Evi terk ettim

Set alacak kadar parası var beyefendinin. Keşke baştan düşünseydi de kardeşinin masraflarını da kendisi ödeseydi. İlk konuyu okuduğum zaman eşinizin durumu çok iyi değil herhalde demiştim.
Konu o kadar saçma ki. Kendi param varken ayrıca kardeşimin de parası varken (2 bin e başka yerde yaptırtmış) neden eşime sen öde diyeyim.
Ayrıca arkadaşlara katılıyorum. Dolduruşa geldi diyerek hafifletmeyin. Bugün kardeşi için tokat atan yarın başkası için de yapar.

Allah kimsenin başına vermesin çok ağır şeyler gerçekten yaşadıklarınız ama biraz zaman verin kendinize, sakinleşin önce bir. Eşiniz de anlasın hatasını, şu an için aşırı basit davranıyor, yüzükle çözemeyeceğini anlasın öncelikle. Sonra oturur konuşur ne yapacağınıza karar verirsiniz sakin bir kafa ile.

Ben ilk 2 islemi kendim isteyerek para almadim orasi benim hatam sonralari geldi esimle konusmak istedim sen iyi niyetlisin sen mukkemel bir kadinsinla konuyu hep gecistirdi artik dayanamadim tepki koyduğum ve ucret istediğim zamam ilk gorumcem esime anlatiyor

Evet benim kayinvalidemin bir sucu yok ki o sadece duzeltmemi istedi eltim ve gorumcem bana tepki koydu henuz kayinvalidem beni aramadi bugun haberi var mi bilmiyorun bu sabah ki olaydan
Kayinvalideyi değil de gorumceyi arayip diyebilirsiniz o karistiriyorsa ortaligi sizde karistirin

Aslında şu mesajinizda bile barışmamanızı gerektirecek o kadar çok neden var ki öncelikle oturup 45 dakika kardeşiyle konuşup onun dolduruşuna geleceğine sizin daha önce yaptığınız iyilikleri düşünüp gorumceniz ve eltinizi uyarması gerekirdi.
Tokat ve sonrasında ki mesajlar ise bir daha yüzünü görmemek için yeterli. İnşallah barismazsiniz. O aile sizi hak etmiyor. En başta da eşiniz

Yaaaaa resmennn sadettinn teksoy ugur dundar muge anli karisimi biseysinn

İnsanoğlu çiğ süt emmiş derler. İşte örneği.
Hani mükemmel ve iyi niyetli bir kadındınız. İlk fırsatta nasıl da para düşkünü ve kötü oldunuz. Kimseye güven olmuyor artık malesef.

Benim onurumu kiran konuda bu kendi kardeslerimden ucret aldiğimi esim biliyor ama gorunceme gelince sen iyisin mukkemelsin bu olay yasaniyor halen kardesine uzuluyor tamam uzulsun ama insan biraz tepki koymaz mi sen baska yerde yaptirirsan nasil eltine anlstirsin o benim esime nasil boyle der diye ben bunu bekledim eltimle konusmustum o r yapti en azindan esim ya bsey demek istemiyorum inanin hersey cok sacma

Ben esimden ek bir para almiyorum maddi durumum ondan öncede iyiydi ve madem ben paragozum neden kardesinin masraflarini ben karsilastim onu bende anlamadim bana hic nankor vs demezdi ki biz hic aile yuzunden kavga etmedik

Yaaaaa resmennn sadettinn teksoy ugur dundar muge anli karisimi biseysinn
Sizin fark edemediğiniz nokta şu bu 2 arkadas boyle bir esin olamayacağini iddia ediyor bunlari erkek yazamazmis erkekler boyle hediyeler vs almazmis ben buraya kanitlamak icin ss almismisim zenginliğe ozendirip insanlari mutsuz ediyormusmusum bakin bu hasetlenmektie ki ben konumdan cikin dememe rağmen kalmari ayri bir ironi

Esim genelde de yapisi bu surekli hediye alir ilk basta ben bu mesajtaki taki vs seti onemsemedim arkadaslar yazinca fark ettim ama donmeyeceğim asla zaten ortağim ona haddini bildirmis beni aramasi mesaj atmasi gorumcemle konusmamasi beni etkilemiyor o tokat herseyi bitirdi

Sizin fark edemediğiniz nokta şu bu 2 arkadas boyle bir esin olamayacağini iddia ediyor bunlari erkek yazamazmis erkekler boyle hediyeler vs almazmis bakin bu hasetlenmektie ki ben konumdan cikin dememe rağmen kalmari ayri bir ironi
Saatleri nasıl aciklayacaksiniz? O konuyu hep es geçtiniz.olay bugün olmuş. Mesajda saat sekiz.sizin o görüntüyü eklediğiniz saat ise 7 küsür.

Sizin fark edemediğiniz nokta şu bu 2 arkadas boyle bir esin olamayacağini iddia ediyor bunlari erkek yazamazmis erkekler boyle hediyeler vs almazmis bakin bu hasetlenmektie ki ben konumdan cikin dememe rağmen kalmari ayri bir ironi
Yooo niye yazamasin yazar her erkegin karakteri ayni olmak zorunda butun erkekler odun olmayacagina gore boyle yazan erkeklerde vardir hediye alan erkeklerde vardir fakat esinizin tavri hos degil sunu alayim baris bunu vereyim tokadımi sineye cek

Saatleri nasıl aciklayacaksiniz? O konuyu hep es geçtiniz.olay bugün olmuş. Mesajda saat sekiz.sizin o görüntüyü eklediğiniz saat ise 7 küsür.
Ben göruntuyu 7 eklemedim diyorum ben konuyu psylastim sonra esimin bana attiği mesajlsri ss alip attim aa ama tabi buda ispatlamak icinmis ya gercekten konumdan cikin

konuyu bilmiyorum ama benim eşim işçi sabahları uyandığın da sinirli olur onun için konuşmamayı tercih ederim yada tek Tük laf ederim aile mevzusu kardeş o bu şu vs konulara girilmez kavga çıkar bilirim adam akşamları daha mutlu oluyor eve dönmnin mutluluğu sanırım size de tavsiye ederim akşamları karnı tokken keyfi yerındeyjen mevzuları açın

Yooo niye yazamasin yazar her erkegin karakteri ayni olmak zorunda butun erkekler odun olmayacagina gore boyle yazan erkeklerde vardir hediye alan erkeklerde vardir fakat esinizin tavri hos degil sunu alayim baris bunu vereyim tokadımi sineye cek
Hayir benim takildiğim burda 2 kullanici israrla bana sunlari demis erkekler boyle mesaj yazamaz ben kac tane erkek taniyorum erkekler boyle hediyeleri dusunemezmis ssler ispatlamak icinmis hicbir erkek esinin soğukluğunu farkedemezmis ozel hayati neden burda paylssiyormusum ki burada her uye yasadiği olayi anlatiyor ozel hayat ne alaka bu mesaji yazan 2 insanin ben hayatini merak ediyorum esleri cok mu maco ne biliyim okuz mu diyim boyle seylere sasirmalarina aslinda inanin uzuldum cunku boyle seylerin sadece kadinlsrin yapacağini dusunuyorlar ne diyim yazik

Gerçekten özür dileme şekli çok komik, sanki 5 yaşında çocuk kandırıyor sana o istediğin set takımını alırız londra'ya gideriz vs vs Fakat ortada göz ardı edemediğim bir gerçek var adam pişman ve kendini affettirmek için saçma sapan da olsa uğraşıyor. Şiddet evet belki affedilecek bir şey değil fakat insanlar sinirden gözü dönünce kendini kontrol edemiyor.

Esimin fön makinesi sessinden rahatsiz olduğunu ve uyandiği icin o konuda hakli ama ben tartismamak icin icerde makyaj yaptim o halen soyleniyordu kapaticiyi gomleğime bulastirinca sana iyi oluyo herkesin mutsuzluğindan mutlu olursan boyle olur dedi gorumcemi kastedti aile konusu boyle basladi aslinda ben acmadim bile

Mesajlari okuyunca direk dalga gectigini dusundum esinizin sizinle.
Aslinda esimi savunmak değil asla ama buradaki coğu arkadas esimin beni maddi yonden barismak icin hediyeler vs demis bazi arkadaslarla resmem sizinlr dalga geciyor demis ama esim tek bana karsi boyle değil annesine hafta sonlari gitmese ozur icin cicekler pahali hediyeler alir bir nevi gonul alma yani tek bana yapmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…