Evi terk ettim

Tokat değil ama başka hatalarını, kavgalarını hediyeyle affetirdiyse şimdiye kadar ki bana mesajlarda öyle geldi yine aynı taktiği uygulamıştır eşi.
İlk defa olan birşey değildir bu ve karşılığını görmüştür, şunu alalım buraya gidelim teklifleri. Yoksa tokat atıp bu tekliflerle gelmez durduk yere.
 
Bana kalırsa ikinizde oturun konuşun mantıklı bi şekilde hareket edin. İnatlaşma yapmayın iki tarafta yapıcı olmalı şu durumda. Yoksa bu şekilde işler daha da tırmanacak gibi duruyor, boşanacak bişey yok yaptğı çok yanlış ama gereken dersi verebilceğini düşünüyorum.
 
zenginide, fakiride, okumuşuda cahilide evliliklerde hep aynı muabbetler...sürekli sen-ben yada senin ailen- benim ailem...cahili belki anlarımda, kültürlü insanlardan farklı aile ilişkileri görmek isterdim...
 
Çok uzuldum. Boyle biseye iyi niyetinden kaynakli maruz kalmis olmana dahada uzuldum. Kadinlar gucludur dimdik ayakta dur. Adama bak set alalim, yurtdisina gidelim diyor ne kadar basit bisey sanki
 
Ben msjda bir yere takıldım.Sonda diyor ki " bu masum adamı affet". Yani kocası kendisinin masum olduğunu düşünüyor hala.Bu korkunç bir durum.
Kardeşinin dolduruşuna gelmiş ya ondan masumdur.. pislik adam karakterli birisi olsa ne karisinin dolduruşuna gelir ne de ailesinin kim haklıysa onu görür onun yaninda durur
 
Bugüne kadar hep maddi vaatlerle mi gönlünüzü aldı? Direkt Londra’ya gidelim, istediğin seti alalım diye yazınca sanki hep bu şekilde affetmişsiniz gibi bir izlenim oldu. Eşiniz sonuçta, sizin nasıl affedeceğinizi en iyi o bilir. Umarım ben yanılıyorumdur.
Ayrıca eşiniz o kadar yapmacık ki! Size şiddet uygulamamış bile olsa boşanın derdim. Evlilik sürdürülebilecek biri değil. Yazdığı mesajları okurken midem bulandı. Gerçekten de pişman falan olmamış emin olun. Şu an göz boyama derdinde ve affederseniz devamı gelecek.
 
İnanamayarak okudum son mesajı. Siz bana tokat attın diyorsunuz, o istediğin seti alalım diyor, bundan büyük hakaret olamaz, seni döver döver param ile sustururum diyor korkunç adam.

Niye sizi para ile susturabileceğini düşünüyor bu adam, sizde çalışan bayansınız bir de, umarım barışmazsınız, bu zihniyetteki bir adam nasıl olsa sonra parasını verir kapatırım diye artırarak dövmeye devam eder.
 
Bir de affet bu masum adamı diyip smile koymuş, yaptığı şeyin ne kadar korkunç olduğunun farkında bile değil.
 
Eşinizin kavgası da özrü de aşırı samimiyetsiz geldi. Uykudan uyanan herkes bir nebze sinirli olur da sülaleyi katarak kavga etmek nedir? Bunlar hep oyuncak hamuru gibi oynanıp işlenmiş, kafası pek basmayan olgunlaşmamış erkek hareketleri kusura bakmayın.
Çocuk gibi kavga edip tekrar çocuk gibi rüşvet şakayla karışık takılmalarla özür dilemiş. Yaptığının korkunç bir şey olduğunun farkında ama sizin gözünüzde önemsizleştirmeye çalışmış masum adam, gözü kapalı maymun falan aman ne sevimli.
Şiddet ve sadakatsizlik iki önemli esik bana göre. Bunlardan biri bir defa asılınca evliliğin kurtuluşu olmadığını olsa dahi bir tarafım hep kırgın ya da güvensiz bir şekilde devam edeceğini düşünüyorum. Kendinize neyi reva gördüğünüz tamamen size kalmış.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…