evet evliliğim bitiyor eşim ana kuzusu olduğunu itiraf etti

merhaba aynen öyle...bitecekse de devam edecekse de benim için hangisi hayırlısı ise o olsun diyorum ben artık. işte iki seçenek var; kimisi sizin gibi düşünüyor şu an sinirli (işte de problemleri var) bekle biraz seni sınıyor, sinirliyken ne dediğimi bilmiyorum demiş anneme sesi titriyormuş bekle diyorlar.

kimisi de bitirmiş kafasında bundan adam olmaz. ki burdaki çoğu yorumlar bu yönde. ben çok yoruldum, üzülmek istemiyorum artık dedim ona sadece kararı kendi versin...

Hah aynennn kız benimki de böyleydi valla.
Çok zor günler yaşadım ve hafizamdan sildim şükür o günleri o yüzden şu an yazarken zorlanıyorum.
Belki de zaman unutturdu şifa oldu ..
Ben sana tüm ayrıntıyı anlatsam şok olursun.
Sonuç : terk edildim o boşanmak istedi.
Askere gitti evliyken.
Askerde bile aileyle konusmuyordu güya bana yaptıklarından.
8 ay yolunu bekledim yemedim uyumadim o şerefsiz ise ailesine uydu artık naptilar bilmiyorum. ... belki de büyü yaptılar .
Bi değişti sorma.
Hep tartisiyo durduk yere kavga ediyo.
Senin gibi kadın istemiyorum ben demeler. ......
Dünya alem bu adam sana nasıl aşık derdi düşünsene.
Benden sogutmuslar bildiğin.
Msj attı artık hep kavga ediyorduk boşanmak istiyorum diye.
Askerden gelene kadar aramadi sormadı..
Ne oyunlar oynadı bana bilsen ağzın açık kalır.
Tüm suçum onu sevip evlenmekti oysa.
360 derece döndü.
İlk davayı ben açtım diye gurur yaptı pislik .
Neyse işte bitti gitti şükür kuzum.
Ama sana diyecegim şu .
Ezdirme kendini.
Sana vermediği değeri anasınà veriyorsa boşan gitsin

kızlar bir de sürekli düşünüyorum da eşimin acayip bir "yönetme" isteği var. işyerinde yönetici, evde de istiyor ki herkesi ben yöneteyim benim dediğim yapılsın böylece sorun çıkmaz. tabi bir ev nasıl yönetilir hiç bir fikri olmadığından soluğu anasının aklında alıyor ve ben de bunu anlayınca çıldırıyor inada biniyorum.kafasında kendine göre plan yapmış onlar olmayınca ya da ben onun istediği gibi davranmayınca hemen sinirleniyor 5 yıl önceki olaylara kadar iniyor sende zaten böylesin diyip beni suçluyor.

nereye varacağız hiç bilmiyorum....

eşinizin ailesinin sizin tarafınızdan saygı görmesini istemesi ana kuzusu olarak tabir edilecek bir durum değil bence, sonuçta onlar da onun ailesi , eşiniz sizin ailenizle 1 sene görüşmese hoşunuza gider miydi, biraz daha yapıcı olabilirsiniz, eşiniz blöf yapmış bence

sen onun işçisi değil eşisin.
eşi olman kölesi olduğun anlamına gelmiyor.
haliyle seni bir şeylere zorlayamaz.
erkekler normalde kadınlar gibi geçmişe takık olmaz.
her insan annesini sever, hatta evliliğin ilk aylarında annesinden akıl da alabilir evliliği için.
ancak 5 yılda koca ile evlat olmak arasındaki ayrımı yapamayan insan evlilikte başarısızdır gördüğün gibi.
evet, eş hatırı için eşinle beraber istersen tüm sülalesiyle görüş.
ama seni yalnız gitmeye, görüşmeye zorlayamaz. çünkü onlar eşinin 40 yıllık geçmişi, senin ise 5-6 yıldır tanıdığın insanlar. senin onlarla can ciğer olmanı beklemesi saçma.

dediğim gibi asıl hakaret; ona yapışmaman için, annesini mutlu etmediğin için seni çocuksuz bırakarak cezalandırması.

keşke duygusal düşünmek yerine biraz daha mantıklı baksan olaylara.

bak Elbebekgulbebek63 o evde yaşadığı duygusal hapishaneden çıkıp ailesine gidince aslında kullanıldığını, sevilmediğini farketti. o zaman eşinin şerefsiz, alçak bir insan olduğunu anladı.
kolay mı, çok zor.
insan sigarayı bırakırken nasıl zorlanırsa bu da öyle bir şey olmalı.

eşin de artık sigara gibi senin için. zararı çok, faydası yok.

tabiki saygı beklemek hakkı ama benimde onun ailesinden saygı görmek hakkım değil mi. kv kafasına göre benle küssün, konuşmasın, telefonlarımı açmasın, açınca da her türlü şeyi söylesin ben de yutayım tamam annecim deyip yanına gidip gönlünü alayım eşim için katlanayım alttan alayım bunu istiyorlar. bu saygı mı?

zaten bu olaylardan sonra eşim de benim aileme gitmez gelmez oldu. kardeşim yılda bir kere gelir kapı önüne kadar geldi onun da yüzüne bile bakmadı.

evet çok haklısınız benim eşim olgunlaşmamış koca bir çocuk ana kuzusu kendi düşüncesi bile olmayan hayatı boyunca anasından ayrılmamış biri. ama maalesef bu adamla evlendim ve şu an benim için en iyisi neyse onu yapmaya çalışıyorum.

hakkımda hayırlısı olsun demekten başka söz bulamıyorum inanın kime neye hak vereceğimi şaşırdım çünkü herkes işin içine girdi her kafadan ayrı ses çıkıo

Yaslarinizi merak ettim ben.

Esinle en son konusmanin ardindan tekrar konustunuz mu? Neye niye güvenmiyormus anlatti mi size?

evliliğin ve eşinle ilgili bir liste yap.
tüm artıları eksileri yaz.
duygusal değil mantıklı düşünmeye çalış.

senin evliliğinle ilgili kararları normalde eşin ve sen almalısın ama herkes karışıyorsa o evlilik değil evcilik oluyor.

elalemin ağzında ne sakızlar dönüyordur bir bilsen. hani el için devam ediyorsan etme. zaten her şey konuşuluyordur hakkınızda doğru veya yanlış.

kaderini neden başka ellere bırakıyorsun? kendi yolunu kendin çiz.

ayrılma kararını sen ver.

ayrılmak istemiyorsan, eşine çocuk olmadan da garantiymiş gibi davranabileceğini göster ve boşamıyorum ulan seni de. ve küserek değil de evli çiftler gibi davranmaya devam et. çocuk istiyorsan eşini yatağa at ve korunma.

yani demek istediğim; hayatınla ilgili kararları sen ver. yanlış veya doğru olsa da umursama. belki pişman olacaksın ama olsun, hatasız insan var mı? yok.

o halde bildiğin gibi yaşa, başkalarına mecbur ya da mahkum değilsin.

Yaslarinizi merak ettim ben.

Esinle en son konusmanin ardindan tekrar konustunuz mu? Neye niye güvenmiyormus anlatti mi size?
yaşlar 29-42. en son benle de annemle de konuştu. çok ayrıntılı yazmıcam ama bir yere gitmediğim halde gittim dedim sonradan çok soru sormasın diye. (hastane tarzı bir yer düşünün sağlıkla alakalı) bunu tüm sülaleme kv de dahil sorarak gitti mi gitmedi mi diye teyit etmeye çalışmışlar tabi ben şok geçirdim bu kadar basit bişi çünkü o an açıklama yapmak istemediğimden söylemiştim.

anneme güvenini yitirdiğini söylemiş. kv ile barışmak için adım atmadığımı söylemiş, çok fazla şey konuşulmuş ama onun kafasındaki şeylere ne cevap versen de o ikna olmazsa olmaz onun kendi doğruları vardır.

en son eşim bunu yapmaya karar verdi zaten, artıları eksileri yazacakmış bir kenara.

aynen çok fazla insan müdahil oldu, özellikle kv herkesi müdahil etti ama hepsi benim akrabalarım kendi akrabaları bilmiyor bile. neden acaba??? onu suçlayacakları için olabilir mi??

bahanesi de beni kazanmakmış hani bana anlatıo anlamıyorum mankafayım afedersiniz aile büyüklerine diyecek bakın kızınıza akıl verin.

sen de yap o listeyi.
eşine ver.

kv ye ve eşine de boşamıyorum. buyur elinden geleni yap de.
bakalım asıl o zaman ne yapacaklar?

sen de yap o listeyi.
eşine ver.

kv ye ve eşine de boşamıyorum. buyur elinden geleni yap de.
bakalım asıl o zaman ne yapacaklar?

vallahi beni güldürdünz aklımdan tam da bunlar geçiyordu kısasa kısas.

eşim benle çok kolay evlendi hiç bir zorluk çıkarmadık ne ben ne ailem. ama boşanırken kolay boşanamayacak :)

Cok iyi anliyorum seni canim. Eger senin kv benimkinin yarisi kadar cadiysa zaten insana yeter. Dedigim gibi benim kocam bide ordan oraya laf tasirdi, güya birbirimizi anlayalim anlayisli olalim diye ama iki tarafa da bu ters tepki yapti. Mesela bir ara görümcem ( o ara kocasini aldatiyordu) her hafta sonu ama gercekden istinasiz her hafta sonu kizini yatili bize yollardi. Benim hayir diyecegimi bildigi icinde esimi aralardi. Ben bir kac kere aslinda müsait degiliz dediysemde, amaaa aaaa olmaz, simdi benim cocugumun hayali yikilacak, sizin sucunuzu benim cocugum cekecek, evet diyip sözden dönüyorsunuz cocugumun piskolojisi güveni sarsiliyor diye siralardi. Esimde cocuk iste ne var sana zarari yok, bizim kizla ilgileniyo sende islerine bakarsin derdi. Ama o bizde diye, ben gercekden rahat edemezdim. Sonra sen tut benim koca olacak adam, git de ki yengen seni her hafta istemiyor artik gelme. Lafa bak! Cocuga öyle diyecegine desene dayicim bu hafta müsait degiliz ama ben yengenle konusur seni müsait oldugumuz hafta gelir alirim diye. Noldu ailece bana düsman kesildiler. Bende onlara. Bu böyle sürerrr gider.

Is erkede bitiyor, anasiyla karisini ayri ayri tutmayi bilecek! Sart!

vallahi beni güldürdünz aklımdan tam da bunlar geçiyordu kısasa kısas.

eşim benle çok kolay evlendi hiç bir zorluk çıkarmadık ne ben ne ailem. ama boşanırken kolay boşanamayacak :)
aynen öyle yap.
evlenirken saflık yaptın. ayrılırken iflahını kes. kolay lokma olma. :)

+1000.

eşlerde hata artık hangi saflıkla yapıyorlarsa anlamıyorum.

burda işte devam edilecekse kadınlara çok iş düşüyor bu sefer de biz yıpranıyoruz.

aynen öyle yap.
evlenirken saflık yaptın. ayrılırken iflahını kes. kolay lokma olma. :)

aynen. valla o kadar diş biledim ki ayrılalım derse ne var ne yok isticem üstelik de çekişmeli dava açıcam.sürünsün.

ha yola gelir kendi bilir, orta yolu bulmaya çalışırım.

aynen. valla o kadar diş biledim ki ayrılalım derse ne var ne yok isticem üstelik de çekişmeli dava açıcam.sürünsün.

ha yola gelir kendi bilir, orta yolu bulmaya çalışırım.
aynen böyle yap.
hakettiler.
bu akşam konuş.
beyefendi senin burnunu sürtene kadar, ona kolay lokma olmadığını göster.

+1000.

eşlerde hata artık hangi saflıkla yapıyorlarsa anlamıyorum.

burda işte devam edilecekse kadınlara çok iş düşüyor bu sefer de biz yıpranıyoruz.

Valla ben öyle bi durumdayim ki kv simdi az öte git dese dünyayi hem onun hemde oglunun basini yikarim herhalde. Hele bazen aklima geliyor yapilanlar öyle bir doluyorum ki o an yanimda olsa ikisinden birisi parcalarim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…