- 28 Haziran 2019
- 242
- 176
- 18
- 35
- Konu Sahibi bigblueyes
-
Eşinle sizin fotoğrafınızın google görsellerde ne işi var o halde :) ünlü bir çift olmalısınız?
Aa bu resmi googleden mi bulduk inanamiyorum size uzuluyorum aslinda cunku gercekten sevilmemissiniz hediyeler ozurlere pek aliskin değilsiniz o yuzden baskasi olunca hayir olamaz bunu kadin yazdi ss de ispat icin zaten canim diyorsunuz cunku size toplum kadinin boyle birsey yapacağini soylemis her mesajta erkekler bu kadar ince dusunmez erkek boyle yazamaz hangi eriek boyle yaparmis hanfendi sizi anliyorum fakat mutsuzluğunuzu boyle cikartamazsiniz siz hediyeler vs almiyorsunuz esiniz ozur dilemiyor diye tum erkekler boyle mi tepki gelince buradaki arkadaslardan siz ve diğer kisi oyle demedik soyle dedil diyorsunuz ve neden israrla konumda olduğunuzu anladim cunku bir erkeğin boyle yapabilmesi sinirlerini bozuyor ne diyim umarim sizde sevilirsiniz
Şaka mısın sen ya bu ne ego Allah aşkına? Allahuekber dağlarından mı indin nedir ?
Hanimefendi kendinizle nasil celistiğinizi gorun artik buradaki arkadaslar size defalarca yorum yaptilar ama siz anlamiyorsunuz ustelik uslupunuz cok cirkin once esimle benim ss alip whatsapp pp koyuyorsunuz sonra ben size cevap verince googleden buldum diyorsunuz bende googleden gosterin diyorum bana resim at diyorsunuz hanfendi bunlari siz yazdiniz onceleride boyle yok erkek yazamaz kesin kadin yazmistir hangi erkek esine hediye alirmis hangi erkek esine boyle naif yazarmis erkekler bir kere kadini onemsemezmis laflar vs artik bir durunEşinle profilinizdeki muazzam fotoğrafınızı bi at bakalım. Londralı hanfendi? Ben inanmıyorum çünkü ekran görüntüsü ben feykim diye bağırıyor.
Aa bu resmi googleden mi bulduk inanamiyorum size uzuluyorum aslinda cunku gercekten sevilmemissiniz hediyeler ozurlere pek aliskin değilsiniz o yuzden baskasi olunca hayir olamaz bunu kadin yazdi ss de ispat icin zaten canim diyorsunuz cunku size toplum kadinin boyle birsey yapacağini soylemis her mesajta erkekler bu kadar ince dusunmez erkek boyle yazamaz hangi eriek boyle yaparmis hanfendi sizi anliyorum fakat mutsuzluğunuzu boyle cikartamazsiniz siz hediyeler vs almiyorsunuz esiniz ozur dilemiyor diye tum erkekler boyle mi tepki gelince buradaki arkadaslardan siz ve diğer kisi oyle demedik soyle dedil diyorsunuz ve neden israrla konumda olduğunuzu anladim cunku bir erkeğin boyle yapabilmesi sinirlerini bozuyor ne diyim umarim sizde sevilirsiniz
SöyleyeceğimEşine söyle boşanacağını
Madem seven erkeğe sahipsiniz bana neden böyle bir yorumda bulundunuz ? O zaman bende size asla erkek uzanirken dize koymaz diyim nasil bir mantik sizede sacma geliyor dimi ustelik surekli konumdasiniz ki esimin bana attiği tokati bile yansitmissiniz ama sunu yazamamazsiniz hepsini esimin ysptiğini hediyeler vs ama bunu yazamamissiniz cunku kabullenemiyorsunuz erkeğin hediye almasini ozur dilemesini kesin kadin yazmisti dimi canim?sizin hayalinizdeki eşinizin bile belki 10 katı seven bir erkeğe sahibim şükür bu arada gülben ergen misalikıskandırmak gibi olmasın değil tokat atmak, rahatsız olmayayım diye dizime uzanırken bile kafasını tam koymaz. nazardan sakla Yarabbiiiim
Madem seven erkeğe sahipsiniz bana neden böyle bir yorumda bulundunuz ? O zaman bende size asla erkek uzanirken dize koymaz diyim nasil bir mantik sizede sacma geliyor dimi ustelik surekli konumdasiniz ki esimin bana attiği tokati bile yansitmissiniz ama sunu yazamamazsiniz hepsini esimin ysptiğini hediyeler vs ama bunu yazamamissiniz cunku kabullenemiyorsunuz erkeğin hediye almasini ozur dilemesini kesin kadin yazmisti dimi canim?
Bakin nedeni belli oldu böyle yazmalarinizin ben size maddi birsey dememistim oysaki kendinizi ele verdiniz once erkekler asla kadinlari onemsemezdi asla bir erkek bir kadina hediye almazdi zenginliğe ozendiriyorduk ya hani sizin deyiminizle ne ara maddiyata geldik ben kacirmisim israrla neden konumdan cikamadiğinizi simdi anladim ne diyim yazikaklımızla dalga geçmeye çalışıyosunuz ama olamaz öyle bişey. yapamazsınız. ben erkek öyle yazmaz vs demedim. fazla dizi izliyosunuz. aşk ı memnu yeniden başladı biliyorum ama bu kadar etkilenmeyin lütfen.çıkın dışarı hava alın. yaz geldi çok güzel.
bu arada maddi olarak da gayet tatlı bi durumdayım. sorunsuzum yani, boşuna uğraşmayın
Cok tessekur ederim diğer arkadaslar gibi beni anladiğiniz icin 2 uye bana bu mesaji bir erkeğin yazamayacağini soyledi cunku erkekler onemsemezmis eslerini sonra konu bir anda hangi es hediye alirmis hangi es karisina boyle davranirmisa geldi en son bir hanfendi maddi durum dedi ki ben asla maddi durumu ile ilgili konusmamistim bile kendi kendini ele verdiEe işte belli 6 küsür de karıkoca konuşmuşlar. Hanımefendi 7.38 gibi buraya konu açmış kocasına son mesajını 8 de küsür de atmış. Buraya da fotosunu eklemiş sorun nedir? Hanımefendi estetisyen sanırım eşinin de kazançlı bir mesleği varsa londra demesi de normal zaten anladığım kadarıyla görümcenib asıl derdi para değil sözünü geçirme..
Bakin nedeni belli oldu böyle yazmalarinizin ben size maddi birsey dememistim oysaki kendinizi ele verdiniz once erkekler asla kadinlari onemsemezdi asla bir erkek bir kadina hediye almazdi zenginliğe ozendiriyorduk ya hani sizin deyiminizle ne ara maddiyata geldik ben kacirmisim israrla neden konumdan cikamadiğinizi simdi anladim ne diyim yazik
Bende size acidim inanin siz maddiyat dediniz ki ben size maddi durumunuzu sormamistim neyse ya uzuldum size sadecemaddi olarak demediniz mi
az önce hediye vs demediniz mi?
siz takılın öyle. süpersiniz. çok güldüm akşam akşam.
Neden böyle tepki verdiklerini anlayamadiniz mi bence bu yazdiklari yorumlarda belliEğer konunun sahte olduğunu düşünüyorsanız şikayet edersiniz , bu kadar ustelemenin manası ne çözemedim.
Oldu da sahte değilse , şiddet gören bir kadın var sonuçta . Daha dikkatli olmak gerekiyor bana göre.
Sindirilememis duygularin esiri olan insanlar kendilerini ele verirler ki ben zenginim demedim fakirim de demedim sadece hasetlik neyse bosverinböyle bir zengunlükte para mevzusu yapıp ...
Birbirinizi çat çat tokatladınız he
Nerden tutsak elinde kalır bu konu.
Saçma
Neden fepki gosterdikleri belli değil mi bu kadar ustlerinde durmalarinin konularinAyyyy bu konu fake olsa ne olur ya yorumunuzu yazın geçin fake olunca ucu bize mi dokunuyo sanki bizene bu kadar üstelenmesini anlayamadım konu sahibi zaten kararını vermiş Allah yolunu açık etsin.
Eminsin de miSöyleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?