- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi bigblueyes
-
Öncesini okumadım bilmiyorumNeden fepki gosterdikleri belli değil mi bu kadar ustlerinde durmalarinin konularin
konunuzun içeriği hep para maddiyat hanımefendiSindirilememis duygularin esiri olan insanlar kendilerini ele verirler ki ben zenginim demedim fakirim de demedim sadece hasetlik neyse bosverin
Aslinda biz nadir kavga ederdik hic aile konusunda kavga etmedik ama bu olay normal bir kavga değil ustelik esimin bana olan ilgisinin buradaki arkadaslara göre ne denli fazla oduğunu farkettim ve bir tokattin daha fazlasida gelebilir affedersem o yuzden kendi kendime yetebilirim eğer cocuğum olsaydi durum daha farkli olurdi iyikide yokmusEminsin de mi
Yok artik daha neler suan yorum bile yapmak istemiyorum size..konunuzun içeriği hep para maddiyat hanımefendi
Zenginiz deseniz ben olur ??
Ayrıca hiç de hasetlenmedim
Durumun iyi olduktan sonra görümceme herhafta dudak dolgusu orasını burasını yapardım ne olacak ???
Bence siz hasetsiz baktınız görümceniz güzelleşiyor ver para dediniz mi daha gelmesin diye
Yorumlarda bazi arkadaslar hediye konusunda yorum yapmis aslinda iiyi niyetli yorumlar bende onlara cevap verdim esim herkese karsi böyle diye sonra 2 uye surekli erkeklee boyle yapmaz bu konu fake kesin zenginliğe ozendiriyor hatta az once bir kullanici gorumcemin guzelestigi icin onu kiskandiğimi one surdu yani dicek birsey yok ilkte bu 2 uyeye gercekten uzuldum cunku toplumda sindirilmisler herseyin kadindan beklendiğini dusunuyorlar hediye vs ozur sonra uslupleri cok değisti simdide siz zenginlikle hava atiyorsunuz diyorlar yani anlamadim bir usteki yoruma bakin lutfen sizde sasiricaksiniz sonra diğer uyeler tepki gosterince bu 2 uyuye oyle soylemedik boyle dedik diyorlarYa 8.sayfa 9.sayfaya bakınca konu sahibi zenginim oh demiyor hatta daha önceki konusunda ortaklı bir işi olduğunu sürekli ücretsiz yapmasının mümkün olmadığını belirtmişti.8.9 sayfalarda aşkı memnu vari bir tutum var yok torontodan yaz bir sonraki konunu dedi bir hanım. Kocası takı konusunu açan kadında gelen sorulara cevaben eşim hediye alır sık sık dedi param var şugarım fakirler ölsün demedi yani. İnanmazsan ki le geç yani
Eskisi kadar esimle samimi hissetemeyeceğimizin farkindayim o yuzden bosanmayi dusunuyorumEşin de o ailenin oğlu,onların aynısı aslında,ailesiyle ilgili ufak bi sürtüşmede en az görümce kadar çirkefleşmiş. Önceki konunuzu da okudum çok haklısınız.
çok güzel ve doğru bir karar Allah yolunuzu açık etsin iki günlük dünya da uğraşmaya değmezArtik bosanacağim icin ailesi beni iglilendirmiyor
Cok tesekkur ederim zaman ayirip yorum yaptiğiniz icin barismayi dusunmuyorum cunku artik karakterim kaldirmaz ben ailenle gorusme asla demedim sadece kendim konusmayacaktim elti ayri bir olay inanin sonraki surecte bana kinleceğini dusunmedim bastan tepki verseydim esim yanimda olabilirdi ama icten icte kin tutup sabah pstlayacağini hesaba katmadim ama bugun bunu yasamam hayatin bana verdiği bir ders oldu hicbir zaman hakkini yedirmiceksin affetmeyeceğim asla cunku affedersem benden eser kalmaz ki siddet soz konusu yoluma bakarim arkadaslarim var sonra ailem onlar iyi ki varlarSevgili konu sahibi;
Öncelikle geçmiş olsun. Gerçekten yaşadığımız şey korkunç. Diğer konuda okudum diğer konuda da %1500 haklısınız. Görümceye ayrı eltine ayrı kocana ayrı sinir oldum. Daha dün aileye girmiş elti ne hakla siz öyle bir mesaj atar? Görümcenin önceki rezilliklerini saymazsak bir de neden başkasının komplikasyonu siz toparlıyorsunuz? Komplikasyonu düzeltmek ilk yapmaktan çok daha zordur. Kaldı ki böyle kadir kıymet bilmeyen seviyesi çok aşağıda olan bir insana. Ne gereği var.
Elçi denen kadın kim ki size utanmadan mesaj atabiliyor? Kocanız nasıl bir rezil ki hem suçlu hem güçlü, psikolojik ve fiziksel şiddet durduk yere uyguluyor, bir de samimi bir şekilde özür dileyip kendini affettirmeye çalışacağına utanmadan parayla düzeltebilecekğini zannediyor. Her şekilde size hakaret ediyor.
Her iki konuda da sizin en ufak bir hataınızı görmedim. Barışıp barışmamak sizin kendi tasarrufunuz, evliliğimizin dinamikleri ile alakalı bir konu. Ama her şartta haklı olduğunuzu bilin Ve kimsenin size bir daha böyle davranmasına asla izin vermeyin.
Kendinizi çok üzmeyin sevgiyle kalın.
Kesinlikle her kapinin cikis yolu baska kapiya acilir bugun bunlari yasiyarak kendimden ne denli haksizlik yaptiğimi farkettim geri donusu olmaz asla donersem kendi ozume donemem o yuzden en guzeli bitirmekÇ
çok güzel ve doğru bir karar Allah yolunuzu açık etsin iki günlük dünya da uğraşmaya değmez
Gec farkina vardin aslinda iki kisi evlenirken ailelerinde evlenmis olmasini ah felan da tutmuyorum kimseye kin tutucak vaktim yok kotuluk konusunda hayat benden daha yaratici karsilarina onlarinda kotu insanlar cikicak cikmasi dileğiyle onlari uğurluyacağim yolun sonu boyle 2 gun icinde herseyin bitmesi biraz insanin zoruna gidiyor ama bir tokat kadar değil ayrilmak en iyisi hem cocukta yokBenşm Görümcem de böyle eşimi doldurup hak verdiği konuda sabahına beni haksız görmüş bir de üzerime yürümüştü. Allah'ın belası pislik bir aile daha. Şerefsiz böyle insanlar. Eşiniz de onlardan geri kalır degil ne yazık ki.
Yazan kullanici once böyle birsey ortaya atti bende resmi gosterin o zaman dedim yoo ben gormedim ki siz atin dedi bana yani celiski inan onceki mesajlari okursaniz nasil sabrettiğime ben bile saskinimGoogle görsellerde bayanın eşiyle resmi yok. Bulan kişi link atıp kanıtlasın. İftira atmak doğru değil.
Konu sahibine yazık değil mi? Herkes boşanması için tavsiyede bulunuyor. Bir Allah'ın kulu da " elti ve görümce yüzünden bosanma" demiyor. Elti ile görümce dinamiti koyup patlattılar. Boşanma sebebi de bizimle kötü oldu diye kocası evden kovdu olacak. Sebep olup güzelce evliliklerine devam mı edecekler? Onların da yaşattıklarını yaşaması lazım.Eltisi için de demeyin öyle yine de yazık evet kötü ama ona da yazık
Sizin onceki uslupunuz bana bacim vs dimi ben sizi uygun bir dille konumdan cikin yazdim ama siz cikmadiniz ustune esimle benim resmimi alip whatsapp resmi yaptiniz ki bu suc sonra googleden buldum dediniz resmi bende attin dedim bana googleden bulmadim ki iyi siz atin resim kanitlayin dediniz simdi gelelim konumuza bunlari siz yazdiniz tepki gelince bazi arkadaslardan hayir oyle degil soyle dedik diyorsunuz siz sadece konu fake deyip gecebilirdiniz israrla kalmaniz sizce benim kafamda hangi dusunceleri olusturur ? Taki konusuna gelirken burada arkadaslar taki sorularini sordu bende yanit verdim sonra zenginliğe ozendiriyor vs bunlari adam yazamaz kesin kadin yazmistir yazan siz ve diğer uye size israrla cikin demem ragmen konumdan israrla kalmaniz ve bunlari yapmaniz ben size sizin yerinize utandim derken utanmayisiniz daha ne kadar size cumle kurmam gerek...Şimdi güzel kardeşim feyk olmasını sadece şu yönden umut ederim "kadına şiddet"..
Onun dışında saat ayrıntısı benim çok dikkatimi çekti. Bir kaç yorumda ekran görüntüsünü sonradan eklediğinizi belirtmişsiniz.
Fakat konunun son düzenlenme saati 07.38..
Diyelim ki 8den sonra konuya eklediniz ekran görüntüsünü. Düzenlenme saatinin de otomatikman değişmesi geriyor. Çünkü fotoğraf ekleyerek konuda değişiklik yapmışsınız.
Anlatabildim mi?
Takılar,tokalar,setler,londralar benim umrumda değil.
Burada az once bir uye gorumcemi kiskandiğim icin para istediğimi yazdi bulursam atacağim aslinda bu siteyi boyle bilmiyordum biraz hayal kirikliğina uğradimKonu sahibine yazık değil mi? Herkes boşanması için tavsiyede bulunuyor. Bir Allah'ın kulu da " elti ve görümce yüzünden bosanma" demiyor. Elti ile görümce dinamiti koyup patlattılar. Boşanma sebebi de bizimle kötü oldu diye kocası evden kovdu olacak. Sebep olup güzelce evliliklerine devam mı edecekler? Onların da yaşattıklarını yaşaması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?