- 26 Mayıs 2017
- 63
- 46
- 3
- 35
- Konu Sahibi balpetegi35
-
normal ne düşünüyorsam söyledim suç mu bu?Bende size gıcık oldum. Çalışıyorum vaktimiz olmaz. Bi de ona zaman ayıramayız vs demek yerine abuk subuk konuştuğunuz için bu noktadasınız.
Insanlar bu isi yapmak icin sehir hayatini birakip koylere kaciyor.Tabi ki siz sevmeyebilirsiniz sorun o degil.Sorun sizin koylu vs diye bunu kucumsemeniz.ya çapa işini biz yapacakmışız daha doğrusu ben!
çapa bilmem ne yapamam demek istedim. çiçek ne alaka? tarla kadar bahçesi var ne ekersen o olur. köylüden kastım çapa ve dikme işiydi. bunu hangi şehirli kadın yapıyor?
ya hepiniz de alıngansınız. çapa işi bilmem ne işi gibi işleri de biz yaparız dedi benim aklımda peyzaj mimarı ile çalışmak ve sonrasında bakım içini birini ayarlamak vardı. ben öyle işleri yapamıyorum ve bildiğim kadarıyla tarla yada bahçe çapasını köylüler yapar zaten ne var bunda?Koylulukle ne alakasi var anlamadim. Beton yigini apartmanlarin balkonlarindan bile salkim salkim cicekler dökülüyor. Kucucuk balkonda 30 tane farkli cicegim var, okuyorum hemde calisiyorum. Ciceklerimin cogunu yuruyuse gittigim ormandan kendim getirdim ve severek diktim. Cicek dikmek ve bakmak sevgiyle alakali. Koylu kismina gelince kucuk dağları siz yaratmadiniz kendinize gelin bence
ya çapa işini biz yapacakmışız daha doğrusu ben!
herkes köylü mü ki alınıyor anlamadım ben. hem kötü bir şey mi demişim köye gitsem köy kadını yine olmaz benden bundan normal ne var?Adam ne güzel beraberce ekelim dikelim hoş vakit geçirelim demiş ne var bunda
Kadının odunu da hiç çekilmiyor
Vallahi Ohh mis ne güzel yaaa var mı böyle doğal doğal OhhEsim müstakil ev Alacağız dese toprakta yuvarlanırımbenim evin balkonunu camların kenarlarını görse fenalık geçirir herhalde ... Yeşil soğandan tutun bodur kayısıya kadar var bir de çiçekler oh mis
bana göre olsa yapardım neden köylülüğe takıldınız ben köylü değilim evet bunu söylemem anormal mi? ben biriyle anlaşırız bakımını yaptırırırz demiştim öncesinde zaten o da bana sen yaparsın demeye getirdi biraz.Bence çiçek dik hanım abla, gereksiz bir sinir stres içindesin. Toprağa basarsan sinirin falan gider pamuk gibi olursun ehehe. Sanki oturup buğday falan ekeceksin çapa yapacaksın çiçek dikmenin nesi köylülük? Öyle müstakil evim olsa domates, biber, nane falan bile ekerim.
ya hepiniz de alıngansınız. çapa işi bilmem ne işi gibi işleri de biz yaparız dedi benim aklımda peyzaj mimarı ile çalışmak ve sonrasında bakım içini birini ayarlamak vardı. ben öyle işleri yapamıyorum ve bildiğim kadarıyla tarla yada bahçe çapasını köylüler yapar zaten ne var bunda?
herkes köylü mü ki alınıyor anlamadım ben. hem kötü bir şey mi demişim köye gitsem köy kadını yine olmaz benden bundan normal ne var?
herkes köylü mü ki alınıyor anlamadım ben. hem kötü bir şey mi demişim köye gitsem köy kadını yine olmaz benden bundan normal ne var?
aynen zaten bende onu yapamam dedim ama ben daire istemiyorum. biriyle anlaşıp yaptırsak ölecek sanki beni illa işin içine katıyor.Valla bahçeyle ilgilenmeyi sevmiyorsan, eşinde bakım yapcak birini tutmuyorsa zaten almayın o evi. Çünkü 1 kere dikince bitmiyor. Her sene aynı işlem yapılıyor. Bahçe sürekli bakım ister. Otu çöpü böceği akrebi bitmez.
çevremde tanıdık bir sürü arkadaş var mimar olarak. gerek iç gerek dış gerek peyzaj. neden çalışamam böyle biriyle abes mi bu? parası benden çıkacak sizden değil yanlış noktaları eleştirmeyin isterseniz.Üff sen Feryal Gülman mısın sanki malikane aldın da peyzaj mimarıyla çalışıp fıskiyeli bahçe falan yaptıracaksın. Saray gibi dediğin de en fazla 2-3 ağaçlık bir yerdir, kendin de gayet ekip dikersin. Millet sırf bu iş için hobi bahçesi satın alıyor.
Valla yok :) köyde yaşıyorum ama bahçem yok işte apartman dairesindeym ama elimden geldiğince ekip biçiyorm :) arılardan geçilmiyor artık :))) Allah'tan bal arısıVallahi Ohh mis ne güzel yaaa var mı böyle doğal doğal Ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?