Sizlerede çok geçmiş olsun kızlar hakikaten kolay değil kurtçuklar nasıl gelmiş?
Rondela annende olanlar nasıl tarif etsene nerde çıktılar benimkiler görülmesi çok zor mesela annem göremedi iğne ucu kadar desem yeridir o kadar küçükler beyaz krem gibi mini minnacık büyüteçle baktım yok belli olmuyor :) bu kadar ufak bellisiz bi şey neden olur ki sizinde öyle mi
cnm bende de olmuştu aynısı.ben önce evi temizledim,süpürdüm çamaşır suyuyla sildim.sonrada bi ilaççı çaırdım.İnternette kokusuz ilaçlama diye aratırsan çıkar böyle ufak tabanca gibi bir aletleri var .Eevin bleli köşelerine bundan sıkıolar. Böyle macun gibi bir damla bir damla falan.telefonunu kaydetmemişim ama internette aratırsan çıkar.Hem fiyat uygun hem kesin çzüm .bir daha o evde asla böcek çıkmıyor ,yaşamıyor. Hemde kokusu yok heryer tertemiz kalıyor.Bunu bi araştır tavsiye ederim.Adamların işi 15 dk sürüo zaten.Önmli olan evi temizlemş olman cnm.kolay gelsin.
Allah yaşadığımız kötü gördüğümüz her olayın sonunda hayırlar nasip etsin hepimize katılıyorum sana benimde gereksiz yere şikayetçi olduğum şeyler oldu hemde herşey aslında yolunda giderken evim tertemizken çalışıyorum hiçbirşeye yetişemiyorum bıktım diye söylendiğim çok oldu sende bebişin için isyan etmişsin sanırım ah canım dertsiz insan mı var hep dua etmek şükür etmek lazım aslında
Canım benim, en büyük derdin bu olsun. Çok güzel bir tespitte bulunmuşsun, iyi günlerimizde de Rabbimize şükredip, nimetlerini unutmayalım inş. Böyle düşünürsen sıkıntından da kurtulursun umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?