- 26 Şubat 2018
- 753
- 1.970
- 63
Tesekkur ederim tum yorumlar icin ben soyleyeceklerimi soyledim esim yillarca borc odemeyi istemiyormus bu ara bikmis artik ulkenin ekonomik durumu sebebiyle fazlaca umutsuz.Bu sebeple ev satisa cikti dun itibariyle emlakciya verildi hayirlisiya ins hemen satilsin suanki dilegimiz bu.
Cok tesekkurler ins hayirlisi olurSizin şartlarınız icin cok isabetli bir karar vermişsinizsağlık ve huzur olduktan sonra ev araba yine alınır, hakkınızda hayirlisi ❤
Aynen bikac sene birikim yaparsak bi tik daha uygun fiyatli bir eve girebiliriz kismetEvi satmanız mantıklı olmuş daha merkezi yerde kiraya çıkın.
10 bin şu devirde iyi maaş borçları öder bir iki sene atabildiğiniz kadar üç beş kenara atarsınız
Tekrar ev almak istediğinizde ulaşımın sıkıntı olmadığı yerlerden bakın böylece tekrar zora düşerseniz ilk gözden çıkaracağınız araba olur.
Suanki evimiz gibi bir evi bir daha asla alamayiz bunu goze aldik ne yapalim huzur olsun yeter kiArabaya lüks gibi geliyor insana ama kesinlikle ihtiyaç. Bu konuda sizi anlıyorum ama bence de evi satmaktansa kesinlikle arabayı satıp hiç değilse 1500lük krediyi kapatın. Daha düşük bir model araba işinizi görür ama evi satarsanız o para büyük ihtinal borç harç derken kuş kadar bişey kalacak. İlerleyen yıllarda tekrar ev almak isterseniz aynı şeyleri yaşayabilirsiniz.
Suanki evimiz gibi bir evi bir daha asla alamayiz bunu goze aldik ne yapalim huzur olsun yeter ki
Ben üzüldüm evinizi satmanıza. Bu kez de bunun depresyonuna girebilirsiniz. Alıştığınız heves ettiğiniz evi satmak zor bir karar.Suanki evimiz gibi bir evi bir daha asla alamayiz bunu goze aldik ne yapalim huzur olsun yeter ki
Hakkınızda hayırlısı olsun ama arabayı satsaydınız daha güzel olurdu hem elden olan borcu hem diğer kredileride kapatırdınız, değeride düşük değilmiş, ev satılınca kiraya 2 bin verecekmişsiniz kira her yıl artacak krediniz sabit kalacaktı.Tesekkur ederim tum yorumlar icin ben soyleyeceklerimi soyledim esim yillarca borc odemeyi istemiyormus bu ara bikmis artik ulkenin ekonomik durumu sebebiyle fazlaca umutsuz.Bu sebeple ev satisa cikti dun itibariyle emlakciya verildi hayirlisiya ins hemen satilsin suanki dilegimiz bu.
Mrb hanimlar, Yaklasik bir bucuk yil once bir ev aldik on yillik kredi cektik.Hesaplar kitaplar yaptik lakin bazi durumlar oldu ve biz iki kredi daha cekmek zorunda kaldik bununla beraber elden 30 bin tl gibi bir rakam da borclandik.Cok detay vermeyecegim beklenmeyen durumlar vs derken suan aylik kredilere giden miktar 8 bin tl yi buldu.Esim ve benim aylik kazancimiz 10 bin tl.Mutfak masrafi faturalar vs icin 2 bin tl yetiremiyoruz.Ust bas hic birsey almamakla beraber depresyona girmis durumdayim 24 ay sonra 1500 tl lik bir kredimiz bitecek.3 yil sonra da 1700 luk diger kiredimiz bitecek, uzun bir sure nasil idare edecegiz bilemiyorum esim evi satmaktan yana..Satilirsa tabi.Ben de satmak istemiyorum siz olsaniz ne yaparsiniz bu arada elden aldigimiz 30 bin tl de geri odenmeyi bekliyor nasil bu kadar borcun icine dustuk bilmiyorum
Ya evet birsekilde idare edemezmiyiz deyip duruyorum hala.Cunku bu evi cok istedim ve oyle boyle 1 bucuk yil gecti hayirlisi ins satilmazsa zaten birsekilde idare edecegiz ama karar vermemize ragmen icime sindiremedim halaBir yıl direnmek bana göre daha mantıklı neden derseniz ! seneye ikiniz de maaş zammı alacaksınız sonraki sene zam + 1500 artıya geçeceksiniz satarsanız elinizdekiler ufak tefek dağıtılacak ve kira ödeyeceksiniz ve geçen sene ile bu sene arasında bile kredilerde uçurum fark var sonraki seneleri düşünemiyorum bilezaman her geçen gün kötüye giderken , 2 yıl dişini sıkmanız daha mantıklı gibi
Sormayin tumgun aklim hep bu konudaydi.Üzülüyorum cunku cok heves ederek aldikBen üzüldüm evinizi satmanıza. Bu kez de bunun depresyonuna girebilirsiniz. Alıştığınız heves ettiğiniz evi satmak zor bir karar.
Cok haklisiniz sanirim esim de bunaldi bunlari dusunmek istemiyorHakkınızda hayırlısı olsun ama arabayı satsaydınız daha güzel olurdu hem elden olan borcu hem diğer kredileride kapatırdınız, değeride düşük değilmiş, ev satılınca kiraya 2 bin verecekmişsiniz kira her yıl artacak krediniz sabit kalacaktı.
Satılmazsa 30 bini nasıl ödeyeceksiniz?Ya evet birsekilde idare edemezmiyiz deyip duruyorum hala.Cunku bu evi cok istedim ve oyle boyle 1 bucuk yil gecti hayirlisi ins satilmazsa zaten birsekilde idare edecegiz ama karar vermemize ragmen icime sindiremedim hala
Cok tatlisinizE 80 binlik araba varmışulan ya 10 bin gelir 80 binlik araba ama geçinemiyorsunuz arabayı satın kimse anasının karnından arabayla doğmuyor ne arabaymış yav 30 bin bana borcunuz olsa arabayı satıp ödeyin banane derim peh
Ona cozum bulabilsem zaten sattirmayacagim.Satılmazsa 30 bini nasıl ödeyeceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?