- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 698
- Konu Sahibi missplayful
-
Olympias, chess sagolun guzel yorumlariniz icin.DIGER bana tavsiye veren arkadaslardan da Allah razi olsun tsk ederim.Isimlerini hatilayamadim ama bana takim tabaklardan alirsan ustuste dizmesi kolay olur diyen uye, ikea dan ivir zivir icin kutu alabilecegimi tavsiye eden arkadasimiz, aksamdan camasir makinesi doldur diyen arkadasimiz,utuleri tv karsisinda yapmayi bana kil ettiren uyemiz, tuvalete camasir suyu temizliyeci ile gir diyen uyemiz, Liste yapmayi aklima getiren arkadas... ve daha niceleri HATIRLAYAMADIKLARIM cok ufak detaylari bunun gibi uuguladim ama islerim daha cabuk halloldu. sAOLUN VAROLUN CANLARIM:)
o çatkapı misafirlere kaç kere bu şekilde çeşit çeşit yemek yaptım şok oldular :)
sen çok tatlısın yaaaAllahım çabalarını boşa çıkartmasın inşallah
hepiniz cok tatlisiniz kuzular:)
Gloxinia: mesaj kutumu temizledim canim sagol haber verdigin icin.
Venusten: kayinpederin ne kadar iyi bi insan gururunu bile oksamis ne kadar hos:) Yemek yapmayi seviyorum sorunum yok,keske diger seylerde yemek yapabilmek kadar kolay gelse bana.
Alllahtan cok anlayisli ve o da daginik maalesef gozune batmiyor toplu bir insan olsa o zaman farkli davranabilir isyan edebilirdi. Simdi ikimizde hadi evi temizleyelim deyip ayni anda ise girisiyoruz. Mesela ben yemek yapiyorsam onada diyorum ki bulasiklari makinaya diz. Boyle boyle duzeldi iste ama hala kimse camasirlari katlayamadi o ne zaman olcak bilmiyorum.. Camasir katlama haric herseyi hallettik. Birde her gun camasir mi yikanir ya... bu kadar kirli olurmu hic bir evde camasir hic bitmiyo!
Alllahtan cok anlayisli ve o da daginik maalesef gozune batmiyor toplu bir insan olsa o zaman farkli davranabilir isyan edebilirdi. Simdi ikimizde hadi evi temizleyelim deyip ayni anda ise girisiyoruz. Mesela ben yemek yapiyorsam onada diyorum ki bulasiklari makinaya diz. Boyle boyle duzeldi iste ama hala kimse camasirlari katlayamadi o ne zaman olcak bilmiyorum.. Camasir katlama haric herseyi hallettik. Birde her gun camasir mi yikanir ya... bu kadar kirli olurmu hic bir evde camasir hic bitmiyo!
benim eşim de her şeye 'ne gerek var?'der. salonun perdesini 1 sene boyunca 2 defa yıkadım sadece,çünkü hiç kullanılmıyor,kirlenmiyor da...durmuş ne gerk var diyo:)erkeği karıştırmamak lazım temizlik işlerine.
benim eşim de her şeye 'ne gerek var?'der. salonun perdesini 1 sene boyunca 2 defa yıkadım sadece,çünkü hiç kullanılmıyor,kirlenmiyor da...durmuş ne gerk var diyo:)erkeği karıştırmamak lazım temizlik işlerine.
afedersin canım aklıma geldi söylemezsem çatlarım ben tembellik yaptığımda ne gerek var nasılsa gene yapıcaz dediğimde eşim der aklıma geldi
ama kızmayın ha yazdım diye valla gulesim geldi ondan yazıyorum
mesela ben aman niye yapıyorum ki yarın nasılsa yine yapacağım dediğimde
eşim lavaboda ellerinide yıkama ozaman ne gerek varki nasılsa bidaha wc yegideceksin derkoparım ben zaten gülmekten yani gerek olmaz olur mu tabiki var bi gereği durduğu yerde kirleniyor herşey valla :86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?