- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
- Konu Sahibi balpetegi35
-
Peyzaj mimarı çiçek dikmez.
kimse öyle bir şey dememiş herkes köylü lafına takılmış ve eşiniz haklı deyip kapatmış. İkna etme yöntemi ya da fikri yok ortada. her neyse.Böyle bir üslupla edemezsiniz diyor herkes, anlamadığınız bu.
bahçesinde çocuklar oynar mantığıyla biraz büyük bahçeli olana ısınmıştık. yoksa benim aklımda bir arkadaşı ayarlamak, bakımına birini tutmak vardı ama eşim biz yaparız deyince kaldım öyle. elimden de gelmez alakam da yok ama görüntü olarak bayılıyorum. içinde olmayı da severim ama el becerim o manada sıfır. parası benden çıksın sorun yok diyorum ama ona da mırın kırın etti durdu.
Zevkli değil bana göre. Ben de hiç sevmem toprakla uğraşmayı. Evim bahçeli ve bahçıvanımız var. yani herkes kendi ilgilenmiyor.Para yetistiremezsiniz kaldi ki elin adami bahcede sabahtan aksama kadar..
konak filan olsa anlarimda mustakil evlerin bahcelerini genelde sahipleri duzene sokar kaldi ki zevkli istir..
Bahcesi kucuk bi ev alin hem sizin hem esinizin gonlu olsun bnce.
Bide ev alma asamasinda esle tartismak cok mantikli degil, bahce icin dahi olsa.. enerjisi bozuluyor isin..
kimse öyle bir şey dememiş herkes köylü lafına takılmış ve eşiniz haklı deyip kapatmış. İkna etme yöntemi ya da fikri yok ortada. her neyse.
Guzelce anlat cim ektirin hem bakimi kolay hem cocuklar icin guvenli olur diyerek.koylu konusuna girmeyeyim kotu niyet yoktur diye dusunuyorum bir anda cikmis beceremem anlaminda sanirim mutluluklarben eşimi nasıl ikna ederim dedim benim karakterimi yerden yere vurun demedim hanımefendi fark burada. üstelik itici olmuş olmamın ne ilgisi var? size öyle gelse veya düşünseniz ne değişecek konumuz bu mu? eşimi ikna etmek istiyorum bazı şeylere diyorum siz bana köylü lafıyla saldırıyorsunuz toplu olarak.
ay ne güzel bir örneğim de oldu. ev bütçesini derinden etkiliyor mu peki?Zevkli değil bana göre. Ben de hiç sevmem toprakla uğraşmayı. Evim bahçeli ve bahçıvanımız var. yani herkes kendi ilgilenmiyor.
Köylüler kötü insanlar mı ki alinalim? Tavrına kızıyoruz ..köylüleri ne ile itham ediyorsun onu anlamaya çalışıyoruz ..sanki eli kanlı katilden yada aşağılık insanlardan bahsediyorsun ...herkes köylü mü ki alınıyor anlamadım ben. hem kötü bir şey mi demişim köye gitsem köy kadını yine olmaz benden bundan normal ne var?
Ha tamam ozaman anlaştık.biliyorum ne iş yaptıklarını zaten onu eşime söylerken öyle dedim. ayarlama düzenleme yaptırırız diye ama konuşturmadı beni biz yaparız dedi.
Yazın 5000tl gidiyor. Kışın azalıyor tabiki masraflar.ay ne güzel bir örneğim de oldu. ev bütçesini derinden etkiliyor mu peki?
Aynen. Profesörlerimiz ilk gün dedi ki bize; unutmayın ve heryerde açıklayın. Sizin toprakla işiniz yok, işiniz toprağın üstündekilerleHa aynen bir de o var di mi? Sanırım sadece planını yapıyorlar, dikmesi için ekstra eleman tutması lazım.
ben eşimi nasıl ikna ederim dedim benim karakterimi yerden yere vurun demedim hanımefendi fark burada. üstelik itici olmuş olmamın ne ilgisi var? size öyle gelse veya düşünseniz ne değişecek konumuz bu mu? eşimi ikna etmek istiyorum bazı şeylere diyorum siz bana köylü lafıyla saldırıyorsunuz toplu olarak.
Aynen. Profesörlerimiz ilk gün dedi ki bize; unutmayın ve heryerde açıklayın. Sizin toprakla işiniz yok, işiniz toprağın üstündekilerle
laflara bak ya! sizin bu kafa yapınız aşırı sağlıklı yani aynen!Ben köylümüyüm demişsin ya ,ağzına kürekle vurur b.k al ev yerine der eşinin tepkisini aynen gosterirdim ,kurban ol sen köylüye hasbam
Ay peyzaj mimarı mısınız ne güzel. :) Feryal Gülman gibi müşterileriniz olsun hep inşallah, ehehe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?