- 29 Haziran 2014
- 2.568
- 1.628
- 133
- 35
- Konu Sahibi bigblueyes
-
Esim ailesine karşida öyle genelde bir hata ysptiğinda hediye alir paragöz vs değilim aslaEşiniz sizin maddiyata düşkün biri olduğunuzu mu düşünüyor? İstediğin seti, yüzüğü alalım filan yazmış ya. Yani sizin kendisini bunlarla affedebileceğiniz düşüncesine nereden kapılmış acaba?
Bir tek siz akillisiniz hanfendi whatsapptan instagram direct beklemek mantiği nerden buluyorsunuz suan inanamiyorum can ozum bana mesaj atmis kesin kadin kendisi yazdi ayrica esimle benim resmimi kaldir bu kadarda olmaz yeter
Ne diyorsun bacım anlamadım?Bir tek siz akillisiniz hanfendi whatsapptan instagram direct beklemek mantiği nerden buluyorsunuz suan inanamiyorum can ozum bana mesaj atmis kesin kadin kendisi yazdi ayrica esimle benim resmimi kaldir bu kadarda olmaz yeter
Artik bosanacağim icin ailesi beni iglilendirmiyorTatile gidelim tamam seti alalım!Bu nasıl bir mantık ya çocuk kandırır gibi.üçüncü şahıslar için eşini yuvasını Yok sayan insanlar değişmiyor Allah yardımcınız olsun
Bacim nasil bir kelime hanfendi bir tek siz akillisiniz whatsapptan esim ile benim profilimi alip selam yazmak whatsapptan ne mantik gercektenNe diyorsun bacım anlamadım?
Hayırlısı olsunYanima gelmedi kliniğe gelmis ben bugun yarin gun calisiyordum gormedim ortağim gormus ve konusmuslar sadece ariyor ve mesaj atiyor birde kardeslerime ben engelledim telefondan onlara yaziyor
Yine de yaptığı hoş bir hareket değil. Karşımızdaki kişilerin asıl karakterleri sinirli anlarında kullandığı kelimelerle, sergilemiş olduğu davranışlarla ortaya çıkar. Eşiniz size olan saygısını yitirmiş gibi davranmış, ilk baştaki söylemlerinden öyle anladım. Sonrası daha korkunç, size tokat atması. Karar verecek olan sizsiniz. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.Esim ailesine karşida öyle genelde bir hata ysptiğinda hediye alir paragöz vs değilim asla
Eşinle sizin fotoğrafınızın google görsellerde ne işi var o halde :) ünlü bir çift olmalısınız?Bacim nasil bir kelime hanfendi bir tek siz akillisiniz whatsapptan esim ile benim profilimi alip selam yazmak whatsapptan ne mantik gercektenOha demek ki ben kendim yazabilirmisim suan cok saskinim nasil bunu farkettiniz tabi ya whatsaptan nasil instagram direct beklenir ki yapmayin lutfen utaniyorum ben sizin yerino lutfen..
Aa bu resmi googleden mi bulduk inanamiyorum size uzuluyorum aslinda cunku gercekten sevilmemissiniz hediyeler ozurlere pek aliskin değilsiniz o yuzden baskasi olunca hayir olamaz bunu kadin yazdi ss de ispat icin zaten canim diyorsunuz cunku size toplum kadinin boyle birsey yapacağini soylemis her mesajta erkekler bu kadar ince dusunmez erkek boyle yazamaz hangi eriek boyle yaparmis hanfendi sizi anliyorum fakat mutsuzluğunuzu boyle cikartamazsiniz siz hediyeler vs almiyorsunuz esiniz ozur dilemiyor diye tum erkekler boyle mi tepki gelince buradaki arkadaslardan siz ve diğer kisi oyle demedik soyle dedil diyorsunuz ve neden israrla konumda olduğunuzu anladim cunku bir erkeğin boyle yapabilmesi sinirlerini bozuyor ne diyim umarim sizde sevilirsinizEşinle sizin fotoğrafınızın google görsellerde ne işi var o halde :) ünlü bir çift olmalısınız?
Şaka mısın sen ya bu ne ego Allah aşkına? Allahuekber dağlarından mı indin nedir ?Aa bu resmi googleden mi bulduk inanamiyorum size uzuluyorum aslinda cunku gercekten sevilmemissiniz hediyeler ozurlere pek aliskin değilsiniz o yuzden baskasi olunca hayir olamaz bunu kadin yazdi ss de ispat icin zaten canim diyorsunuz cunku size toplum kadinin boyle birsey yapacağini soylemis her mesajta erkekler bu kadar ince dusunmez erkek boyle yazamaz hangi eriek boyle yaparmis hanfendi sizi anliyorum fakat mutsuzluğunuzu boyle cikartamazsiniz
Aa bu resmi googleden mi bulduk inanamiyorum size uzuluyorum aslinda cunku gercekten sevilmemissiniz hediyeler ozurlere pek aliskin değilsiniz o yuzden baskasi olunca hayir olamaz bunu kadin yazdi ss de ispat icin zaten canim diyorsunuz cunku size toplum kadinin boyle birsey yapacağini soylemis her mesajta erkekler bu kadar ince dusunmez erkek boyle yazamaz hangi eriek boyle yaparmis hanfendi sizi anliyorum fakat mutsuzluğunuzu boyle cikartamazsiniz siz hediyeler vs almiyorsunuz esiniz ozur dilemiyor diye tum erkekler boyle mi tepki gelince buradaki arkadaslardan siz ve diğer kisi oyle demedik soyle dedil diyorsunuz ve neden israrla konumda olduğunuzu anladim cunku bir erkeğin boyle yapabilmesi sinirlerini bozuyor ne diyim umarim sizde sevilirsiniz once wp simdi google wuhu sirada instagram felan mi var bakin israrla sizin adina utaniyorum diyorum daha fazla neden utandiriyorsunuz hadi siz utanmiyorsunuzda bir durun
Evet simdide baska bir olaya gecis yaptik sirada ne var ? Yoksa esim bir ajan miŞaka mısın sen ya bu ne ego Allah aşkına? Allahuekber dağlarından mı indin nedir ?
benden betersin yanlız saygılarımı sunuyorum. parti kur oy verelim.
Tipik aslan burcu cömertliğiAslinda esimi savunmak değil asla ama buradaki coğu arkadas esimin beni maddi yonden barismak icin hediyeler vs demis bazi arkadaslarla resmem sizinlr dalga geciyor demis ama esim tek bana karsi boyle değil annesine hafta sonlari gitmese ozur icin cicekler pahali hediyeler alir bir nevi gonul alma yani tek bana yapmiyor
Eşinle profilinizdeki muazzam fotoğrafınızı bi at bakalım. Londralı hanfendi? Ben inanmıyorum çünkü ekran görüntüsü ben feykim diye bağırıyor.Evet simdide baska bir olaya gecis yaptik sirada ne var ? Yoksa esim bir ajan mi
Eltisi için de demeyin öyle yine de yazık evet kötü ama ona da yazıkBence boşanmayın. Size tokat atması affedilemez bir şey ama görümce ve elti bunu duyulunca bayram ederler. Bak abim benim icin yengeyi şutladı diye. Eşinizin de burnundan getirin başkaları yüzünden size vurduğu için. % 1.000.000 haklısınız. Elti ve görümce keyifle hayatlarının tadını çıkarırlarken siz yuvanızdan olacaksınız. Illa bosanaksaniz eltinin de boşanma aşamasına gelmesine sebep olun ki yuva yıkmak nasıl bir şeymiş anlasın.
Eşinle sizin fotoğrafınızın google görsellerde ne işi var o halde :) ünlü bir çift olmalısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?