Evett bu seferki derttir gorumcemin oğlu..

Bu ne saçmalık kayinvalideye bak niye eşinize söylüyor .. çocuktan ziyade KV ile konuşma yapmanız lazım. Yada görumceniz ile aranız iyiyse ona anlatın oğlunun soyledigini , çocuktur ona birşey demiyorum ama KV min gidip eşime böyle birşey söylemesi ne demek ! diye anlatın..

Okadar haklısın kii.. küçük sinek mide bulandırır.
Önlemimı aldım şükür eşimde gerekenleri saydırdı.

Aynen öyle bide eşim sinirli ve takıntılı bir insan.
Acayip takıntılı , herşey olabilirdi bide o sıra yemek yiyoruz mutfakta her yerde kesici alet valla yuva yıkmak çok kolay oldu bu devirde..
Zaten hepsi bir uğraş içinde kimi evime karışır.kimi kadinligima
Sürekli bir benim açığımı bulma içindeler.
Utanmazlar

Ben evde namusumla oturucam bir g.. bacağın lafıyla eşimin annesi böyle birşeyi hem de eşime duyuracak ne demek yaa nasıl sakin kalabiliyorsunuz adamın aklına kurt düşürmek ne kötü bir davranış pes haddlerini bildir açık açık

Ne kadar ayıp şeyler Allah muhafaza esiniz annesinin lafına uyup size birşey yapAbilirdi de. Resmen eşin eve adam almış diyor.

Kayinvalideniz çocuğun lafına bakıp eşinizi aramakla cahillik etmis.

1-Gorumcemi arar yarın polis merkezine gideceğimi evimde balkonda bir adam gören oğlunu da şahit gösterceğimi ,yarin benimle polis merkezine gelmesini,demek ki evime izinsiz birinin girdiğini siylerim.
Sırf ibret için bunu yapardım sessiz kalırsan daha da abartabilirler
eşin çıkıştı diye daha büyüğünü planlamayacakları ne malum
şeytan gibiler diyorsun bilemedim fazla çabuk örtüldü olayın üzeri

Belki kardeşim belki eniştem belki dıdımınn dıdısı ama kayın validenin yaptığı çok çirkin. ona ne.
Rahmetlik babaannem ile aynı bahçede otururduk. Babam işe gidip geldiğinde babama karın çok uyuyor başkalarını ruyasında görmek için yatıyor oğlum dermiş.
Birgün babama gerçekten bu çocuklara( kendi çocuğu yaa) kanın kaynıyor mu oğlum demişti. Ne ima ettiği aşıkar. Aradan sittin sene geçti yaşları oldu 60 65 ama hala babam o lafların etkisindedir. Dönem dönem içindeki o saçma sapan ses çıkıp annem de zaten bunları demişti bilmem ne diye zindan eder hayatı. Düşüncesizce yapılmış bir davranış ama sonuçları ağır olabiliyor malasef.

ben olsam açık açık sorarım ''annecim eşime benim onu aldattığımı ima etmişsin bir çocuğun lafına güvenip evde huzur güven kalmadı. ne düşünüyorsun bu konuda gerçekten namusuma bu şekilde leke sürmeniz bu kadar kolaymı ayıp değilmi'' demelisin yani. sakince. pişkin pişkin boşboğazlık etmiş söylemiş sonuçlarını kavrasın bi zahmet kavga etmeye mahal yok nbu sorudan sonra ne cevap veririse versin anladım ben seni yorma kendini çocuk uyandı hadi iyi günler de kapat. ohh

İster istemez insan etkilenmedi dese bile etkileniyor.
Belli bir süre insanlar takıldığı gezdiği arkadaşların bile tavirlarini sergilemiş oluyor.
BabannEniz artık hesabını rabbime verir yazık çok yazık.
Sizede gecmis olsun yıllarca çekilecek şey degil kadın için aşağılayıcı onur kırıcı birsy
Anneniz yıllardır bunu yaşamış diyecek birşey yok..

K.v cok fena yanlislik oldugunu bile bile cocuktir sonucta yanlis gormustur bunu dusundugu halde ogluna soylemiski araniz bozulsun diye. Kv yaptigi cok yanlis tabiki siz.direky arayip muhattap olmayin ama esinizle gittiginizde veya onlar geldiginde esinizide yaninizdayken ( konuyu acacginizi esinize soyleyin tabi onceden haberi olsun) koni acin soyleyin. Tabi herseyden önemliside o kv e karsi dikkatli olun bugun bunu soyleyip kafa karistiran yarin neler yapar belli olmaz

ben olsam kv ile konuşurum. hatta eşimi konuştururum. yani böyle bişeyin kvnin eşine sorması, eşinin gelip sana sorması çok saçma.

Özellikle aramayın
Olayı çok onemsemis gibi olmayın
Ama karşı karşıya geldiğinizde, uyarin çocuğu da kaynananızi da, emin olmadıkları şeyi laf etmeainler
aynen arkadaşın dediği gibi
bir yerde illa denk geleceksiniz o zaman çocuğa gülerek sorun
emin misin de öyle söyledin annene diye kem küm edecektir
bir daha emin olmadan konuşma kuzum gibi şakayla karışık söyleyin hepsi anlar

ben olsam kv ile konuşurum. hatta eşimi konuştururum. yani böyle bişeyin kvnin eşine sorması, eşinin gelip sana sorması çok saçma.

Ben de onu diyecektim, bir silsile şeklinde ağızdan ağıza dolaşmış bu laf. Ama ne görümce ne kv ne de eşi demiş “o ne biçim laf” diye...

Hadi görümce, kv fesat insanlar... eşinin gelip konu sahibine söylemesine ne demeli...

Eşim gelip bana böyle birşey söylese bir kova su atarım yüzüne. Ağzının payını da veririm, o anda da arayıp hem kv hem görümceye ağzıma geleni sayarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…