- 27 Nisan 2012
- 15.841
- 19.118
- 498
- Konu Sahibi asii nuran
-
merhaba, ikimizin haftamız aynıymış, dikkatimi çektiBen kovarım evden cokta umrumda olmaz nerde oldugu ve zaten tıpış tıpış ta gelir.
Oyle mii ne guzel canımmerhaba, ikimizin haftamız aynıymış, dikkatimi çekti
10 senede tartismadiniz miÇok şükür 10 senedir hiç tartışmadığımız için böyle bir huyu olup olmadığını bilmiyorum. Ama bana göre yanlış bir tutum. Eşinizin hareketi bana normal gelmedi.
merhaba
Eşimle h.sonu ufak bir tartışma yaşadık çok büyütülecek bir şey değil di Kendisi tartışma esnasında dışarı çıktı dedim 1 2 saate gelir heralde gece 12 oldu gelmedi bende aramadım ve 2 gündür de eve gelmedi bende aramadım çünkü genelde böyle yapar tartışma olunca eve gelmez açıklaması ise gelsem ne olucak gene kavga edicezdir? ne yapılmalı bu durumda
lütfen tartışmamanın sırın bizimle de paylaşınÇok şükür 10 senedir hiç tartışmadığımız için böyle bir huyu olup olmadığını bilmiyorum. Ama bana göre yanlış bir tutum. Eşinizin hareketi bana normal gelmedi.
Bir sır yok aslında. Biz bir evlat acısı paylaştık. Palaşamayacağımız daha ne olabilir ki? İkimizin kalbinde de aynı yara var. Birbirimizin kalbini kırmaktan imtina ederiz.Buna da şükür demek hayat düsturumuz oldu.lütfen tartışmamanın sırın bizimle de paylaşın
Benim ki diğer odaya en fazla o da gitse keşke.. insan uzak olmak istiyo bazenmerhaba
Eşimle h.sonu ufak bir tartışma yaşadık çok büyütülecek bir şey değil di Kendisi tartışma esnasında dışarı çıktı dedim 1 2 saate gelir heralde gece 12 oldu gelmedi bende aramadım ve 2 gündür de eve gelmedi bende aramadım çünkü genelde böyle yapar tartışma olunca eve gelmez açıklaması ise gelsem ne olucak gene kavga edicezdir? ne yapılmalı bu durumda
Bahanesi tabiki evd3n gitmek gelmemek için.. ne haltlar yiyosa artık.. evde durmak istemiyo ya da kavgalari bahane ediyiO nasıl öfke yahu günlerce sürüyor.
Biz de tartışma pek olmaz, cunku esim sinirliyken konuşmaz, ben sinirliysem yine konuşmaz :)
Ayrı odalarda takılır yada birimiz bir kaç saat dışarı çıkarız ama 2 saati hic geçmedik. Iki gun ne?
Haha aynı biz.. gidiyorum diğer odaya en fazla yarim saat sonra bir bahaneyle konuşmaya çalışıyo.. cvp vermeyince de ne yapmaya calisiyon diyo ruh hastası az önce kavga edenler başkasıydı sankiTabiki gitmiyor. Başka odaya bile gitmiyor . Ben gidiyirum başka odaya. O da oraya gelip yanıma kıvrılıyor. Kaçıs kurtulus yok.
Bu adamların ortası yok.
Bunu anladim. Ya evi terk ediyor. Ya da illaki dip dibe durmak istiyor .
Annesindede var suç dese ya evine çocuğuna git diye harbiden senin koca daha büyümemiş bizde tartışınca eşim dışarı çıkar ama eve gelir sonra oturup sıkıntı neyse karşılıklı konuşuyoruzannesinde kalıyordu hep bu sefer haberim yok aramadım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?