Evett bu seferki derttir gorumcemin oğlu..

Olayda mantık hatası var. Birini evinize alacak olsanız balkona çıkartmazsınız herkesin göreceğini göze alıp. Eşiniz Allah'tan mantıklı adammış....

Bi kere çok saçma çocuk durup sizin balkonu mu gözetliyormuş yengem çıktı mı çıkacak mı balkona veya bi adam olabilir mi diye? yani annemlerin evinin önünden geçerken bile balkonda annemi ablamı görürmüyüm deyip bakmıyorum
kv ye anne sorunu pek anlamadım kocama söylemende ki amaç neydi diyebilirsin. eşiniz istediği kadar güvensin size ama bu tür şeyler mide bulandırır

Kaynananız çok fena amacı ne eşinize söylemenin demek ki güvenmiyor size resmen iftira kocanız inansaydı durumu düşünsenize zırtapoz bi veletin dediğini oğluna yetiştirmek Allahtan eşiniz aklı başında ben olsam ilk fırsatta derdim amacınız aramızı mı açmak diye büyük bi itham var ortada

eve birini aldığınız mı ima ediliyor
Kocanızın sessizliği bundansa şayet yıkarım ortalığı .önce kocamdan başlarım.
Bacak kadar çocuğa inanıp aklına neler getiriyor.

Sormadin mi boyle boyle demissin diye neden tepkisiz kaliyorsun? Yiksana ortaligi
Bi sakin ol..
Ben konuştuğumda bana birşey demedi ana ama akşam esimden öğrendim dedim olmam hiç birşey haberim yoktu.anlayıp dinlemeden hemen yargılama.. Allahım ya

hem iftira hem terbiyesizlik
6 yaşındaki çocogun lafına mı uyuyorlamış

herkes kendi namusuna baksın de

Koydum.. herkesle konuştum bir art niyet olmadığını. Çocuğun yanlış gördüğünü soylediler.
Sonuçta kaynananizi gorumcenizi ve onun oğlunu tanıyan sizsiniz. Iftira atacak aranızı bozmaya çalışacak insanlar mi yoksa evdeki misafir kim diye öylesine meraktan soran insanlar mi bunun ayrımını siz yapmalısınız burda tanımadan etmeden yapılan yorumlar yanlış anlaşılabiliyor anlatış seklinize bakınca ben size iftira attıklarını düşünmüştüm ama siz art niyet yok diyorsunuz. Olayı yaşayan olarak yok diyorsanız yoktur sanırım sinirle olayı abartarak anlattiniz biraz ondan bu sekilde ortalık karıştı verilen aşırı tepkiler sizin anlatma seklinizle alakali

Bence çocuğa yüklenmeyin. Ya yanlış gördü kötü niyetsiz söyledi yada evde öyle şeyler konuşuluyor. O yaştaki çocuk niye yengesiyle uğraşsın ki dengi misiniz. Asıl bunu ciddiye alıp ya da fırsat bilip gelip oğluna yetiştiren kv kızın.

Valla ne düşüncegimi şaşırdım.
Zaten eve misafir gelse gelmeden kv haber olur haber ederim.
Bilmiyorum ya. Şimdilik tepkimi koydum beklemedeyim.

Koydum.. herkesle konuştum bir art niyet olmadığını. Çocuğun yanlış gördüğünü soylediler.
Çok da sıkma canını ...senin rahatsız olduğunu anlamışlardır.Benzerini eşimin arkadaşı yaptı.Ben tanımıyordum o zaman adami bile... eşime "hayırlı olsun arabayı mi değiştirdin?" diyor.Esim yok nereden çıkardın diyince de "bu gün hanımını su renk bir araçtan inerken gördüm,şoföru sen sandim" diyor...eşim akşam eve gelince "canım bu gün işten arkadasinin arabasıyla mi döndünüz ?"diye sordu bana.Minubusle gidip geliyordum ama saati belli olan bir güzergah,çalışan minibüs sayısı belli....açtım ağzımı yumdum gözümü...insanların canı sıkılıyor muhabbet olsun diye totolarindan konu yaratiyorlar

Aynen öyle inan çok öfkeliyim ya eşlerimiz mantıksız bir insan olsaydı..
Adam da ki artık niyete bak sana e be gerizakali resmen yuva yıkıcilar bunlar.

E yuh yani lafa bak
Gaz vermek gibi olmasın ama gerizekalı falan değilse yırtarım o çocuğun ağzını
Eşimin babaannesi bende kaldı bir süre . Kadın alzheimer hastası . Oğlum sen yokken evde çıplak adamlar geziyor demişti :) Buna takılmamıştım mesela . Kadın ağır hasta çünkü . Ama sizin ki fena...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…