kopma sakın. Kendine değer ver özgür ol. ailen hariç kimseyi umursama. Hele de o manyağı. ARarsa açma konuşma karşına çıkarsa konuşma. Boşver.. aha bende de vardı bi tane tüm özgürlüğümü kısıtladı. Annemle komşuya gittik diye de kıyameti kopardı ayrıldı sonunda. ama halen daha zırlanıyor hep kendi haklı hep kendi doğru. Ben onun özgürlüğünü kısıtlayamadım ama o benimkini kısıtladı neymiş efendim çok kıskanıyormuş falan filan... ARada bir ağlamaklık oluyorum ama artık kendimizi düşünme zamanı... Bizim özgürlüğümüze engel olan evlenince hapise tıkacaktır. Dövecektir de.

Sakın sakın sakın açma tatlım. Sende biliyosunki telefonu açtığın gibi sana bağırmaya başlıyacak kendini haklı çıkaracak sonra da ben neler yapmışım diyerek ondan özür dileyeceksin. Sakın düşme böyle bir hataya. Onunla kesinlikle iletişime geçme. O defter senin için kapandı artık.

Sana küfür ettiğini okuduktan sonra başka bir şey okumadım.
Gerçekten anlayamıyorum nesine üzülüyorsun Allah aşkına?
İşte bende bilsem .. :2:
Evet sabahtan beri 10 defa aradı gece 4te aramış
Oda derdi hep,evlenince göstercem sna diye.
Ama sevmiştim,keşke hiç başlamasaydım terbiyesiz gerizekalı o ! yıllarıma acıyorum

Bağırmıcak beyfendi merak etmiş o yüzden arıyordur,hani onun için ufak bir küslük herzamanki gibi,benim içinse ayrılık eşiği,canım yanıyor ama korkuyorum telini açmaya bile korkuyorum,beni tanımayan bir adamla konuşmak canımı acıtıcak biliyorum,sabahtan beri 10 defa aradı başka numaralardan da hala çalıyor telim , napcam bilmiyorum

hiç bir şekilde konuşmanı istemiyorum. Bu bir emindir. Hatanın neresinden dönersen kardır. Ben dönemedim şimdi uçurumun kenarından dönmek için çırpınıyorum. ama nafile... dikkat et.. akıllı ol.. benim gibi akılsız olma...

Cnm ayrılık eşiği napıcağımı bilmiyorum da ne dmek. Sen hala kararını vermedin mi. Lütfen tereddüt yaşama. Sen ondan ayrıldın bitti noktayı koydun. Bu ilişkinin geri dönüşü olamaz olmamalı

dinine yönelmek ne demek daha önce dinsizmiydin de saçma bir filme gidince dine yöneleceksin sonra kapanmanı istemesi ayrı bir öküzlük din namazla oruçla olur kafaya bez bağlamakla olmaz ama bir türlü anlatamadık tabii o yüzden ayrıl ya da ayrılma ama bu adamla ve bu zihiyetle işin zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…