selam kızlar bi derdimi paylaşmak istiyorum sizinle..
ben evlendiğimden beri aynı evde kiracıyım. ve geçen gün öğrendikki eşimle ev sahibi evi satıyormuş ve şok oldu kardeşinden öğrendik (aynı sitede oturuyoruz.)
ve biz evimizi çok seviyorum hele ben aşırı yani ilk gelin girdiğim ev diye işte bize yetiyor diye komşularımda var 4 ay sonra 2 sene olacak evleneli.
neyse biz zaten ilerde evi satın almayı düşünüyoduk ama bu bizim için ani oldu ve ev alacak pek gücümüz yok. eşimle konuştuk dedimki babanla konuş ya biz alalım evi yada başka yerdende olsa kiracı değil ev sahibi olarak çıkmak istiyorum burdan dedim. babasıyla konuşmuş babasıda bi öğren kaça satıyomuş demiş.
kızlar çok zoruma gidiyo eşimin 2 abisi var ikiside kayınpederimin üst katında evli kendi evleri var benim eşim en küçüğü ve abilerinin zerre desteği yok. ben başka şehirden geldim buraya kayınpederim sen çalışcam diye geldin diye bi laf etti bana geçen sene hiç unutamıyorum ki öyle bişey yok ben çalışırım zaten hadi onu geçtim ama yarın bigün çocugum olunca mecbur calısamıcam bi süre..
zamanında eltilerimin çalışmasına kendisi izin vermemiş şimdi bana dediğine bakın.
bugün eşim ev sahibiyle konuştu ev en az 180 bin falan daha babasına söylemedi. peşinatımız yok sayılır bi yerden bulmazsak ev kredileri almış başını gidiyo takip ediyosanız.
sizce ben napayım eşimi kırmak istemiyorum ama hakkınıda savunmasını istiyorum artık
bana fikir verin nolursa olsun bu evi başkası almadan bizmi alalım yoksa başka kiramı bulayım

birde şu an ödediğimiz kira oldugumuz mahalleye göre çok çok iyi bi daha bu fiyata kiralık bulamayız. gidersek kayınvalidemlere yakın uygun kira(şuan uzağım) her an gidebilirim ki kayınpederim gelirsiniz demiş. hatta eve gelin ben köye gitmeyi düşünüyorum demiş. gel dediği yerde 3 sene sonra kentsel dönüşüme girecek ben zaten istemiyorum bana akıl fikir verin lütfen