- 13 Şubat 2019
- 3.720
- 17.095
- 128
- Konu Sahibi asii nuran
-
gidesi varmis diye dusundum bir anmerhaba
Eşimle h.sonu ufak bir tartışma yaşadık çok büyütülecek bir şey değil di Kendisi tartışma esnasında dışarı çıktı dedim 1 2 saate gelir heralde gece 12 oldu gelmedi bende aramadım ve 2 gündür de eve gelmedi bende aramadım çünkü genelde böyle yapar tartışma olunca eve gelmez açıklaması ise gelsem ne olucak gene kavga edicezdir? ne yapılmalı bu durumda
Herkes korkuyor ali kıran baskesen sanki bana, al Cocugunu gidebileceğin yere git Allah askına boyun egme su adama.besliyor çünkü kendisinede kızmasından korkuyor oğlumu evden mi kovayım diyor
bilmiyorum ki nerde kaldıgınıbiz 1,5 yildir ayni evdeyiz ve evi terk eden olmadi. ne ben ne nisanlim.
he terk etse zaten kilidi degistirirdim ve eve almazdim ama gercekdende cok cok cocuksu bir davranis..
nerede kaliyor?
Lütfen başka yerde sakanizi yapın kadın ne diyor siz ne diyorsunuz...Senin kocan yok ki.Senin kocannnnnn yokkkkkk sen beni çıldırtmak mı istiyorsun?
evet merak etmiyorum alıştım çünkü gitmelerine2 gün gelmedi ve sen eşini merak etmiyorsun
yok bilmiyorum aramadım bu sefer diğerlerinde annesinde kalıyorduKovsam da gitmez. Bir kere denedimHamileyken bir sinir basmasiyla valizini eline verdim, yallah dedim Kapida oturmus yine de gitmemis. Esseklik ettiydim o zaman. Evden kovmak,evden gitmek falan neymis. Normalde yuksek sesle tartismayiz bile. Ama hormonlardan oldu heralde o zaman. Allahtan gitmemis. Gitse gelmezdi cunku bilirim güttüğüm koyunu ben
Nereye gitti,nerde? Bunlari bilmiyo musun?
Simdi okudum diger yazdiklarini. Cocuk da varmis. Adam sadece koca degil baba da ayni zamanda. Bu ne rahatlik? Bence iyi bir dersi haketmis..yok bilmiyorum aramadım bu sefer diğerlerinde annesinde kalıyordu
merhaba
Eşimle h.sonu ufak bir tartışma yaşadık çok büyütülecek bir şey değil di Kendisi tartışma esnasında dışarı çıktı dedim 1 2 saate gelir heralde gece 12 oldu gelmedi bende aramadım ve 2 gündür de eve gelmedi bende aramadım çünkü genelde böyle yapar tartışma olunca eve gelmez açıklaması ise gelsem ne olucak gene kavga edicezdir? ne yapılmalı bu durumda
Ben tartışma yaşanınca genelde öfkemin doruğa çıktığını, o raddeden sonra felaket şeyler yapabileceğimi/söyleyeceğimi hissettiğim an orayı çabucak terkederim. Evden çıkarım, yürürüm öfkem geçene kadar. Her şeyi tekrar tekrar düşünür, bu kadar öfkelenmekle haklı/haksız olduğumun tartışmasını yaparım kendimle. Öfke nobetimde sular durulunca dönerim eve ki bu da bir iki saati geçmez. Eşim şimdiye kadar böyle bir şey yapmadı. Yapmaz da. Tartışma sebebiyle geceyi dışarda geçirmek, eve günlerce gelmemek diye bir şey söz konusu olamaz. Nasıl yaparsınız bilmiyorum ama bu konuyu eşinizle konuşmanız lazım. Evet öfkelenince bulunulan yeri terketmesi iyi bir şey ama bu kadarı fazla. İnsanın sakinleşmesi günler almaz.merhaba
10 sene hiç tartışmamak mıÇok şükür 10 senedir hiç tartışmadığımız için böyle bir huyu olup olmadığını bilmiyorum. Ama bana göre yanlış bir tutum. Eşinizin hareketi bana normal gelmedi.
gelmiyor zatenCanım gece 12 ye kadar bekle gelmezse kapıyı kitle arkasında bırak anahtarı giremesin, Bi daha yapmaz
olabilir diye çok düşündüm ama ortaya çıkaramadım hiç bişey bulamadımYalniz simdi eski konularini okudum. Seni uzmek istemem ama aldatilmakla ilgili konun dikkatimi cekti. Baskasi olabilir mi esinin hayatinda?
Otel konumu, otel aramalari?bunlar yeterli degkl miydi zamaninda? Gercekten ne olmasi lazimdi? Ilk degilmis ki bu gitmeler. 20 gun,15 gun.. adam hep gidiyor. Hic mi bunun pesine dusmeyi denemediniz anlamadim? Pesine birini tak, en kotu sen takip et. Ses kayit programlari var. Onlardan yukle.olabilir diye çok düşündüm ama ortaya çıkaramadım hiç bişey bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?