Evi cekip ceviremiyorum!!!

Olympias, chess sagolun guzel yorumlariniz icin.DIGER bana tavsiye veren arkadaslardan da Allah razi olsun tsk ederim.Isimlerini hatilayamadim ama bana takim tabaklardan alirsan ustuste dizmesi kolay olur diyen uye, ikea dan ivir zivir icin kutu alabilecegimi tavsiye eden arkadasimiz, aksamdan camasir makinesi doldur diyen arkadasimiz,utuleri tv karsisinda yapmayi bana kil ettiren uyemiz, tuvalete camasir suyu temizliyeci ile gir diyen uyemiz, Liste yapmayi aklima getiren arkadas... ve daha niceleri HATIRLAYAMADIKLARIM cok ufak detaylari bunun gibi uuguladim ama islerim daha cabuk halloldu. sAOLUN VAROLUN CANLARIM:)

missplayfull,kusura bakmayın yanlış anlaşılmak istemem asla,size özel msj göndermek istedim ama doluydu kutunuz...temizleyebilirseniz ve okursanız sevinirim..

sen çok tatlısın yaaa Allahım çabalarını boşa çıkartmasın inşallah

o çatkapı misafirlere kaç kere bu şekilde çeşit çeşit yemek yaptım şok oldular :)

walla ilk zamanlar kimseyi şok edemiyodum şıkışınca anneme ısmarlıyodum o gelip yapıyodu çaktırmıyodum çünkü evlendiğimde hiç bir şey bilmiyodum her seferinde annemi teyzemleri arıyodum şunu yapıcam nasıl yapayım tarif ediyorlardı tam bir çömezdim ama yapa yapa alışıyo insan hemde pratikleşiyor kayınpeder bayılır mesela yemeklerime kayınvalideye her seferinde der bak gelininden öğreneceğin çok şey var der gururumu okşanır böyle deyince eskiden asla evi çekip çeviremem derdim ama alışılıyormuş...tek sorun kocişim benim yüzümden 26 kg aldı şimdi onu zayıflatmaya çalışıyorum

sen çok tatlısın yaaa Allahım çabalarını boşa çıkartmasın inşallah

hepiniz cok tatlisiniz kuzular:)

Gloxinia: mesaj kutumu temizledim canim sagol haber verdigin icin.

Venusten: kayinpederin ne kadar iyi bi insan gururunu bile oksamis ne kadar hos:) Yemek yapmayi seviyorum sorunum yok,keske diger seylerde yemek yapabilmek kadar kolay gelse bana.

en güzeli eşinde anlayışlı bu konuda bazıları çünkü anasının evinde gördüğü herşey hazır olsun yerinde olsun isterya aslında güzel bir dayanışmanız var eee seninde çaban var nihayetinde heyecanı korumanızada vesile olur bu

Alllahtan cok anlayisli ve o da daginik maalesef gozune batmiyor toplu bir insan olsa o zaman farkli davranabilir isyan edebilirdi. Simdi ikimizde hadi evi temizleyelim deyip ayni anda ise girisiyoruz. Mesela ben yemek yapiyorsam onada diyorum ki bulasiklari makinaya diz. Boyle boyle duzeldi iste ama hala kimse camasirlari katlayamadi o ne zaman olcak bilmiyorum.. Camasir katlama haric herseyi hallettik. Birde her gun camasir mi yikanir ya... bu kadar kirli olurmu hic bir evde camasir hic bitmiyo!

bende ilk zamanlar acayip hamarattım artık yetişemiyorum ben tabi haftanın 5 günüde çalışıyorum eve gelir gelmez yemeğe girişiyorum dolayısıyla zaten ev toplamaya hafta içi fırsatım olmuyor.
ama yinede sabahları 10 dakka erken kalkıp etrafı toplayıp öyle evden ayrılıyorum ev toplamak gözünde büyümesin nesi varki benim eşimde çok dağınıktır ama çorabı al bardağı kaldır örtüyü düzelt bitti gitti.

bulaşıklarıda zaten 2 kişisiniz 2 tabak 2 bardak çatal kaşık. bulaşık makinen varsa onları dizmek senin en fazla 10 dakkanı alır. makinaya kaldırdınmı zaten tertemiz oluyo tezgah. yoksa da makine hemen yıkadığında zaten daha çabuk oluyor çünkü kiri kurumamış oluyor sütünde. yani ertelediğin işi gene sen yapacaksn kaçmayacaksın ay şimdi hemen yapayımda bitsin diyeceksin :)

normal temizliğimide sade ctesileri yapabiliyorum onuda muhakkak sabahtan yapıyorum çünkü öğlen filan başlarsam bitmiyor o iş ve hep yarım kalıyor :) hatta ben kahvaltı bile yapmıyorum. bütün iş bitince sakin sakin kendime bir kahvaltı hazırlıyorum ooh en keyifli anım oluyor :) zaten o kahvaltı öğle yemeğide sayılıyo evini herzaman toplu tutmaya özen gösterirsen aslında farkedeceksin ki toplu temizlikten daha az iş yapıyorsun çünkü tamamen evin dağınık kalmıyor

Walla bebişim Allah bozmasın aramızı çok iyi allaha şükür en az haftada 3 kez arar kızım bir isteğin varmı diye ben kaza geçirdim bana kayınvalidem ve kayınpederim baktı öz kızımız olsa bu kadar sevmezdik diyorlar doğum günümde paraya kıyıp 500 tl lik yüzük aldı kaynana şok oldum Allahım herkese nasip etsin valla böyle anlayışlı kayınpeder ve kayınvalideyi

haftasonuna biriktirsene daha iyi değil mi hergün makine çalıştırmaktansa renklileri cumartesi beyazları pazar yıkat her gün giyip çıkarttığınızıda atmayın kirli sepetine canım koku veya kir yoksa katla ya da as kaldır dolabına aynı kıyafeti üstüste 3-5 gün giymeyi bırak 2 gün giymiyoruz nihayetinde..
ben ailemle kalıyorum ama bugün işte giydiğim kumaş pantolonu yarın giymiyorum kiri tozu yoksa asıyorum dolaba ütü yapılacağı zamanda nemli bezle silip sonra ütüsünü yapıyorum hem kumaş kendini topluyor hem elektrik hem enerji tasarrufu

anacım ben bu konuda şanslımıyım değilmiyim bilmiyorum bekarken annem hallederdi herşeyi ben doğru dürüst hiç bişey yapmazdım ilk evlendiğimde çok zorlandım benimki manyak düzenli tertipli temizlik hastası Allahım napcam ben bu adamla dedim ben işten geliyorum yorgun argın dağınığımda hep annem arkamdan toplayacak sanırdım bu konuda eşim beni baya bi yonttu diyebilirim artık mecburen bende düzenliyim 2-3 defa fırçalandım akıllandım utandım doğrusu

benim eşim de her şeye 'ne gerek var?'der. salonun perdesini 1 sene boyunca 2 defa yıkadım sadece,çünkü hiç kullanılmıyor,kirlenmiyor da...durmuş ne gerk var diyo:)erkeği karıştırmamak lazım temizlik işlerine.

afedersin canım aklıma geldi söylemezsem çatlarım ben tembellik yaptığımda ne gerek var nasılsa gene yapıcaz dediğimde eşim der aklıma geldi
ama kızmayın ha yazdım diye valla gulesim geldi ondan yazıyorum
mesela ben aman niye yapıyorum ki yarın nasılsa yine yapacağım dediğimde
eşim lavaboda ellerinide yıkama ozaman ne gerek varki nasılsa bidaha wc yegideceksin der koparım ben zaten gülmekten yani gerek olmaz olur mu tabiki var bi gereği durduğu yerde kirleniyor herşey valla :86::86:

Tatlisim kahvalti hazirladim, bulasik camasir yikadim, ama gene katlayamadim katlamayi planliyorum, sonra yatak carsaf ve uyku takimlarini yikayip yatak odasini duzenlicem. Aksamada yiyecek bisiler bulmam gerekiyor sonrada aksam ise gidicem saat 8 de iste.Saat 3 burda 5 saatim kaldi

evet misplayfull rapor istiyoruz valla bakalım güzide öğrencimizi nasıl yetiştirmişiz... evde iyi bir savaşçı işte iyi bir iş kadını olabilmiş mi??
çocukta yaparım kariyerde diye şarkılar söyleyene kadar devamm :86::86::86::86:

:)) şaka bir yana merak ettim canım nasıl gidiyor evde durumlar

nerde benimki öyle diyecek mümkün değil her an her dk düzenli olmak zorundayım gerçi k.validede öyle 1 dk yerinde durmaz ben onun hızına yetişemem yorulurum bazen işte çok yoruluyorum eve geldiğimde kolumu kıpırdatacak halim kalmıyor ama mecburen kalkıyorum yerimden bide çocuk olursa yandım ben gerçi o zaman bi bahanem olur kıvırabilirim

gülse birselin ilk kitabında bi yazı vardı hiç unutmam ve hak veririm:
Evler kendi başlarına yaşayan birer organizmadır. Ve kendi kendilerini dağıtırlar.

benim eşim bazen bişi görür. burası neden pis. şurayı temizlesene felan derdi... ilk zamanlarda çok alınırdım ama sonradan pisse temizle demeye başladım. artık karışmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…