evi terk eder mi sizin eşleriniz?

asii nuran

birgarip melek
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
461
159
33
39
merhaba
Eşimle h.sonu ufak bir tartışma yaşadık çok büyütülecek bir şey değil di Kendisi tartışma esnasında dışarı çıktı dedim 1 2 saate gelir heralde gece 12 oldu gelmedi bende aramadım ve 2 gündür de eve gelmedi bende aramadım çünkü genelde böyle yapar tartışma olunca eve gelmez açıklaması ise gelsem ne olucak gene kavga edicezdir? ne yapılmalı bu durumda

Kavgalıda olsak o eve gireriz biz. Öyle olması gerektiğini düşünüyorum. Hele hele en ufak sıkıntıda konuşup çözmek yerine kaçan kişi erkek olursa sıkıntı daha büyük geliyor bana. Açık açık kavgalıda olsak konuşarak çözüp kapatalım, bu şekilde aramızdaki uçurumu büyütüyorsun diyebilirsiniz ama ben eşinizin değişeceğini sanmıyorum. Kimi insan böyledir, sorun oldu mu kaçar sadece. Allah yardımcınız olsun...

her gittiğinde ben çağırıyorum gel diye bu sefer bende aramadım

Hayır, çünkü benim kocam yok.

Kocanız büyümemiş,ne bu çocuk çocuk hareketler.
Evlilik müessesine zerre saygısı yok.

Senin kocan yok ki.Senin kocannnnnn yokkkkkk sen beni çıldırtmak mı istiyorsun?

var bi tane işe gitti diyorum ne yapayım

Çok şükür 10 senedir hiç tartışmadığımız için böyle bir huyu olup olmadığını bilmiyorum. Ama bana göre yanlış bir tutum. Eşinizin hareketi bana normal gelmedi.

Nerede kaldığını biliyor musunuz?Saçma bir durum evden gidiyor ve adam iki gün ortada yok sorumsuzluğun bu kadarı fazla.

Hiç hoş bir durum değil. Bizde tartışırız ama ne benim gitmeme izin verir ne kendi gider

var bi tane işe gitti diyorum ne yapayım

Allah Allah, cok enteresan,
ben de sandim ki evlilikte ilk yiliniz, daha oturtamadiniz.

Konusun bence, cocugunuza kotu ornek oldugunu,
onun da cani istedigi zaman cikip gidebilecegi gibi bir hissi olacagini soyleyin.
Sonucta bu cocuk ergen oldugunda babasini ornek alip cikip gittiginde hangi biriniz bu yaptiginin yanlis oldugunu aciklayabilir ki.

O nasıl öfke yahu günlerce sürüyor.
Biz de tartışma pek olmaz, cunku esim sinirliyken konuşmaz, ben sinirliysem yine konuşmaz :)
Ayrı odalarda takılır yada birimiz bir kaç saat dışarı çıkarız ama 2 saati hic geçmedik. Iki gun ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…