Evet bitti işte.. Bakın lütfen :(

Okurken bile sinir oldum resmen.Sana şimdiden bunları yapıyorsa ileride ne boyuta dönüşür düşünmek bile istemiyorum Çok iyi olmuş abşacım,ucuz kurtulmışsun.Hazır kendi ayrılmışken sakın barışmaya kalkışma,piskopata benziyor sen ayrılmak istesen ne yapar Allah bilir.

sil gözyaslarini öyle bir adamdam kurtuldun icin dua et

sakin arkanada bakma kac git o terbiyesiz aciz adamdan
Ben bakmıyorum ama facesinde hala adım var ve ilişki durumuda halen nişanlı yazıyor,arıcam zannediyor ama aramadım hiç ..
Yok öyle biri değil yani ben ayrılmak istersem hiç bişi demez tamam der ama kızlarla gözümün önünde fink atar,gururludur paşamız.Evet ben bile düşünüyorum bazen,evlenirsek allah bbilir ne yapar..

Bak herkes yazmış sevindiğine kurtul diye. Büyüme çağında alınan yaralar kolay kapanmaz cnm benim. Bu çocuk seni dövmüş, aşağılamış, sindirmeye çalışmış. Eminim kendine güvenin azalmıştır. Kendini seviyosan bu çocuktan uzak dur. Ondan ne köy olur ne kasaba. Hayatın koca bi keşkeyle geçmesin. Kendine biraz değer ver, hiç değilse seni gözünden sakınan annenin babanın hatırına.

Evet öyle sevgi aşk ile herşey olmuyor bunu anlamadı o ..
Dünde mesaj attı bde başka numaradan slm ? diye cevap vermedim sonra ozumse kardeşm bşi sorcam ordaysan ddi gene cvp vermedim,3 gündür ne arıyorum ne face giriyorum merak etmiş heralde beyefendi,normalde nolur yapmaa özür dilerim tamam haklısın dememe alışmış ..

İnan doğru yoldasın güzelim. Güçlü olmak zorundasın hayatını kurtarmak zorundasın.

İnşallah başarabilirim,inşallah bana dolu dolu bakan gözlerinden arındırabilirim kendimi

Seni döverken nefretle bakarken ki gözlerini düşün. Bütün bi hayat o gözlere o nefrete tahammül edebilir misin. Bunu yapma kendine

Seni döverken nefretle bakarken ki gözlerini düşün. Bütün bi hayat o gözlere o nefrete tahammül edebilir misin. Bunu yapma kendine
İşte biz kızlar ayrılınca kötü şeyleri değil de hep iyi şeyleri anımsıyoruz,geçecek inşallah inanıyorum , mutlu olucam artık

biraz ağır bi eleştiri olacak ama sen onu adam yerine koyup annene babana küfür etmesine rağmen halen sevgili diye geziyorsan sende gurursuzsun seni doğuran büyüten insanlara bilmem ne yapayım diyecek sıkar adamı biraz

İşte biz kızlar ayrılınca kötü şeyleri değil de hep iyi şeyleri anımsıyoruz,geçecek inşallah inanıyorum , mutlu olucam artık

Sen bi yola girdin inan bu yolun sonu aydınlık. Hep dua et Allah'tan sabır dile. Onu aramak istediğinde buraya yaz, içini dök sana destek olalım cnm.

Fazla ağır oldu sanırım..

Sen bi yola girdin inan bu yolun sonu aydınlık. Hep dua et Allah'tan sabır dile. Onu aramak istediğinde buraya yaz, içini dök sana destek olalım cnm.
Çok teşekkür ederim gerçekten çok sağolun,sizlerden olmasa yine barışırdım ve yine katlanmak zorunda kalırdım gerçekten çok teşekkür ederim çok ..

Size ve ailenize küfreden, belalı oldugunu söylediğiniz biriyle nasıl 3 yıl kalabildiniz... Kurtulmuşsunuz, şükredin bence bol bol...
Aslında ilk 2 yıl rüya gibiydik,herkes imrenerek bakardı,bu çocuk onu asla terketmeyeceğimi anladı başladı eziyete babama laf etmeler etme dedim nolucak nolucak dedi bende etme diyordum terkedemeyeceğimi biliyor ya terk mi etcen falan diyodu,sonra bi ara sırf kardeşi önümden geçti güldüm diye koridorun ortasında başımı eğdi saçını çekti ve kafama vurdu,bi ara caddede tokat atmıştı niye erkekle konuşuyorsun diye,bide en çok kullandığı laflar " ş....z s...r git gözüm görmesin yaylan defol" ..

Son düzenleme:
alenen yazmasaydınız küfürleri...
bu şekilde dayak, küfür varsa zaten aşk, sevgi hikaye, zira saygı yok, aklınızı başınıza alın, dua edin ki bir daha da geri dönmesin....

alenen yazmasaydınız küfürleri...
bu şekilde dayak, küfür varsa zaten aşk, sevgi hikaye, zira saygı yok, aklınızı başınıza alın, dua edin ki bir daha da geri dönmesin....
Tmm değiştiriyorum iletiyi,evet arkadaşlarımda saygıyı tekrar döndüremezsin şimdi döndürsen evlenince yine aynı olur diyorlar..

Tmm değiştiriyorum iletiyi,evet arkadaşlarımda saygıyı tekrar döndüremezsin şimdi döndürsen evlenince yine aynı olur diyorlar..

bunlar ağızdan kaçan sözler ya da yanlışlıkla yapılan hareketler değil ki sonucta... size ailenize kasten küfretmiş, size kasten dayak atmış...suç işlemiş hatta. bunlar yapısında var bence, bir insan bu kadar değişemez,en fazla gizlemiştir bu yönlerini sizden...

Yada gitmeyeceğimi bildiği için rahat davranmıştır..

Çünkü o benim kapanmamı istemişti,bende sevinsin diye dedim..

Yaşınız kaç?
Birisi kapanmanızı istiyor diye yada sevinmesi için böyle şeyler yapmayın ciddi söylüyorum çok pişman olursunuz, çevremde çok var, eşini memnun etmek için kapanan sonrası pişmanlık, içinizden geldiği zaman yapın bunu, o istiyor diye değil ne kadar yanlış yahu..

Yada gitmeyeceğimi bildiği için rahat davranmıştır..

o konuda rahat olması bunları yapmasını gerektirmezdi,çünkü başka erkekler o konuda daha rahatsa artık eskisi kadar ilgili olmamakla yetiniyorlar, ama sizinkinde resmen sizi dövmüş, size sövmüş,bunun bahanesi ve sonu yok... siz de eğer ben gitmeyeceğimi belli etmeseydim iyi davranır mıydı şeklinde kendinizi kandırmayın bence, şimdi böyleyse evlenince hiç gidemez diyip ne yapacak o zaman, mantık dışı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…