Evi terk ettim

Hiçte affetmeyin bir kere yapan ikincisiyide yapar cok şükür işiniz imkaniniz var çocuğunuzda yokmus birsans oldugunda belki ozaman çocuğunda olur ozaman çocukta yıpranıyor ikilemde kalınıyor herşey zorlaşıyor

Bİşyler alınca tatile götürünce affetirmiş mi olacak yani kendini
Kolay kolay affetme hatta hiç affetme
Burnunu sürttür tekrar barışırsanda

Canım önceki konunu biliyorum eltin konusunda çok haklısınız eve dönme tokat atmak ne demek

Affetmeyeceğim kendi ekonomik özgürlüğüm var kimseye muhtac değilim olmayacağim evet iyikide cocuğumuz olmamiş

Konu sahibi nasılsınız? Bir gelişme var mı?
Sabah evden ciktiktan sonra defalarca aradi mesajlar atti birini attim buraya ben telefonu kapattim bugun yarim gun calisicaktim arkadasimla bulustum durumu ona anlattim o esimle kavga etmek istedi ben istemedim arkadaslarimi ve kizkardeslerimi aramis baska bir dille ufak atistik vs demis 12 gibi kliniğe gelmis orda ortağim sen nasil bu kadar bencilesebildin ismimi vermiyim ona nasil bunu yapabildin tolerans verirken sana senin yaptiğin ne felan demis kusura bakma kardesinin doldurusuyla bugun arkadasima bunu yapan biriyle iletisimde olmak istemiyorum demis klinikten cikmis arkadasim bana daha sonra anlatti suan kizkardesimin evindeyim heryerden bana yaziyor instagram vs oradan da engelledim bosanacağim avukat arkadaslarimda var onlarla konusacağim

Asla barismayacağim 3 yillik evlilik hayatimizda nadir kavga ettik ama bugun ki olay daha fazla surduremem o mesajlardaki burdaki arkadaslarimin yazdiklarini okuduktan sonra onun yazdiği mesajlardan tiksindim

Sevgili konu sahibi;
Öncelikle geçmiş olsun. Gerçekten yaşadığımız şey korkunç. Diğer konuda okudum diğer konuda da %1500 haklısınız. Görümceye ayrı eltine ayrı kocana ayrı sinir oldum. Daha dün aileye girmiş elti ne hakla siz öyle bir mesaj atar? Görümcenin önceki rezilliklerini saymazsak bir de neden başkasının komplikasyonu siz toparlıyorsunuz? Komplikasyonu düzeltmek ilk yapmaktan çok daha zordur. Kaldı ki böyle kadir kıymet bilmeyen seviyesi çok aşağıda olan bir insana. Ne gereği var.

Elçi denen kadın kim ki size utanmadan mesaj atabiliyor? Kocanız nasıl bir rezil ki hem suçlu hem güçlü, psikolojik ve fiziksel şiddet durduk yere uyguluyor, bir de samimi bir şekilde özür dileyip kendini affettirmeye çalışacağına utanmadan parayla düzeltebilecekğini zannediyor. Her şekilde size hakaret ediyor.

Her iki konuda da sizin en ufak bir hataınızı görmedim. Barışıp barışmamak sizin kendi tasarrufunuz, evliliğimizin dinamikleri ile alakalı bir konu. Ama her şartta haklı olduğunuzu bilin Ve kimsenin size bir daha böyle davranmasına asla izin vermeyin.
Kendinizi çok üzmeyin sevgiyle kalın.

Bir tokata bir set birde yüzük mü vay be ne cahil insanlar var .. herşey para pul değil

her şeyden ziyade attığı son mesaj çok çirkin değil mi yüzük alalım set alalım
Ben msjda bir yere takıldım.Sonda diyor ki " bu masum adamı affet". Yani kocası kendisinin masum olduğunu düşünüyor hala.Bu korkunç bir durum.
Evet bende oradaki piskinliğine sasirdim Londra hediyeler ne alaka esiniz hepmmi boyle demissiniz ama esim surekli hediyeler alir her hafta birseyi kutluyoruz inanin gorunduğu gibi guzel bir duygu değil masum adam kismina bende cok takildim ama daha once hediye aldiği icin baristiğim konulsr olmadi size nasil anlatsam mesela esim biryerde topuklu ayakkabi gorsun direk bana aliyor ve bugun sana aldim diyor veya kuyumcuya gidiyor yarini geliyor sana bunu aldim ilklerde hosuma gitti ama sonra sıkıldim ev kozmetikkten gecilmiyor alma diyorum dinlemiyor pisman bencede olmamis nasil doldurusa geldi kisminda dun gece telefonda konustular ben konusmalarina birsey diyemem cunku ben muhabbeti kestim esime karisamam ama dun telefon kapandiktan sonra inanilmaz tersledi sabah surekli beni tahrik etti

Tatile gidelim tamam seti alalım!Bu nasıl bir mantık ya çocuk kandırır gibi.üçüncü şahıslar için eşini yuvasını Yok sayan insanlar değişmiyor Allah yardımcınız olsun

bugün olduysa bu olay mesaj saatinde niye 8 yazıyor?
hiç inandırıcı gelmedi bana, bir defa diyaloglarda sahte bir zenginlik kokusu var, aşk ı memnu diyalogları gibi yani, cidden paralı adamın kuracağı cümleler değil istediğin seti alayım falan...
neyse takılın siz.

can özüm mü?

Konuya zerre kadar inanmiyorum. Hiç bir erkek "negatif enerjimizi atalim, uzaklasalim" ardindan "istedigin bilezigi, seti" alalim demez. Bunlar sadece bir kadinin yazabilecegi cümleler.
Konuya inanmiyorum derken yani boyle bir olayin yasandiğin mi inanmiyorum demek istediniz bilezik seti değil set takilara karsi ilgim var esim kadin değil ama

ahaha bu kadar olur

Ha bide adam "isine gelince hayatim askim diyorsun, isine gelmiyence ali diyorsun" demis. Haytimda bunu sorun eden erkek görmedim, ama kadinlar bunu sorun olarak görür. Bence tüm olay kurgu.

Birdahaki konuyu konu sahibi Torontodan konu açar

Olay sabah oldu cunku 8 olmasinin nesi sacma esime para gozuyle bakmam sahte zenginlik kokusu derken burada maddi durumumuz ile ilgili detaylar bile vermedim. Bu arada bunlari ben niye kendime yaziyim onuda anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…