Kişilik meselesi oluyor o zaman,keşke ilk 2 yıldaki gibi devam edebilseydik ..o konuda rahat olması bunları yapmasını gerektirmezdi,çünkü başka erkekler o konuda daha rahatsa artık eskisi kadar ilgili olmamakla yetiniyorlar, ama sizinkinde resmen sizi dövmüş, size sövmüş,bunun bahanesi ve sonu yok... siz de eğer ben gitmeyeceğimi belli etmeseydim iyi davranır mıydı şeklinde kendinizi kandırmayın bence, şimdi böyleyse evlenince hiç gidemez diyip ne yapacak o zaman, mantık dışı...
Yaşım 17 , evet biliyorum pişmanım kötüyüm , ama kahretsin ki özlüyorumYaşınız kaç?
Birisi kapanmanızı istiyor diye yada sevinmesi için böyle şeyler yapmayın ciddi söylüyorum çok pişman olursunuz, çevremde çok var, eşini memnun etmek için kapanan sonrası pişmanlık, içinizden geldiği zaman yapın bunu, o istiyor diye değil ne kadar yanlış yahu..
Kişilik meselesi oluyor o zaman,keşke ilk 2 yıldaki gibi devam edebilseydik ..
Yaşım 17 , evet biliyorum pişmanım kötüyüm , ama kahretsin ki özlüyorum
İnşallah zamanla olucak..Bide mesaj attı oydu demiştim ya o değilmiş gene mesaj geldi bende 4 gün ulaşamayınca merak etti sanmıştım,çok safım bi merak eder insan arar sorar ..bence geç de olsa gerçeği görebildiğiniz için şükredin... yaşınız daha çok küçük, kanmayın lütfen, en güzel yıllarınızı yanlış insanlarla heba etmeyin, aklınızı başınıza alın....
İnşallah zamanla olucak..Bide mesaj attı oydu demiştim ya o değilmiş gene mesaj geldi bende 4 gün ulaşamayınca merak etti sanmıştım,çok safım bi merak eder insan arar sorar ..ama unutucam onu !
Yok onun için demiyorum , merak eder insan sevdiğini af diler , arasa bile açma gibi bir durumum olamaz telimi hep kapalı tutuyorum 10 dk tek açık bırakıyorum gelen mesajları inceliyorum o kadar.Bu kadar değersizmişim demek daha iyi anlıyorum..bence tüm iletişiminizi koparın, numaranızı değiştirin hatta... arasa ne olacak, razı mısınız küfür ve dayak yemeye?
Yok onun için demiyorum , merak eder insan sevdiğini af diler , arasa bile açma gibi bir durumum olamaz telimi hep kapalı tutuyorum 10 dk tek açık bırakıyorum gelen mesajları inceliyorum o kadar.Bu kadar değersizmişim demek daha iyi anlıyorum..
Şu an yeni hat alamam,çünkü ailem bu çocuk yüzünden 2 yıl boyunca bana güvenlerini kaybettiler bu yıl ayrıldım diye tekrar teli verdiler , şimdi değiştirim desem ne oldu derler ..ne zamana kadar onun için telefonunuzu kapalı tutacaksınız,bence numaranızı değiştirin,belalı diyorsunuz,uzak durun...
Evet doğru söylüyorsunuz,Allah ıma sığındım ve hemen ardından bu oldu ! Vardır bir hayır ..Arkadaşım aman haaaa......... sakın dönme bu insana sakın. 3 yıl falan geç bunları. hep derler ya 3 yıl için bir ömür yakılırmı??? benimde 3 yıllık ilişkim bitti ama hiç acımadım o üç yılıma içim yandı ama çok değil. beni yaralayan beklemediğim olaylar yaşamak oldu. çok şükür kurtulmuşum diyorum. kendine azıcık zaman ver bak hepsi geçecek. bi 5 yıl sonra falan dahada erken olabilir dua edersin iyiki kurtulmuşum diye. Allahım sana bu adamın nasıl biri olduğunu gösteriyor. sen değerlisin kendini neden küçük düşürüyosun. ayrıca Allaha sığın hep. şükret bak doğruyu gösteriyo...
Önceki konularımı okuyanlar bilir belalı bir sevgilim oldugunu.
En son bugün selam filmine gittim bu teli yüzüme kapattı,eve geldim ben artık tam dinime yönelcem ne güzel dimi dedim
bana verdiği tepki hizbullah mısın lan sen?? olduhalbuki nefret ettiğimi bilir sırf dayısı eskiden öyleydi diye böyle yaptı
benide dayısına benzetti !!!küfürler etti ananı s.... gibi kötüyüm ama ben bişi yapmamştm ki sadece inancım kuvvetlendi dedim gerizekalı mal ! bana git gözüm görmesin defol istemiorm asla ulaşamıcaksn dedi ve gitti !! yardım edin moral verin nolur
İşte bende bilsem .. :2:Sana küfür ettiğini okuduktan sonra başka bir şey okumadım.
Gerçekten anlayamıyorum nesine üzülüyorsun Allah aşkına?
Evet sabahtan beri 10 defa aradı gece 4te aramışdiğer konularını çok bilmiyorum ama sadece bu konudaki ilk mesajını okumam yeterli geldi. asla cevap verme. bu adam hasta, saçma sapan konuşuyor. annene babana ne hakla küfür eder. yaptığı büyük terbiyesizlik. neden böyle bir adama cevap verip de onun kendini iyi hissetmesini sağlayacaksın? erkekler en ufak şeyden umutlanabilir. bence böyle bir adamla muhattap olup da kendi değerini düşürme.
Oda derdi hep,evlenince göstercem sna diye.Küfür etmesi zaten başlı başına bir saygısızlık,terbiyesizlik.. O kim oluyor da sana,annene babana küfür edebiliyor?
Erkek arkadaşım bana böyle şeyler söylese,ömrüm boyunca ondan nefret ederdim sanırım. Üzülme bu kişilik için,bitmesi çok da iyi olmuş.
Evlendiğinizde kim bilir neler yapacaktı beyefendi..
Ama sevmiştim,keşke hiç başlamasaydım terbiyesiz gerizekalı o ! yıllarıma acıyorumtatlım ya sen ne ağlıyon duruyon. boşver o salağı. Dediğin gibi bi beladan kurtuldun. Annene bile küfür etmiş. Ondan ne adam olur ne koca. Boşver sen daha iyilerini bulursun.Hayattan kopma sakın. Kendine değer ver özgür ol. ailen hariç kimseyi umursama. Hele de o manyağı. ARarsa açma konuşma karşına çıkarsa konuşma. Boşver.. aha bende de vardı bi tane tüm özgürlüğümü kısıtladı. Annemle komşuya gittik diye de kıyameti kopardı ayrıldı sonunda. ama halen daha zırlanıyor hep kendi haklı hep kendi doğru. Ben onun özgürlüğünü kısıtlayamadım ama o benimkini kısıtladı neymiş efendim çok kıskanıyormuş falan filan... ARada bir ağlamaklık oluyorum ama artık kendimizi düşünme zamanı... Bizim özgürlüğümüze engel olan evlenince hapise tıkacaktır. Dövecektir de.
Bağırmıcak beyfendi merak etmiş o yüzden arıyordur,hani onun için ufak bir küslük herzamanki gibi,benim içinse ayrılık eşiği,canım yanıyor ama korkuyorum telini açmaya bile korkuyorum,beni tanımayan bir adamla konuşmak canımı acıtıcak biliyorum,sabahtan beri 10 defa aradı başka numaralardan da hala çalıyor telim , napcam bilmiyorumSakın sakın sakın açma tatlım. Sende biliyosunki telefonu açtığın gibi sana bağırmaya başlıyacak kendini haklı çıkaracak sonra da ben neler yapmışım diyerek ondan özür dileyeceksin. Sakın düşme böyle bir hataya. Onunla kesinlikle iletişime geçme. O defter senin için kapandı artık.
Bağırmıcak beyfendi merak etmiş o yüzden arıyordur,hani onun için ufak bir küslük herzamanki gibi,benim içinse ayrılık eşiği,canım yanıyor ama korkuyorum telini açmaya bile korkuyorum,beni tanımayan bir adamla konuşmak canımı acıtıcak biliyorum,sabahtan beri 10 defa aradı başka numaralardan da hala çalıyor telim , napcam bilmiyorum
Bağırmıcak beyfendi merak etmiş o yüzden arıyordur,hani onun için ufak bir küslük herzamanki gibi,benim içinse ayrılık eşiği,canım yanıyor ama korkuyorum telini açmaya bile korkuyorum,beni tanımayan bir adamla konuşmak canımı acıtıcak biliyorum,sabahtan beri 10 defa aradı başka numaralardan da hala çalıyor telim , napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?