Evi terk ettim

Eşiniz sizin maddiyata düşkün biri olduğunuzu mu düşünüyor? İstediğin seti, yüzüğü alalım filan yazmış ya. Yani sizin kendisini bunlarla affedebileceğiniz düşüncesine nereden kapılmış acaba?

Esim ailesine karşida öyle genelde bir hata ysptiğinda hediye alir paragöz vs değilim asla

Ne diyorsun bacım anlamadım?
Bacim nasil bir kelime hanfendi bir tek siz akillisiniz whatsapptan esim ile benim profilimi alip selam yazmak whatsapptan ne mantik gercekten Oha demek ki ben kendim yazabilirmisim suan cok saskinim nasil bunu farkettiniz tabi ya whatsaptan nasil instagram direct beklenir ki yapmayin lutfen utaniyorum ben sizin yerino lutfen..

Esim ailesine karşida öyle genelde bir hata ysptiğinda hediye alir paragöz vs değilim asla
Yine de yaptığı hoş bir hareket değil. Karşımızdaki kişilerin asıl karakterleri sinirli anlarında kullandığı kelimelerle, sergilemiş olduğu davranışlarla ortaya çıkar. Eşiniz size olan saygısını yitirmiş gibi davranmış, ilk baştaki söylemlerinden öyle anladım. Sonrası daha korkunç, size tokat atması. Karar verecek olan sizsiniz. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Eşinle sizin fotoğrafınızın google görsellerde ne işi var o halde :) ünlü bir çift olmalısınız?

Eşinle sizin fotoğrafınızın google görsellerde ne işi var o halde :) ünlü bir çift olmalısınız?
Aa bu resmi googleden mi bulduk inanamiyorum size uzuluyorum aslinda cunku gercekten sevilmemissiniz hediyeler ozurlere pek aliskin değilsiniz o yuzden baskasi olunca hayir olamaz bunu kadin yazdi ss de ispat icin zaten canim diyorsunuz cunku size toplum kadinin boyle birsey yapacağini soylemis her mesajta erkekler bu kadar ince dusunmez erkek boyle yazamaz hangi eriek boyle yaparmis hanfendi sizi anliyorum fakat mutsuzluğunuzu boyle cikartamazsiniz siz hediyeler vs almiyorsunuz esiniz ozur dilemiyor diye tum erkekler boyle mi tepki gelince buradaki arkadaslardan siz ve diğer kisi oyle demedik soyle dedil diyorsunuz ve neden israrla konumda olduğunuzu anladim cunku bir erkeğin boyle yapabilmesi sinirlerini bozuyor ne diyim umarim sizde sevilirsiniz

Şaka mısın sen ya bu ne ego Allah aşkına? Allahuekber dağlarından mı indin nedir ?

Tipik aslan burcu cömertliği

Eltisi için de demeyin öyle yine de yazık evet kötü ama ona da yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…