Canim ben ist da degilim biz evi alirken de bunu goze almistik yani merkezden uzak bazi siteler olur oyle dusunun villakent gibi.Ama saatte bir uzaktan gecen 1 otobus mu ne var onun disinda ulasim yok araba kullanmasam burda oturamazdim zaten evi de burdan almazdikİstanbul'da arabasız ulaşım nasıl mümkün olmuyor? Otobüs, dolmuş yok mu işe, güce gitmeye? Mesela araba alacak paranız olmasa ne yapacaktınız? Etrafınızda oturan herkesin arabası mı var? Garipsedim.
Arabayı satmış olsanız sonradan çektiğiniz krediler ve elden aldığınız borç kapanır mı eğer kapanıyorsa satmanız daha mantıklı olur, varsın otobüs 1 saatte geçsin dişinizi sıkarsınız ileride eliniz bollaşınca tekrar araba alırsınız.Ben de ondan korkuyorum ya bir daha alamazsak yasimiz da cok genc degil 40 a merdiven dayadik
Ben de ondan korkuyorum ya bir daha alamazsak yasimiz da cok genc degil 40 a merdiven dayadik
Gelen zammin rahatlattigina daha hiç şahit olmadım6 senelik evliyim hep aynı sıkıntıyı çekip hep aynı şekilde yasiyoruz
Aynı tas aynı hamam değişen hiç bişey yok zam veriyorlarsa gelen zamdan fazla cebinden alıyorlar
Sizin şartlarınız icin cok isabetli bir karar vermişsinizTesekkur ederim tum yorumlar icin ben soyleyeceklerimi soyledim esim yillarca borc odemeyi istemiyormus bu ara bikmis artik ulkenin ekonomik durumu sebebiyle fazlaca umutsuz.Bu sebeple ev satisa cikti dun itibariyle emlakciya verildi hayirlisiya ins hemen satilsin suanki dilegimiz bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?