- Konu Sahibi bigblueyes
-
Hiçte affetmeyin bir kere yapan ikincisiyide yapar cok şükür işiniz imkaniniz var çocuğunuzda yokmus birsans oldugunda belki ozaman çocuğunda olur ozaman çocukta yıpranıyor ikilemde kalınıyor herşey zorlaşıyorMerhaba arkadaşlar , önceki konumu bilmeyenler okusun konuyu uzatmak istemiyorum esimle 2 gundur bu olaylar nedeniyle aramiz acikti sabah duş aldim bugun yarim gun calisicağim icin arkadasimla görüşeceğim sacimi banyoda fönlerken kapat şunu sesi buraya kadar geliyor dedi esim kapattim makyaj malzemelerini aldim salona gectim yatak odasindan kucuk aynayi alicaktim esim birden beni uyandirdin al mutlu musun istediğin oldu mu zaten bir uykum var onuda zehir ediyorsun insana ben hangi akla hizmet senle evlendim dedi niye bu kadar uzatiyosun ali diyelim esimin ismi oda tabi isine gelince askim herseyim bebeğim isine gelmeyince ali hemen dedi neyse birsey demedim makyaj yapmaya basladim ama halen soyleniyor artik dayanamadim o sinirle kapaticiyi heryere bulastirdim beceriksiz al sana iyi oluyo herkesin mutsuzluğundan mutlu oluyosun dedi kimin kardesinin mi dedim onca seye rağmen halen onu nasil savunabiliyorsun sessiz kaldim diye beni ezebileceğini mi dusunuyorsun dedim oda bana hangi es altina luks arabalar pahali hediyeler alir milletin kocasi karisina ev araba kiyafet tatil imkanlari sunmazmis gözun doysun nankorsun demeye basladi (maddi durumum esimden oncede iyiyidi mesleğim ve kliniğim var) basladik yok senin ailen benim ailem kavgasina donustu en son odaya gidip ağladim cantami aldim oda tamam sinirlendim sabah birden uyaninca hadi yapma boyle kahvalti hazirla deyince bu nasil piskinlik insanlik 5 dk once herseyi soyleyen adam artik sinirimi koruyamadim sen nasil insansin hic mi vicdanin yok az once neler soyledin kardesin daha 6 aylik tanidigi birine (eltim)beni cekistirirken sen napuyosun dedim
Oda onun yaptiği hata ama yuzunu de mi gormuyosun demeye basladi bende dayanamadim tutamadim kendimi senin kardesinin de seninde ... versin dedim tokat atti birden basimdan asaği kaynar sular dokuldu ilk defa bana tokat atti odadan cantami aldim kapiya yoneldim orada beni bekliyor pislik utanmadan hangi sifatla birdaha cikarsam bu eve giremezmisim kapidan ciktim suan kliniğimdeyim beni 7 kez aramis mesaj atmis ozur diliyor kardesimle asla gorusmucem bir an oldu tutamadim kendimi yazmis ama yok asla affetmeyeceğim eve donmeyeceğim artik dayanamiyoerum 3 yillik evliyiz cocuğumuz yok bu 2 gundur olan olaylar bardağin son damlasi oldu
Not arkadaslar gorumcem aramizda yasanan olayi kayinvalideme esime 6 aylik evli eltime anlatmisti dun gecede telefonda konustular 40 -45 dk felan esim geceden beri tuhaf ve soguktu surekli tersledi ama yok asla affetmeyeceğim
Bİşyler alınca tatile götürünce affetirmiş mi olacak yani kendiniMerhaba arkadaşlar , önceki konumu bilmeyenler okusun konuyu uzatmak istemiyorum esimle 2 gundur bu olaylar nedeniyle aramiz acikti sabah duş aldim bugun yarim gun calisicağim icin arkadasimla görüşeceğim sacimi banyoda fönlerken kapat şunu sesi buraya kadar geliyor dedi esim kapattim makyaj malzemelerini aldim salona gectim yatak odasindan kucuk aynayi alicaktim esim birden beni uyandirdin al mutlu musun istediğin oldu mu zaten bir uykum var onuda zehir ediyorsun insana ben hangi akla hizmet senle evlendim dedi niye bu kadar uzatiyosun ali diyelim esimin ismi oda tabi isine gelince askim herseyim bebeğim isine gelmeyince ali hemen dedi neyse birsey demedim makyaj yapmaya basladim ama halen soyleniyor artik dayanamadim o sinirle kapaticiyi heryere bulastirdim beceriksiz al sana iyi oluyo herkesin mutsuzluğundan mutlu oluyosun dedi kimin kardesinin mi dedim onca seye rağmen halen onu nasil savunabiliyorsun sessiz kaldim diye beni ezebileceğini mi dusunuyorsun dedim oda bana hangi es altina luks arabalar pahali hediyeler alir milletin kocasi karisina ev araba kiyafet tatil imkanlari sunmazmis gözun doysun nankorsun demeye basladi (maddi durumum esimden oncede iyiyidi mesleğim ve kliniğim var) basladik yok senin ailen benim ailem kavgasina donustu en son odaya gidip ağladim cantami aldim oda tamam sinirlendim sabah birden uyaninca hadi yapma boyle kahvalti hazirla deyince bu nasil piskinlik insanlik 5 dk once herseyi soyleyen adam artik sinirimi koruyamadim sen nasil insansin hic mi vicdanin yok az once neler soyledin kardesin daha 6 aylik tanidigi birine (eltim)beni cekistirirken sen napuyosun dedim
Oda onun yaptiği hata ama yuzunu de mi gormuyosun demeye basladi bende dayanamadim tutamadim kendimi senin kardesinin de seninde ... versin dedim tokat atti birden basimdan asaği kaynar sular dokuldu ilk defa bana tokat atti odadan cantami aldim kapiya yoneldim orada beni bekliyor pislik utanmadan hangi sifatla birdaha cikarsam bu eve giremezmisim kapidan ciktim suan kliniğimdeyim beni 7 kez aramis mesaj atmis ozur diliyor kardesimle asla gorusmucem bir an oldu tutamadim kendimi yazmis ama yok asla affetmeyeceğim eve donmeyeceğim artik dayanamiyoerum 3 yillik evliyiz cocuğumuz yok bu 2 gundur olan olaylar bardağin son damlasi oldu
Not arkadaslar gorumcem aramizda yasanan olayi kayinvalideme esime 6 aylik evli eltime anlatmisti dun gecede telefonda konustular 40 -45 dk felan esim geceden beri tuhaf ve soguktu surekli tersledi ama yok asla affetmeyeceğim
Affetmeyeceğim kendi ekonomik özgürlüğüm var kimseye muhtac değilim olmayacağim evet iyikide cocuğumuz olmamişHiçte affetmeyin bir kere yapan ikincisiyide yapar cok şükür işiniz imkaniniz var çocuğunuzda yokmus birsans oldugunda belki ozaman çocuğunda olur ozaman çocukta yıpranıyor ikilemde kalınıyor herşey zorlaşıyor
Sabah evden ciktiktan sonra defalarca aradi mesajlar atti birini attim buraya ben telefonu kapattim bugun yarim gun calisicaktim arkadasimla bulustum durumu ona anlattim o esimle kavga etmek istedi ben istemedim arkadaslarimi ve kizkardeslerimi aramis baska bir dille ufak atistik vs demis 12 gibi kliniğe gelmis orda ortağim sen nasil bu kadar bencilesebildin ismimi vermiyim ona nasil bunu yapabildin tolerans verirken sana senin yaptiğin ne felan demis kusura bakma kardesinin doldurusuyla bugun arkadasima bunu yapan biriyle iletisimde olmak istemiyorum demis klinikten cikmis arkadasim bana daha sonra anlatti suan kizkardesimin evindeyim heryerden bana yaziyor instagram vs oradan da engelledim bosanacağim avukat arkadaslarimda var onlarla konusacağimKonu sahibi nasılsınız? Bir gelişme var mı?
Asla barismayacağim 3 yillik evlilik hayatimizda nadir kavga ettik ama bugun ki olay daha fazla surduremem o mesajlardaki burdaki arkadaslarimin yazdiklarini okuduktan sonra onun yazdiği mesajlardan tiksindimİnanamayarak okudum son mesajı. Siz bana tokat attın diyorsunuz, o istediğin seti alalım diyor, bundan büyük hakaret olamaz, seni döver döver param ile sustururum diyor korkunç adam.
Niye sizi para ile susturabileceğini düşünüyor bu adam, sizde çalışan bayansınız bir de, umarım barışmazsınız, bu zihniyetteki bir adam nasıl olsa sonra parasını verir kapatırım diye artırarak dövmeye devam eder.
Istediğin set nedir ya?! Sadece filmlerde olur derdim bide emojimi koymuş sonunayaptığı şeyin farkında değil sanırım. Bencede affetmeyin, şimdi affederseniz şiddet olayının tekrarlanmayacaginin garantisi yok malesef.. ayaklarınızın üstünde duran güçlü bir kadınsınız kendinize tekrar o eve dönme kötülüğünü yapmayın
Ay inanmiyorum ya özrü kabahatinden büyük .. ne hakkin var ki yazmis bide pes .. bide arkadina rüsvet teklif etmis .. asla geri dönmeyin bugün eltiniz yüzünden size tokat atan yarin baskasi icin yine atar bir kere yapan yine yapar .. Allah buna sebep olanlarida bildigi gibi yapsin yazik valla ya ..
her şeyden ziyade attığı son mesaj çok çirkin değil mi yüzük alalım set alalım
Ben msjda bir yere takıldım.Sonda diyor ki " bu masum adamı affet". Yani kocası kendisinin masum olduğunu düşünüyor hala.Bu korkunç bir durum.
Evet bende oradaki piskinliğine sasirdim Londra hediyeler ne alaka esiniz hepmmi boyle demissiniz ama esim surekli hediyeler alir her hafta birseyi kutluyoruz inanin gorunduğu gibi guzel bir duygu değil masum adam kismina bende cok takildim ama daha once hediye aldiği icin baristiğim konulsr olmadi size nasil anlatsam mesela esim biryerde topuklu ayakkabi gorsun direk bana aliyor ve bugun sana aldim diyor veya kuyumcuya gidiyor yarini geliyor sana bunu aldim ilklerde hosuma gitti ama sonra sıkıldim ev kozmetikkten gecilmiyor alma diyorum dinlemiyor pisman bencede olmamis nasil doldurusa geldi kisminda dun gece telefonda konustular ben konusmalarina birsey diyemem cunku ben muhabbeti kestim esime karisamam ama dun telefon kapandiktan sonra inanilmaz tersledi sabah surekli beni tahrik ettiBugüne kadar hep maddi vaatlerle mi gönlünüzü aldı? Direkt Londra’ya gidelim, istediğin seti alalım diye yazınca sanki hep bu şekilde affetmişsiniz gibi bir izlenim oldu. Eşiniz sonuçta, sizin nasıl affedeceğinizi en iyi o bilir. Umarım ben yanılıyorumdur.
Ayrıca eşiniz o kadar yapmacık ki! Size şiddet uygulamamış bile olsa boşanın derdim. Evlilik sürdürülebilecek biri değil. Yazdığı mesajları okurken midem bulandı. Gerçekten de pişman falan olmamış emin olun. Şu an göz boyama derdinde ve affederseniz devamı gelecek.
Merhaba arkadaşlar , önceki konumu bilmeyenler okusun konuyu uzatmak istemiyorum esimle 2 gundur bu olaylar nedeniyle aramiz acikti sabah duş aldim bugun yarim gun calisicağim icin arkadasimla görüşeceğim sacimi banyoda fönlerken kapat şunu sesi buraya kadar geliyor dedi esim kapattim makyaj malzemelerini aldim salona gectim yatak odasindan kucuk aynayi alicaktim esim birden beni uyandirdin al mutlu musun istediğin oldu mu zaten bir uykum var onuda zehir ediyorsun insana ben hangi akla hizmet senle evlendim dedi niye bu kadar uzatiyosun ali diyelim esimin ismi oda tabi isine gelince askim herseyim bebeğim isine gelmeyince ali hemen dedi neyse birsey demedim makyaj yapmaya basladim ama halen soyleniyor artik dayanamadim o sinirle kapaticiyi heryere bulastirdim beceriksiz al sana iyi oluyo herkesin mutsuzluğundan mutlu oluyosun dedi kimin kardesinin mi dedim onca seye rağmen halen onu nasil savunabiliyorsun sessiz kaldim diye beni ezebileceğini mi dusunuyorsun dedim oda bana hangi es altina luks arabalar pahali hediyeler alir milletin kocasi karisina ev araba kiyafet tatil imkanlari sunmazmis gözun doysun nankorsun demeye basladi (maddi durumum esimden oncede iyiyidi mesleğim ve kliniğim var) basladik yok senin ailen benim ailem kavgasina donustu en son odaya gidip ağladim cantami aldim oda tamam sinirlendim sabah birden uyaninca hadi yapma boyle kahvalti hazirla deyince bu nasil piskinlik insanlik 5 dk once herseyi soyleyen adam artik sinirimi koruyamadim sen nasil insansin hic mi vicdanin yok az once neler soyledin kardesin daha 6 aylik tanidigi birine (eltim)beni cekistirirken sen napuyosun dedim
can özüm mü?
Konuya zerre kadar inanmiyorum. Hiç bir erkek "negatif enerjimizi atalim, uzaklasalim" ardindan "istedigin bilezigi, seti" alalim demez. Bunlar sadece bir kadinin yazabilecegi cümleler.
Konuya inanmiyorum derken yani boyle bir olayin yasandiğin mi inanmiyorum demek istediniz bilezik seti değil set takilara karsi ilgim var esim kadin değil amacan özüm mü?
Konuya zerre kadar inanmiyorum. Hiç bir erkek "negatif enerjimizi atalim, uzaklasalim" ardindan "istedigin bilezigi, seti" alalim demez. Bunlar sadece bir kadinin yazabilecegi cümleler.
En çok buna güldümAdam olmaz bunlar ya tüm erkekler idam edilmeli hepsinde şiddet tecavüz eğilimi var
ahaha bu kadar olur
Olay sabah oldu cunku 8 olmasinin nesi sacma esime para gozuyle bakmam sahte zenginlik kokusu derken burada maddi durumumuz ile ilgili detaylar bile vermedim. Bu arada bunlari ben niye kendime yaziyim onuda anlamadimbugün olduysa bu olay mesaj saatinde niye 8 yazıyor?
hiç inandırıcı gelmedi bana, bir defa diyaloglarda sahte bir zenginlik kokusu var, aşk ı memnu diyalogları gibi yani, cidden paralı adamın kuracağı cümleler değil istediğin seti alayım falan...
neyse takılın siz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?