Evi almaktan vazgeçti şaka gibi!!!

Küçükken çok söylerdik, şimdi de ben sana söyleyeyim : Gıcık görmek istiyorsan aynaya bak ...ben de olsam o evi sana almazdım .. bahçe işi psikolojik terapidir, çoğu uzmanın da tavsiyesidir. .iki çiçek dikmek bukadar mi zor ? Esin seni o evin hanımı yapacak ,ırgatı değil ,korkma !

O eleştirdiğin köylünün kara lastiğine de kurban ol ! Nesi varmış ki ? Ayıptır yahu ..köylü deyince aklına ne geliyor da benzemekten bu kadar korkuyorsun ? Peeeesss!

aynen zaten bende onu yapamam dedim ama ben daire istemiyorum. biriyle anlaşıp yaptırsak ölecek sanki beni illa işin içine katıyor.

Iyide cim bic ot temizle agaclara bakim yap vs bi suru is, adam ev parasi kadar bahce isine para yatirir senelerce, cok sacma..
Adam kizmakta hakli.

Ya niye bu kadar köylü kelimesine takıldınız ben çok anlayamadım. Köylü kötü bi şey demek mi. Biri benim yüzüme köylü dese sağol derim iltifat kabul ederim.
Konu sahibi art niyetli midir bilemem onun köylü algısına göre değişir. ben de çok severim bahçe yeşillik falan ama tarla işi kolay değil bana da deseler şunu ek bunu ek ben köylü değilim bilmiyorum anlamında bi cümle kurabilirim. He bunu köylüleri aşağılamak için değil kendi beceriksizliğimi belirtmek için söylerim.

Ay bilmiyorum bana aşırı ruhsuz geldiniz kusura bakmayın. Bu evi eşinizle birlikte alıyorsunuz adam da peyzaj mimarına para ödemek istemiyor, karısıyla beraber haftasonu belki beraber bir hobi gibi bunu yapmak istiyor. Yapmak istemiyorum demenin ve ortak bir karara varmanın binbir türlü yolu var, "Uff ben köylü müyüm yaaa peyzaj mimarı getircem been" derseniz itici olursunuz ve tabi ki de evi satın almaz. Kimse sizin piremsesliğinizle uğraşmaz, sorry not sorry.

açıkçası itici değilim diye düşünüyorum herkes kendi ne düşünür bilemem ama köylü değilim. bunu meziyet olarak gördüğüm de yok. beni tutup köye götürseniz adapte olamam da. hanginiz olursunuz da burada bir ben anormal oldum onu anlamadım? evet köyde de doğsam olamam çünkü içimde öyle bir yetenek de yok istek de bunun üzerine düşüp beni ne yerine koyuyorsunuz anlamadım yani.

parası benden çıkacak. ben çalışıyorum sonuçta.

Bence küçük bahçe bakın

Büyük bahçe masrafı çok oluyor

Bakımı suyu kuyusu ağacı gübresi çapası havalandırması ırgatı derken ciddi para ve zaman gidiyor

Küçük bahçede domates biber çilek stili küçük bitki bir de çiçek dikersiniz hem eğlenirsiniz hem bütçeniz delinmez

Kötü anlamda kullanmadım o tarz bağ bahçe işini yapamam demek istedim. bunu çevirip çevirip önüme sunacaklarını bilsem yazmazdım.

Ya o zaman neden konu açtınız? Neden böyle düşünmüş olabilir diye sormak için değil mi? Burada kimse sizi tanımıyor, kim olduğunuz neci olduğunuz hakkında bir fikrimiz yok, evi alıp almamanız kimsenin umrunda değil. Ama burada herkesin vardığı ortak fikir üslubunuzun kötü olduğu ve irite edici olduğunuz. Bunu dikkate alıp almamak size kalmış, almıyorsanız konu da açmaz kendi bildiğinizi yaparsınız. Köylü olup olmamaktan ziyade düşünceniz ve söyleme stiliniz itici, fikrim bu.

parası benden çıkacak. ben çalışıyorum sonuçta.

Para yetistiremezsiniz kaldi ki elin adami bahcede sabahtan aksama kadar..
konak filan olsa anlarimda mustakil evlerin bahcelerini genelde sahipleri duzene sokar kaldi ki zevkli istir..
Bahcesi kucuk bi ev alin hem sizin hem esinizin gonlu olsun bnce.
Bide ev alma asamasinda esle tartismak cok mantikli degil, bahce icin dahi olsa.. enerjisi bozuluyor isin..

bahçesinde çocuklar oynar mantığıyla biraz büyük bahçeli olana ısınmıştık. yoksa benim aklımda bir arkadaşı ayarlamak, bakımına birini tutmak vardı ama eşim biz yaparız deyince kaldım öyle. elimden de gelmez alakam da yok ama görüntü olarak bayılıyorum. içinde olmayı da severim ama el becerim o manada sıfır. parası benden çıksın sorun yok diyorum ama ona da mırın kırın etti durdu.

ben eşimi nasıl ikna ederim dedim benim karakterimi yerden yere vurun demedim hanımefendi fark burada. üstelik itici olmuş olmamın ne ilgisi var? size öyle gelse veya düşünseniz ne değişecek konumuz bu mu? eşimi ikna etmek istiyorum bazı şeylere diyorum siz bana köylü lafıyla saldırıyorsunuz toplu olarak.

Peyzaj mimarı çiçek dikmez.

çapa bilmem ne yapamam demek istedim. çiçek ne alaka? tarla kadar bahçesi var ne ekersen o olur. köylüden kastım çapa ve dikme işiydi. bunu hangi şehirli kadın yapıyor?
Ben yapıyorum , şehirde de yaşadım köyde de yaşadım... Şimdi şehrin bir köyünde yaşıyorum çapa da yaparım inek b*ku da taşırm niye olmasın ?

Ben hiç takılmadım köylü kelimesine ama yalnızca ifade edişinizde sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Bahçeli ev alsam havalara uçarım ben de o işleri bilmesem de. Hiçbi şey yapmasan ekmesen dikmesen bile huzur verir insana. Uğraşmak istememenizi anlarım herkesin yapacağı iş değil. Eşinizi kırmadan ben çok anlamam vakit de kalmayabilir ama sana yardım ederim deseydiniz hiçbi şey olmazdı.
Ayrıca bence o an sinirle vazgeçmiş. Gönlünü edin. Yeni eviniz de hayırlı olsun
Kötü anlamda kullanmadım o tarz bağ bahçe işini yapamam demek istedim. bunu çevirip çevirip önüme sunacaklarını bilsem yazmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…