- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
sakin alttan alma.biterse de bitsin ya nedir bu insana yapismaya çalışıyorlar resmen. cok hakli gordum seni.lutfen kararinin arkasında dur birak o kocan olacak adam uzulsun sen degil.annesi tursunu kursun bu kafayla daha çok nisan atip bosanir o.bi tane de biz de var boyle saygısız kadin.ben de gorusmuyorum umrumda da degil.
ne kadar şanslısınız, yada akıllısınız diyelim ben bile bile evlendim çünküBenim de öyle :)))
Benimde benimde :)Benim de öyle :)))
sakin alttan alma.biterse de bitsin ya nedir bu insana yapismaya çalışıyorlar resmen. cok hakli gordum seni.lutfen kararinin arkasında dur birak o kocan olacak adam uzulsun sen degil.annesi tursunu kursun bu kafayla daha çok nisan atip bosanir o.bi tane de biz de var boyle saygısız kadin.ben de gorusmuyorum umrumda da degil.
İyi bir işim var, kendi paramı kazanabiliyorum, eşime yüklüğüm yok,sağlığım yerinde, namusuma, evime, eşime sahip çıkıyorum ee daha ne olsun. Onların sevgisine de çok şükür ihtiyacım yok. Bir kadın bunları yapıyorsa, terkeden düşünsün Allah katında. İçiniz rahat olsun.Evet benim eşim en azından annesinin fikirlerinden etkilense, dolduruşa gelse de bana zorla bişey yaptırmaya çalışmıyor çünkü ne ben ne de o zorla bişey yapabilecek insanlar değiliz. Bunu iyi bilir. Sana tavsiyem aranızdaki saygıyı kaybetmemeye çalış. Ben 2 sefer annemin evine gittim. 1.de ona bu olaylardan ötürü annesi yüzünden hırçın davranmıştım. Eşim beni almaya gelmedi, tıpış tıpış geldim. Evet yüzsüzlük yaptım evliliğim için. Ama 2 sefer eve geldiğimde vicdanen kendimi rahatlatacak herşeyi yaptım, çok zordu ama sabrettim beni evden göndermek için sabrımı taşıracak şeyler de yaptı. Çünkü üstten sürekli ültümatomlar geliyordu. Bugün yine yanımıza çıkmadı, beni saymıyor yok bilmem ne saçma sapan birsürü şey. Sanki zorundayım ! Yine de sustum, eşimin bir ev hanımı olarak ne kahvaltısını ne ütüsünü, hiçbişeyinizi eksik etmedim(ki bunlar da görevimiz değil) Sonra birgün sabrım taştı, yine terkettim ! Ama bu kez aşırı haklıydım(diğer seferde de) Hemde bunu gözünün içine baka baka, seve seve yaptım. Hasretime dayanamadı, bütün arkadaşları da onun gibi bi kızı bir daha nerden bulucaksın, dört dörtlük bir insan gibi konuşmalar da geçince. Sabırla bekledim, Aradan 2 aya yakın bir zaman sonra it gibi pişman olmuş bir şekilde geldi. Çünkü bensiz mutlu olamamış. Ama bu gören kv oğlu için bile beni aramadı. Kızım naptın, ne oldu da gittin vs . İşte benim için orda bittiler. Ailesi aile değil. Çok şükür şimdi bir sorun yok, kv karşı olan soğukluğum ve nefretim malesef ki kronik ama artık onları takmadan yaşayabiliyorum.
1000 kere beğenmek istiyorum çünkü aynen böyle. hatta bize gittiğimiz evlilik danışmanı da aynısını söyledi. ya boşanacaksınız ya taşınıp gideceksiniz burdan. eşim gideceğiz falan diyordu şimdi de boşanma taraftarı. nasıl annesi etkiliyor görün işte. adamın kendi düşüncesi bile yok.Tam düzelir rayına oturur diyecektimki... 5 yıl uzun bir süre. Şimdiye kadar bir denge kurulamadaysa bu daha çok kayın validenden kaynaklı bence. Çünkü insanın yumuşak karnı annesidir. Eh kayın validende duygu sömürüsü ve dolduruşla eşini kullanıp olayları hep kendine yontan işi olmayan her şeye karışan müdehaleci bir tipse parmağında oynatıyordur. Eşinden genel olarak memnunsan tek sorun buysa her şeyden vazgeçip şehir dışına veya yurt dışına taşınmayi bir düşünün. Yani çok uçuk bir fikir ama kaçıp kurtulup evliliğinde mutlu olacaksan...
İyi bir işim var, kendi paramı kazanabiliyorum, eşime yüklüğüm yok,sağlığım yerinde, namusuma, evime, eşime sahip çıkıyorum ee daha ne olsun. Onların sevgisine de çok şükür ihtiyacım yok. Bir kadın bunları yapıyorsa, terkeden düşünsün Allah katında. İçiniz rahat olsun.
Evet benim eşim en azından annesinin fikirlerinden etkilense, dolduruşa gelse de bana zorla bişey yaptırmaya çalışmıyor çünkü ne ben ne de o zorla bişey yapabilecek insanlar değiliz. Bunu iyi bilir. Sana tavsiyem aranızdaki saygıyı kaybetmemeye çalış. Ben 2 sefer annemin evine gittim. 1.de ona bu olaylardan ötürü annesi yüzünden hırçın davranmıştım. Eşim beni almaya gelmedi, tıpış tıpış geldim. Evet yüzsüzlük yaptım evliliğim için. Ama 2 sefer eve geldiğimde vicdanen kendimi rahatlatacak herşeyi yaptım, çok zordu ama sabrettim beni evden göndermek için sabrımı taşıracak şeyler de yaptı. Çünkü üstten sürekli ültümatomlar geliyordu. Bugün yine yanımıza çıkmadı, beni saymıyor yok bilmem ne saçma sapan birsürü şey. Sanki zorundayım ! Yine de sustum, eşimin bir ev hanımı olarak ne kahvaltısını ne ütüsünü, hiçbişeyinizi eksik etmedim(ki bunlar da görevimiz değil) Sonra birgün sabrım taştı, yine terkettim ! Ama bu kez aşırı haklıydım(diğer seferde de) Hemde bunu gözünün içine baka baka, seve seve yaptım. Hasretime dayanamadı, bütün arkadaşları da onun gibi bi kızı bir daha nerden bulucaksın, dört dörtlük bir insan gibi konuşmalar da geçince. Sabırla bekledim, Aradan 2 aya yakın bir zaman sonra it gibi pişman olmuş bir şekilde geldi. Çünkü bensiz mutlu olamamış. Ama bu gören kv oğlu için bile beni aramadı. Kızım naptın, ne oldu da gittin vs . İşte benim için orda bittiler. Ailesi aile değil. Çok şükür şimdi bir sorun yok, kv karşı olan soğukluğum ve nefretim malesef ki kronik ama artık onları takmadan yaşayabiliyorum.
ailemde tam olarak bunları söyledi. namusuna laf mı getirdi? sana saygısı hürmeti yok mu? paramı zaten kazanıyorum tek kuruşuna ihtiyacım yok evimi çekip çeviririm. benim içim çok rahat sadece sonradan bunu da yapsa mıydım dememek için elimden geleni yaparım gerisini onlar düşünsün.
İyi hoş söylüyorsunuz da mesela benim ailem boşanmamı hoş karşılamıyor, babam ne olursa olsun bu evlilik devam etmeli çünkü 1 kere yapılır kafasında. Böyle bir ailesi olanlar ne yapsınlar ? Toplumu geçiyorum onlar zerre umrumuzda olmuyorlar ama
ailemde tam olarak bunları söyledi. namusuna laf mı getirdi? sana saygısı hürmeti yok mu? paramı zaten kazanıyorum tek kuruşuna ihtiyacım yok evimi çekip çeviririm. benim içim çok rahat sadece sonradan bunu da yapsa mıydım dememek için elimden geleni yaparım gerisini onlar düşünsün.
Sizin evliliğinizin ya da yaşamınızın ayrıntılarını bilmiyorum. Ama gerçekten mutsuz hissediyorsanız boşanmak için tek engeliniz ailenizse oturun babanızla başbaşa konuşun, ne kadar mutsuz olduğunuzu, uğradığınız haksızlıkları anlatın. Sizi yalnız bırakmamasını arkanızda destek olmasını çünkü ona ihtiyacınız olduğunu anlatın. Gerçekten kızını seviyorsa en koyu katolik baba bile dayanamaz bence sırf boşanmasın diye çocuğunu mutsuz görmeye, kaldı ki boşanma bizde haktır.
ne kadar şanslısınız, yada akıllısınız diyelim ben bile bile evlendim çünkü
Görüşmüyoruz ama ne de olsa annesi. Arada eşimi yalnız göndermesem mi diyorum dış güçlere karşı yuvamızı korumalıyız kızlar. Geçen sefer gittim, öpmek için yeltendim herkesin içinde bişey yapamadı uzandı. :) Fakat yüzüme bakmadı :) hoşgeldin güle güle tek kelime etmedi :) Eşim bu tavrını gördü annesine kızdı içten içe. Neden böyle yapıyor ki dedi biz ayağına kadar gitmişiz ? Sonra ben iyi o kötü oldu. Ama 3 gün sonra annesi yine iyi oldu :)) Beni sevmediğini bilsem ve bundan emin olsam 1 sn beklemem ama sevgimiz bizi birarada tutan. Eşim ailesine kafa tutarak aile binasından benim için kiraya çıktıysa, bende ona göre dengelemeye çalışıyorum. Çünkü artık onun ailesi benim,erkekler için de arada kalmalar zor durumlar kızlar. Biraz da sabırlı olalım, hemen açılmasın o boşanma konuları. Bakalım hepimiz için hayırlısı.
Sen annesini kötülüyor musun kavga sırasında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?