Arkadaşım ende en yakın zamanda kurtulursun inşaallah inan çok üzüldüm insan başında olunca daha iyi anlıyor kaç gündür düzenim öyle bozuldu ki anlatamam dün akşam ilaçlama firması geldi evimize ilaçlandı biz annemlerde kaldık sabah işe gitmeden önce evi gidip havalandırdık ilça kokusu hala geçmemişti inanılmaz ağırdı yepyeni güzelim evime şöyle bir baktım biter mi bitmez mi eşyaya yazık yıkan yıkan cana yazık temizle yıka çamaşır suyu o bu. Kafama takmayım diyorum olmuyor geçecek yada alışacaksın diyorum yok olmuyor kızlar birde ben titizlik konusunda çok takıntılıyım herşeyim temiz pak olacak çok hassasım en sonunda o kadar pipiriklenirsem başıma geleceği belliydi. Evde açılmış açılmamış ne kadar yiyecek bakliyat kahve tuz şeker puding vs herşeyi attı eşim huylanıp rahatsız olmanı istemiyorum için rahat etsin Allah affetsin atalım dedi maddi manevi üzüntü oldu neyse firmadan gelen görevli bu toz piresi dedi o da şöyleki benim mutfak aram çok kısa sürede kirlenen bir yer sürekli çerçöp ne varsa atılıyordu ben o civarda yeni olduğum için bilmiyordum yan apartmanda yine evi o boşluğa bakan bir teyze iki kez detaylı temizletti bir dahakine hatta konuşup bende temizleteyim sırayla yapalım diyecektim yine bir süre önce apartmanın çatısında güvercin beslendiğini farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?