- 27 Şubat 2017
- 461
- 159
- 33
- 39
- Konu Sahibi asii nuran
-
her gittiğinde ben çağırıyorum gel diye bu sefer bende aramadımKavgalıda olsak o eve gireriz biz. Öyle olması gerektiğini düşünüyorum. Hele hele en ufak sıkıntıda konuşup çözmek yerine kaçan kişi erkek olursa sıkıntı daha büyük geliyor bana. Açık açık kavgalıda olsak konuşarak çözüp kapatalım, bu şekilde aramızdaki uçurumu büyütüyorsun diyebilirsiniz ama ben eşinizin değişeceğini sanmıyorum. Kimi insan böyledir, sorun oldu mu kaçar sadece. Allah yardımcınız olsun...
Hayır, çünkü benim kocam yok.
Kocanız büyümemiş,ne bu çocuk çocuk hareketler.
Evlilik müessesine zerre saygısı yok.
var bi tane işe gitti diyorum ne yapayımTartisma esnasinda disari cikip gitmesi iyi bir sey,
belki agzindan telafisi olmayacak bir soz cikacak, daha beter olacak.
Ama 2-3 gun haber evrmeksizin eve gelmemesi cok dusundurucu.
Cocuk yok sanirim, dusunuyorum da benim esim eve gelmese cocuklara nasil kotu bir ornek olurdu.
Çok şükür 10 senedir hiç tartışmadığımız için böyle bir huyu olup olmadığını bilmiyorum. Ama bana göre yanlış bir tutum. Eşinizin hareketi bana normal gelmedi.merhaba
Eşimle h.sonu ufak bir tartışma yaşadık çok büyütülecek bir şey değil di Kendisi tartışma esnasında dışarı çıktı dedim 1 2 saate gelir heralde gece 12 oldu gelmedi bende aramadım ve 2 gündür de eve gelmedi bende aramadım çünkü genelde böyle yapar tartışma olunca eve gelmez açıklaması ise gelsem ne olucak gene kavga edicezdir? ne yapılmalı bu durumda
annesinde kalıyordu hep bu sefer haberim yok aramadım çünküEvde kalmayıp nerede kalıyor peki ?
ne yapayım sizce eve almamak geliyor içimdenOna gununu gösterme zamanınız gelmıs.
Evde sessiz sessiz beklemek, geldiginde ses etmemek cozum degıl.
merhaba
Eşimle h.sonu ufak bir tartışma yaşadık çok büyütülecek bir şey değil di Kendisi tartışma esnasında dışarı çıktı dedim 1 2 saate gelir heralde gece 12 oldu gelmedi bende aramadım ve 2 gündür de eve gelmedi bende aramadım çünkü genelde böyle yapar tartışma olunca eve gelmez açıklaması ise gelsem ne olucak gene kavga edicezdir? ne yapılmalı bu durumda
Hiç hoş bir durum değil. Bizde tartışırız ama ne benim gitmeme izin verir ne kendi gidermerhaba
var bi tane işe gitti diyorum ne yapayım
annesinde kalıyordu hep bu sefer haberim yok aramadım çünkü
var bi taneÇocuğunuz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?