- Konu Sahibi Leonmathilda
-
Okadar haklısın kii.. küçük sinek mide bulandırır.Ya durdukça sinirleniyorum konu sahibi. Bu çok iğrenç bir iftiradır. Hemde sonucu cinayet bile olabilirdi Allah korusun. Lütfen kv yi, görümceni ve çocuğu çok sert uyar! Nereye baktığını bilmiyo ama emin olmadığı birşeyi koştur koştur anasına,anneannesine söylemeyi biliyo. Gerçekten başıma gelse çok büyük hır çıkartırdım “neyi ima ediyolar? neyle itham ediyolar beni” diye. Sakın susma üzerinin örtülmesine izin verme. Eğer bunu kv uyduruyosa susarsan devamı gelecektir. Ve bund inanmasa bile kocan ikincide aklı karışır Allah korusun. Bu konunun üstüne git mutlaka.
Esin annesine ne demis cok Merak ettim.
Arkadaslar güzel fikirler vermişler, sakın suskun kalayım deme! Hem çocukla konuş hem kv ile, bela geliyorum diye bağırıyor önlemini al bence[/QUOTE
Belalar yagmur gibi yağıyor şükür mutlu bir evliliğim var kıskanıyorlar..
Rabbim fırsat vermesin.
Aynen öyle bide eşim sinirli ve takıntılı bir insan.Böyle bir şeyi nasıl söylersiniz. Ya eşim ciddiye alıp bana birşey yapsaydı, bu yaptığınız iftira, ara bozma değilmi diyin. Acayip can sıkıcı. Bunu eşinize de diyin. Aklın bulansa ne olacaktı diye...
Sırf ibret için bunu yapardım sessiz kalırsan daha da abartabilirler1-Gorumcemi arar yarın polis merkezine gideceğimi evimde balkonda bir adam gören oğlunu da şahit gösterceğimi ,yarin benimle polis merkezine gelmesini,demek ki evime izinsiz birinin girdiğini siylerim.
Aile boyu şeytanlarSenin kv tam bir şeytan dostumAman ha dikkat et kendine
İster istemez insan etkilenmedi dese bile etkileniyor.Belki kardeşim belki eniştem belki dıdımınn dıdısı ama kayın validenin yaptığı çok çirkin. ona ne.
Rahmetlik babaannem ile aynı bahçede otururduk. Babam işe gidip geldiğinde babama karın çok uyuyor başkalarını ruyasında görmek için yatıyor oğlum dermiş.
Birgün babama gerçekten bu çocuklara( kendi çocuğu yaa) kanın kaynıyor mu oğlum demişti. Ne ima ettiği aşıkar. Aradan sittin sene geçti yaşları oldu 60 65 ama hala babam o lafların etkisindedir. Dönem dönem içindeki o saçma sapan ses çıkıp annem de zaten bunları demişti bilmem ne diye zindan eder hayatı. Düşüncesizce yapılmış bir davranış ama sonuçları ağır olabiliyor malasef.
aynen arkadaşın dediği gibiÖzellikle aramayın
Olayı çok onemsemis gibi olmayın
Ama karşı karşıya geldiğinizde, uyarin çocuğu da kaynananızi da, emin olmadıkları şeyi laf etmeainler
ben olsam kv ile konuşurum. hatta eşimi konuştururum. yani böyle bişeyin kvnin eşine sorması, eşinin gelip sana sorması çok saçma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?