- Konu Sahibi missplayful
-
4 tane deodorant, bikaç kitap, kayıp kumanda alıp sonra arayıp bulamadığım biskremim
kaynanamın burda unuttugu örgüsü
geçen gün yeni aldığım kıyafetler
vakum torbasında battaniye bi paket açılmamış kedi maması
kaynanamın aldığı şal
ajanda
eşimin kayıp randevu defteri
3456789876 tane falan da kalem
Ben de yemek yapmayı bilmiyorum,tembelim bu konuda,hevesim de yok.Yuvarlanıp gidiyoruz işte.
Ben de yemek yapmayı bilmiyorum,tembelim bu konuda,hevesim de yok.Yuvarlanıp gidiyoruz işte.
Aslında bir başlasan yemek yapmaya çok zevkli. Ben çok zevk alıyorum bilmem...
Benim eşimin öyle kompleksleri yok,eşim ütülesin,eşim pişirsin diye.Aksine ben yorulmayayım diye pervane olur etrafımda.
Kimse kusura bakmasin, ama bazilari gercekten simarik bir kücük kiz gibi davraniyor. Maalesef hayat herzaman laylaylom degil hanimlar, evde oturuyorsunuz, esiniz eve para getiriyor ve size bir evin isi bile cok geliyor.
Kastim o yardimciya 600-700 tl göz kirpmadan veririm diyen arakadas. Biraz hayatin sorumlulugunu sizde üstlenseniz? Öyle hanimlar taniyorumki hem fulltime calisip, hem okuyup, hemde cocuk bakan...
Buarada anneler kizima iyilik yapiyorum zannediyorlar, ellerini hicbirseye vurdurmayarak ama asil kötülügü onlar yapiyor. Insan ev süpürmeyidemi ögretmez kizina ya.
Bana göre su zamanda, hem erkek hem kadin herseyi ögrenmeli bilmeli. Temizligi, yemek yapmayi bilmeli, ha yapmiyormu, kendisi bilir ama en azindan ögrenmeli.Kusura bakmayin benim fikrim bu.
Canim bunun farkindayim elimden gelmiyo napiyim ama yardimci derken gundelikci bir bayan gibimi diyorsunuz?? eger hizmetci gibi bir calisan ise yok onu karsilayamayiz ama .. napiyim bende isterim yapabilmek ama napiyim hem calisip hem ev isi yapip yemek yapamiyorum.... napiyim motivemi etmeliyim kendimi napsam ki?? Ben ciddi cok uzuluyorum,.. Esim arada uyariyor ben iyi bir ev hanimi degilim ama duzelmek istiyorum.. Yani caba harcamak kotu bir ev hanimi olabilirim ama daha iyi olmak esimi mutlu etmek istiyorum.Esimde titiz duzenli degil mesela yatagi yorgani yikamis oluyorum kopegin cikmasina izin veriyor.,.Benim cabalarim bosa gidiyor. Yedigi tabagi sudan gecirmiyor kuruyor ben el atip yikayana kadar... Veya ustunden cikani yere atiyor napalim yani boyle iste...
Annem hep derdi kizim sen rezil olcaksin diye.... aynen rezil oluyorum. Kizlar anneniz ev isi yaptiriyorsa sizide zorluyorsa sakin kizmayin elinizden geldigi kadar yapin benim gibi olmayin... Ben cok pismanim..
çok şirinsiniz. samimi ve dürüst. ne yapalım herkes herşeyi bir arada yapamıyor. bence siz haftada bir gün gündelikçi alın. yarım gün evi toplasın yarım günde ütünüzü falan halletsin. başka çözüm yok. bulaşıklarıda lavaboda su biriktiriip 10 dk bekletirseniz hemen çözğlğrler makineye atarsınız. biraz köpek işi bana ters ama çevrenizde ve ailenizde pasaklı diye adınız çıkmadan çözün bu sorunu
Canim cok sagol yorum icin... kopek isini soyle hallettim ona bir tane buyuk yatak aldim simdi cok hosuna gidiyor gardrobun icine koydum gidip orada yatiyor artik yataga cikmiyor cunku cok guzel bir yatagi var! :)) aslinda kopusun bize zarari yok laf dinler, mutfaga girmesi yasak mesela hic girmez cok akilli soz dinler, ama esim bazen kopegi alip yatakta bogusuyordu ki ben hic hoslanmiyorum cunku kopegin tuyleri yattigim yatakta tenime degerse tum gun kasinti yapiyor. Ama vermek gibi bir secenegim olamaz cunku cok alistim sipaya. Simdi iki ay sonra bahceli eve tasinacagiz onada bir kulube ayarlayacagiz eminim daha mutlu olacaktir bahcede.Boylelikle ev daha az kirlenir hem bebek yaparsak evde hijyenik olur. Boyle boyle fikirler dusunuyoruz bakalim. Esim sagolsun gecenlerde o dag gibi camasirlari katlamis ay cok sevindim gercekten hala aklima geldikce yuzumde gulumseme olusuyor. Sagolsun o da yardim ediyor artik:)
doğru söylüyosun şekerim de o arkadaş 700- 800 ü gözden çıkarabiliyosa zaten para sıkıntıları yok demekki.şanslı yani.öyle işte bazılarına annesi iş yaptırmaz kocası yaptırmaz.ben üniversiteye giderken 2 günlüğüne eve gelirdim.annem fırsat bilip duvar sildirirdi.süpürge yapardım.banyoya girince banyoyu tuvalete girince tuvaleti detaylı temizlerdim.kahvaltı yapınca mutfağı temizler tezgahı silerdim.çamaşırını katlardım.dağınıklığını toplardım.buna rağmen annem şikayet ederdi.HİÇ BİR İŞ YAPMIYO BU KIZ DİYE.ilkokul 3 te yken elimde bulaşık yıkardım.ortaokulda kalkar yatağımı toplar odamı gırgırlar kahvaltımı koyar okula giderdim.gelince bulaşık yıkar ders çalışırdım.:26:çok kül kedisi gördüm kendimi.babama yardım etmiyo diye şikayet ederdi birde.
şu an 3 yaşında oğlum var çalışıyorum.evimin işini yapıyorum.varlık var yokluk var diye.yemeklerimi yapıyorum.hepsi yetişiyo mu?hayır.eşim paşa.oğlum nazlanıyo anne gel şunu yapalım .anne gel bunu yapalım.gerçi ben yaptıklarımı severek yapıyorum o ayrı .
ama boşver be şekerim.madem paraları var eşleri kapı gibi keyif sürsünler beya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?