- Konu Sahibi Leonmathilda
-
Bide bugün konuştuk kve hiç birşey demedi bana gayet iyi konuştu kapattı..
Bi sakin ol..Sormadin mi boyle boyle demissin diye neden tepkisiz kaliyorsun? Yiksana ortaligi
Bi sakin ol..
Ben konuştuğumda bana birşey demedi ana ama akşam esimden öğrendim dedim olmam hiç birşey haberim yoktu.anlayıp dinlemeden hemen yargılama.. Allahım ya
Bi sakin ol..
Ben konuştuğumda bana birşey demedi ana ama akşam esimden öğrendim dedim ozaman hiç birşey haberim yoktu.anlayıp dinlemeden hemen yargılama.. Allahım ya
Koydum.. herkesle konuştum bir art niyet olmadığını. Çocuğun yanlış gördüğünü soylediler.Tepkinizi koyun ilk firsatta o zaman. Boyke bir seyi insan iyi niyetle soylemez
Sonuçta kaynananizi gorumcenizi ve onun oğlunu tanıyan sizsiniz. Iftira atacak aranızı bozmaya çalışacak insanlar mi yoksa evdeki misafir kim diye öylesine meraktan soran insanlar mi bunun ayrımını siz yapmalısınız burda tanımadan etmeden yapılan yorumlar yanlış anlaşılabiliyor anlatış seklinize bakınca ben size iftira attıklarını düşünmüştüm ama siz art niyet yok diyorsunuz. Olayı yaşayan olarak yok diyorsanız yoktur sanırım sinirle olayı abartarak anlattiniz biraz ondan bu sekilde ortalık karıştı verilen aşırı tepkiler sizin anlatma seklinizle alakaliKoydum.. herkesle konuştum bir art niyet olmadığını. Çocuğun yanlış gördüğünü soylediler.
Ah ah valla burdada sarpa sardı herşey 6 yaşında değil çocukhem iftira hem terbiyesizlik
6 yaşındaki çocogun lafına mı uyuyorlamış
herkes kendi namusuna baksın de
Valla ne düşüncegimi şaşırdım.Sonuçta kaynananizi gorumcenizi ve onun oğlunu tanıyan sizsiniz. Iftira atacak aranızı bozmaya çalışacak insanlar mi yoksa evdeki misafir kim diye öylesine meraktan soran insanlar mi bunun ayrımını siz yapmalısınız burda tanımadan etmeden yapılan yorumlar yanlış anlaşılabiliyor anlatış seklinize bakınca ben size iftira attıklarını düşünmüştüm ama siz art niyet yok diyorsunuz. Olayı yaşayan olarak yok diyorsanız yoktur sanırım sinirle olayı abartarak anlattiniz biraz ondan bu sekilde ortalık karıştı verilen aşırı tepkiler sizin anlatma seklinizle alakali
Çok da sıkma canını ...senin rahatsız olduğunu anlamışlardır.Benzerini eşimin arkadaşı yaptı.Ben tanımıyordum o zaman adami bile... eşime "hayırlı olsun arabayı mi değiştirdin?" diyor.Esim yok nereden çıkardın diyince de "bu gün hanımını su renk bir araçtan inerken gördüm,şoföru sen sandim" diyor...eşim akşam eve gelince "canım bu gün işten arkadasinin arabasıyla mi döndünüz ?"diye sordu bana.Minubusle gidip geliyordum ama saati belli olan bir güzergah,çalışan minibüs sayısı belli....açtım ağzımı yumdum gözümü...insanların canı sıkılıyor muhabbet olsun diye totolarindan konu yaratiyorlarKoydum.. herkesle konuştum bir art niyet olmadığını. Çocuğun yanlış gördüğünü soylediler.
Aynen öyle inan çok öfkeliyim ya eşlerimiz mantıksız bir insan olsaydı..Çok da sıkma canını ...senin rahatsız olduğunu anlamışlardır.Benzerini eşimin arkadaşı yaptı.Ben tanımıyordum o zaman adami bile... eşime "hayırlı olsun arabayı mi değiştirdin?" diyor.Esim yok nereden çıkardın diyince de "bu gün hanımını su renk bir araçtan inerken gördüm,şoföru sen sandim" diyor...eşim akşam eve gelince "canım bu gün işten arkadasinin arabasıyla mi döndünüz ?"diye sordu bana.Minubusle gidip geliyordum ama saati belli olan bir güzergah,çalışan minibüs sayısı belli....açtım ağzımı yumdum gözümü...insanların canı sıkılıyor muhabbet olsun diye totolarindan konu yaratiyorlar
E yuh yani lafa bakEvet arkadaşlar şuan canım sıkkın sizce napmalıyım???
Görumcemin oğlu 6 ya gidiyor okulu karşımızda..
Kaynanam eşime demişki. Bizim oğlan 2 gün önce senin balkonda sigara içen bir adam görmüş.
Eşim.bana dedi moralim sıfır çünkü ben balkona çıkmam bide kiş geldi. Bebekten fırsat yok..
Eşim sigara içmiyor gündüz evde yok zaten..
Gerizakali çocuk yanlış görmüş ama çok sinir oldum.arayıp çocuğa ve annesine sorsam mi eşim.üstünde durmadı ama
Bilmiyorum ciddi bir durum Allah korusun yanlış görmüştür dedi bende bu ne kadar saçma birşey dedim cahil.çocuk dedi.. Ama sinirliyim acayip evde bir sessizlik hakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?